- Konu Sahibi yasemin129
-
erkeklerin kadınları nasıl aptal yerine koydugu konuları incelemis olsalar birde seytan kızlarmıs ey buyuk Allahım ya
Ne olursa olsun durust olmak lazim. Masallah o linkte baya okunuyor kesin cogu erkektir. Bir laf vurmak lazim onlara orda aslinda:)
mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=61358058&p=1
Mobilim giremeyenler google konu dışı yazıp donanım haber konu dışına girin ilk link zaten. Sahtekarlık üzerine bizim kızlık zarı diken masum! kadınlarımız anlatılıyor yine.
orada açılan konuda 1 saat önce açılmış. siz ne ara nasıl farkettiniz merak ettim?
Benim karsi oldugum kadinlarin bu tur operasyonlar gecirmesi. Tabi ki bazi erkekler de haklilar her halti yiyor sonra bakireyim diyor. Ya o var ya da bu tip operasyonlar. Kimseyi kinadigim yok ama durust olmakta fayda var. Kadinlar boyle seylere gerek duymamali.
neden hep kadınlar erkekler her istedigi kadınla birlikte olurken elinin kiri oluyor kadın yapınca onun bunun artıgı olamaz boyle birsey ya..kadınlar ilişkilerinin arkasında durmalı bencede ama o anki pskoloji nedirbilemeyiz karsıdakini anlayabilen dinleyen saygı gosteren ilişki yasadıgı icin kotu kadın muamelesi yapmayan bir toplum olursak ozamanda kimse kızlık zarı diktirmez..bakire kız istiyoum diyen erkekde bakir olacak herseyi gectim bakire olmayan kızlara kim oluyorlarda kisiligine serefine laf edebiliyorlar kimsenin hakkı yok buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?