baskalarin derdini cok dusunmek !

ellan17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
177
3
38
İsveç
derdim su biri bana derdini anlatiyor ya sanki o derdi ben yasamis cekmisim gibi cok acitiyor kalbimi öyle böyle degil babam dedi ki kucuklugumde cok fakirdik dedi benim icimi bir huzun kapladi aglayacaktim, bir fakir göruyorum butun parami veresim geliyor, kardesim eskiden yasadigi kötu birseyi söyluyor onu uzen kisi sanki beni uzmus gibi hissediyorum.. bir tanidigim ölum döseginde adam felc olmus cocuklari felan hic bakmiyor suan turkiye ye gidip kendim bakasim var cok zoruma gidiyor aglamak istiyorum onlara yapilan seyler sanki hepsi bana yapilmis gibi hissediyorum ?! normal mi bu hic iyi degilim cok uzgunum ve bunaldim artik..

Başkasinin derdiyle dertlenmek guzel bir davranis bu site bile bu ise yariyor fakat kendi hayat kalitenide sifirlamayacak dozda dertlenmek lazim en guzeli bol bol dua et uzuldugun kisilere. Bana da edersen. Sevinirim

malesef bende öyleyim.başkalarının hayatını,acılarını düşünmekten kendi gençliğim elden gidiyor,hayatımı yaşayamaz oldum.offf offf :19::50:

derdim su biri bana derdini anlatiyor ya sanki o derdi ben yasamis cekmisim gibi cok acitiyor kalbimi öyle böyle degil babam dedi ki kucuklugumde cok fakirdik dedi benim icimi bir huzun kapladi aglayacaktim, bir fakir göruyorum butun parami veresim geliyor, kardesim eskiden yasadigi kötu birseyi söyluyor onu uzen kisi sanki beni uzmus gibi hissediyorum.. bir tanidigim ölum döseginde adam felc olmus cocuklari felan hic bakmiyor suan turkiye ye gidip kendim bakasim var cok zoruma gidiyor aglamak istiyorum onlara yapilan seyler sanki hepsi bana yapilmis gibi hissediyorum ?! normal mi bu hic iyi degilim cok uzgunum ve bunaldim artik..

demek ki cok vicdanlisin seni tebrik ederim..
bende oyleyim burda birisinin konusunu okuyorum unutamiyorum uzuluyorum falan..
ama canim boyle olmak ta bir yerde kotu.
bazi insanlar iyi niyetini suistimal edebiliyor..

bu bizim zayif noktamiz sanirim..

bana dokunmayan yilan bin yasasin diyen insanlardan oldum olasi nefret etmisimdir...

esim hep der aşiri iyi nitetlisin diye...bilmiyorum. ...bir ayari olmali sanirim

demek ki cok vicdanlisin seni tebrik ederim..
bende oyleyim burda birisinin konusunu okuyorum unutamiyorum uzuluyorum falan..
ama canim boyle olmak ta bir yerde kotu.
bazi insanlar iyi niyetini suistimal edebiliyor..

bu bizim zayif noktamiz sanirim..

bana dokunmayan yilan bin yasasin diyen insanlardan oldum olasi nefret etmisimdir...

esim hep der aşiri iyi nitetlisin diye...bilmiyorum. ...bir ayari olmali sanirim

Benim eşimde bana sık sık sen insanları tanımıyorsun herkesi kendin gibi sanıyorsun der :)) iyi mi kötü anlayamadım malesef ama yaşanmışlıklar çoğalınca yavaş yavaş uyanık olmaya başlıyosun insanlara karşı ...

Bende boyleyim fazla hassasim malesef :( ama bu insana biyerden sonra zarar veriyor

ben kimseyle görüşmüyorum artık bütün dünyam eşim bebeğim eşimin ailesi benim ailemden ibaret ben uzaklaştım insanlardan başımdan olumsuz olaylar geçti ve ben anladım kiiiii ailenden başkası yalan.. eşimle hergün beraber sayılırız sadece haftanın 2 günü ayrı düşüyoruz öğlen gidiyo işe gece 01:30 gibi geliyor o 2 gün sıkılıyorum ama bende napıyorum kendime oğluma daha fazla vakit ayırıyorum evi temizliyorum öyle geçiriyorum vaktimi bazen sıkılıyorum ama olsun boş kalabalıktan iyidir .. iyi mi bu yaptığım kötü mü bilmiyorum ama böyle daha iyiyim ben..

beni anneler ağlatır en çok yüreği yanmış anneler .. en hassas olduğum konu bu ..

Bende boyleyim. Cok takarim kafama bazen hungur hungur aglamisligim bile olur. Ama her konuda. Dunyadaki kotulukleri gorunce insanlarin nasil vicdansiz oldugunu gorunce. Ben dayanamiyorum ya. Gecen cok tesaduf video izledim. Hayvanlar hakkinda hala etkisinden kurtulamadim. Dua edip durdum.

canım beniim yazdıklarını okuyunca şöyle bi sarılasım geldi sana:70: vicdanlı olmak merhametli olmak çok güzel bi huy ama herkeste yok işte napıcan bende öyleyim maalesef. bazen seviyorum bazen hiç sevmiyorum bu yönümü çünkü fazlasının insanın kendine zararı oluyo daha bi gün yastığa başımı koyar koymaz uyuyamamışımdır kafa rahat diil işte bunu düzeltmenin bi yolu yok galiba :50:

bir an kendimi okudum satırlarda sanki..bende öyleyim canım herkesin derdiyle dertlenir acısına ortak olurum.elimden geldiğince dertlerine derman olmaya çalışırım..tanıdığım tanımadığım herkese dua ederim..bu kötü bir şey değil ki sağ duyulu bir insansın ne güzel sevgi dolu yardımseversin.kendini bunaltmana üzülmene gerek yok birileri için bir şey yapabiliyorsan yaparsın yapamıyorsan iyilikleri için dua edersin..

vicdansız olmaktan iyidir
ama yine de kendimizi fazla yıpratmamak lazım, insan biraz da güçlü olmalı bu konularda..
bir de bu tür şeyler dönemsel olabiliyor, belli dönemlerde bende aşırı hassaslaşıyorum

Back
X