• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkalarının giyilmiş ikinci el elbiseleri...

Nokre

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
4
2
86
Merhaba Kızlar, sevgilim sürekli seni güzel bakımlı görmek istiyorum diye bana kıyafet alıyordu. Önceleri Mango'dan ya da Parkbravo'dan etiketli kıyafetler alıyordu. Faturalarını bana veriyordu, olmadığı zaman ben gidip değişim yaptırıyordum. Kaldı ki ben ihtiyacı olan biri değilim, çalışıyorum iyi bir işim ve maaşım var. Yani onun alacağı hiçbir şeye ihtiyacım yok. Kaldı ki bana bir şey almamasını mahcup olduğumu söylüyordum. Kendimi borçlu gibi hissedip ben de kendimce ona bir şeyler almaya çalışıyordum. Devamlı bana buna karışmamam gerektiğini bu şekilde mutlu olduğunu söylüyor ve almaya devam ediyordu. Daha sonraları bana iyi bir alışveriş merkezinde bir mağazadan ki bu onun söylemi , elbiseler getirmeye başladı, bu elbiseler genelde gece kıyafetiydi ve şık şeylerdi. Ama ne fatura ne de etiketleri yoktu. Satıcı kadının elbiselerden tek tek getirdiğini pahalı bir butik olduğunu söylüyordu. Yine bir gün bu bana bir şeyler almış, birden gayri ihtiyari ters çevirdim ve kullanım etiketine bakayım dedim o da ne kesilmiş. Sonra diğer elbiseleri kontrol ettim hepsi aynı şekilde. Bunun nette kullandığı rumuzu biliyorum. Rumuzu ve elbise kelimelerini nete yazdım. Bir de ne göreyim bana pahalı bir butikten aldığını iddia ettiği ikinci el , başkalarının kullanılmış elbiseleri. Ben bir mağazadan aldığım yeni bir kıyafeti bile birkaç su yıkamadan giyemeyen bir insanım. bunu görünce kriz geçirdim ve ne var ne yok kesip attım. Ona da hiçbir açıklama yapmadım, görüşmüyorum. Bu çok çirkin bir şey, mide bulandırıcı ve ben 30'lu yaşlarında bir insanım, bu bana yapılacak bir şey mi?

Tamamen tercih meselesi
Bende kullanmam
Fakat o siteleri tercih eden alışveriş yapanlar var bu bana yapılacak bişey mi mide bulandırıcı bişey gibi söylemlerde bulunursanız hoş olmaz, o siteleri kullanan tercih edenleri aşağılamış olursunuz.
Zaten en başından hatalısınız neden bu kadar çok kıyafeti kabul ediyorsunuz en net şekilde hayır deyip sınır çizseniz almazdı diye düşünüyorum. Benim nişanlım yapsa ben kabul etmezdim sınırı net çizerdim hayır ben giyinmeyi mi bilmiyorum ben kendim seçince bakımsız mı oluyorumda bana alıyorsun derdim. İstemem yan cebime koy olmuş sanki Sürpriz yapılıp Mutlu edilecekse bir çok alternatif var. İlginç Bi serüven.

Ben onları neden asagilayim ki benim için iğrenç, mide bulandirici.Başkası için olmayabilir, alır giyer onların tercihi.Ben gerçek saç çıt çıt kullanıyorum ablam ise başka birinin saçları olduğu için iğrenç buluyor ama ben bulmuyorum.Burda sözkonusu olan bana yapılan başkasının tercihleri beni ilgilendirmez.

Ayrıca asla al yan cebime koy değil aldığı birçok şeyi zaten tarzım değil giymedim, alıp geliyor almam için ısrar ediyordu. Sadece birkaçını giymisimdir. Bu adamla ben yeni tanismadim 15 yıllık mesele birtakım sebeplerden ayrılıp geri baristik hayat farklı yönlere sürükledi ikimizi de.İnsanların hayatını bilmeden bol kese konusmayin.

ben ıkıncı el kıyafet gyerdım ama bence sorun sıze yenı kıyafetmıs gibi kandırıp yanı salak yerıne koyması olmalıydı

Back
X