- 25 Temmuz 2014
- 66
- 26
- 48
- Konu Sahibi yesilsever34
-
Bir derdin olur anlatmak istersin sonradan tanistigin dost bildigin arkadaslarina,aa vah vah tuh tuh diyerekten sizi dinlerler teselli ederler ,arkanizi dondugunuz anda meze yapmislardir dedikodularinaa.tefe koyup calarlar sizi..mutlu olmalari icin illa acimi dillendirmeleri mi gerek elalame karsi..kimseye guvenemiyecek miyim?28 yasindan sonra da dostum olamaz mi!tipki lise dostluklarim gibi..ahh istanbul nefret ediyorum senden.tum sevdiklerimi aldin elimden..
Sen sen ol kimseyi DOST bilme..
Düşman kör nişancıdırda
Dost bilir nereden vuracağını
İleride toparlandığında da, geçmişini anlatırlar sağa sola.Bir derdin olur anlatmak istersin sonradan tanistigin dost bildigin arkadaslarina,aa vah vah tuh tuh diyerekten sizi dinlerler teselli ederler ,arkanizi dondugunuz anda meze yapmislardir dedikodularinaa.tefe koyup calarlar sizi..mutlu olmalari icin illa acimi dillendirmeleri mi gerek elalame karsi..kimseye guvenemiyecek miyim?28 yasindan sonra da dostum olamaz mi!tipki lise dostluklarim gibi..ahh istanbul nefret ediyorum senden.tum sevdiklerimi aldin elimden..
İşte sırf bu yüzden herkesle mutluluğumu paylaşırım eğer seviniyorlarsa gerçek dostlardır ama suratları düşüyorsa bilin ki mutlu olmanızı istemiyorlardır.. Tek dostum vardır benim benimle ağlayan benimle gülen gerisi sadece kuru kalabalık =)
Bir derdin olur anlatmak istersin sonradan tanistigin dost bildigin arkadaslarina,aa vah vah tuh tuh diyerekten sizi dinlerler teselli ederler ,arkanizi dondugunuz anda meze yapmislardir dedikodularinaa.tefe koyup calarlar sizi..mutlu olmalari icin illa acimi dillendirmeleri mi gerek elalame karsi..kimseye guvenemiyecek miyim?28 yasindan sonra da dostum olamaz mi!tipki lise dostluklarim gibi..ahh istanbul nefret ediyorum senden.tum sevdiklerimi aldin elimden..
keskem ben de yapabilsemiste hep bunlar yalnizliga tahammulsuzlugumden
Benimde en büyük zaafim çok sıkıntı çektim bu yüzden ...ama insanlari öğrendim tanıdım ve daha az uzulmeye başladım ..aptal gibi anlatirim sonra pisman olurum,ama dayanamam yine anlatirim...kasintiliyim kasirlar tabi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?