• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka şehirdeki sevgilinin evinde kalınmalı mı?

Bir kız arkadaşımla aynı şehirde yaşıyor. O kız arkadaşımın yanına diye gidip, 1 gün sonra onunla buluşsam, aile evinde kalsam olur mu? Yalnız olmayacağız, ailesiyle kalacağız. Ailesi bana kötü gözle bakar mı, onlarda kaldığım için. Sadece 2 gün kalacağım. Babamlara sonradan söylemeyi düşünüyorum oradayken. Babamlar birdaha eve almaz beni ama olsun.
aile evinde ne işin var ? arkadaşında kal ne babanı karşına al ne de yarın pişman olacağın hareketlerde bulun.

Erkeklere yapılan her fedakarlık nankörlük olarak döner çünkü anlamazlar. Neden ayağına siz gidiyorsunuz? Bu ülkenin şartlarını bilmiyor mu? Birkaç yıllık sevgiliniz olsa neyse, bırakın tanışmak için biraz çabalasın. Yolculuktan mı korkuyor yada kaybolmaktan mı? Anne-babana yeni tanıştığınız belki hiç beğenmeyeceğiniz biri için mi yalan söyleyeceksin? Akıl fikir diliyorum size.

Son düzenleme:
Bir kız arkadaşımla aynı şehirde yaşıyor. O kız arkadaşımın yanına diye gidip, 1 gün sonra onunla buluşsam, aile evinde kalsam olur mu? Yalnız olmayacağız, ailesiyle kalacağız. Ailesi bana kötü gözle bakar mı, onlarda kaldığım için. Sadece 2 gün kalacağım. Babamlara sonradan söylemeyi düşünüyorum oradayken. Babamlar birdaha eve almaz beni ama olsun.
Niye aile evinde kalıyorsunuz daha saçmaz çok az şey duymuşumdur

Allah senin ailene sabır versin

Sevgilin tek yaşasa git kal derdim ama senin ailenin dünya görüşü belli, erkek arkadaşının da bellidir, zaten beraber de uyuyamayacaksınız muhtemelen, gidin arkadaşınızda kalın illa gidecekseniz

Ay sen bipolar olduğunu söyleyen kızsın. Umarım trollsündğr, açtığın her konu ayrı korkunç, açtığın her konu ayrı bir tuhaf

Back
X