baskalarinin mutsuzluklarindan mutluluk cikarmak mi..

yesilsever34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
66
26
48
Bir derdin olur anlatmak istersin sonradan tanistigin dost bildigin arkadaslarina,aa vah vah tuh tuh diyerekten sizi dinlerler teselli ederler ,arkanizi dondugunuz anda meze yapmislardir dedikodularinaa.tefe koyup calarlar sizi..mutlu olmalari icin illa acimi dillendirmeleri mi gerek elalame karsi..kimseye guvenemiyecek miyim?28 yasindan sonra da dostum olamaz mi!tipki lise dostluklarim gibi..ahh istanbul nefret ediyorum senden.tum sevdiklerimi aldin elimden..

İşte sırf bu yüzden herkesle mutluluğumu paylaşırım eğer seviniyorlarsa gerçek dostlardır ama suratları düşüyorsa bilin ki mutlu olmanızı istemiyorlardır.. Tek dostum vardır benim benimle ağlayan benimle gülen gerisi sadece kuru kalabalık =)

İleride toparlandığında da, geçmişini anlatırlar sağa sola.
Benim hep çok vefalı dostlarım oldu, bu gün böyle güçlü olduğumu hissediyorsam onların kazıkları sayesinde.
Sağ olsunlar.

keskem ben de yapabilsem iste hep bunlar yalnizliga tahammulsuzlugumden

İnsanlarla yasadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yasadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yasadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım.

Süleyman Seba'nın veda konuşmasından.

Lise en azından benim lise dönemim ortaokuldan sonra 7 senemi birlikte geçirdiğim insanları kapsıyor. Birlikte büyüdüğüm insanları. Ve o insanlar gibi asla bir daha bulunmaz. Ya da çok zor diyim. Bence iyice güvenmeden sıkıntılarınızı başkalarına anlatmayın.

yakın arkadaşınında yakın arkadaşı olur insanın bu yuzden teyzem hep der kımseyle sıkıntını paylaşma diye ama insan bazen akıl almak istyr doğal olark

İnsana en büyük yarayı sevdikleri açar. Çünkü bilirler nereden vuracaklarını.
Bir de ne derler, taş uzaktan gelmez...
Maalesef bende yaşayarak öğrendim

Malesef ki kimseye güven olmuyor.
Sağlam bir dost herkese gerek.
Allah yardımcınız olsun..
Gerçekten dostunuz oldugundan emin olmadan kimseye bir şey anlatmayın derim ben.
Ailenizle paylasin, olmadi gunluk edinin ona dökün içinizi ama asla bir yabanciya anlatmayın. .

Bide bunun mutluluğunla mutsuz olan versiyonu var.. Kimseye bir şey anlatasın gelmiyor artık bunları yaşadıkça.

kimsenin kimseye faydası yok... lise üniversiteyi beraber okuduğum okul bittikten sonrada senelerce ayrılmadığım. haftada 2 3 kez kesin görüştüğüm(evlerimiz uzak olmasına ragmen) arkadaşım dostumla küsüz.. neden ne? neden çok şey.. ama bana yaptıklarını ömrüm boyunca unutamam herhalde kimseyede güvenemem..
şimdi farklı bir şehire tanıştım.. yine bir arkadaş grubum var.. sadece gezip eğlenmek için.. güvenipte bişeymi anlatamam.. çok şükür kardeşlerim var diyorum hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…