Başkan Kocadon: Bodrum'da 80 liralık lahmacun yiyen, 5 milyon Euro'luk tekneden söylüyor, öğünüm 10

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
http://t24.com.tr/haber/baskan-koca...roluk-tekneden-soyluyor-ogunum-10-lira,305191
Başkan Kocadon: Bodrum'da 80 liralık lahmacun yiyen, 5 milyon Euro'luk tekneden söylüyor, öğünüm 10 lira

'Bodrum genelinde lahmacun 7 lira'
page_baskan-kocadon-bodrumda-80-liralik-lahmacun-yiyen-5-milyon-euroluk-tekneden-soyluyor-ogunum-10-lira_955589161.jpg

Bodrum’da zaman zaman basına da yansıyan astronomik lahmacun fiyatlarıyla ilgili konuşan Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Yiyen şikâyetçi değil ki... Kim yiyor bu lahmacunu? Beş milyon Euro'luk tekneden sipariş verenler yiyor. Bodrum'un her yerinde lahmacun 7 liradır. Benim öğle yemeğimin maliyeti 10 lira. Gidiyorum esnaf lokantasına. Fasulye ve cacık, fırında kabak” diye konuştu.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a konuşan Mehmet Kocadon, Bodrum'un her gelir seviyesine uygun olduğunu söyleyerek "Her şey ekonomik güce göre yaratmak istediğiniz havaya bağlı. Mesela Türkbükü'nde iskelenin ucunda oturup denize girmek için açıktan bin lira hesap ödeniyor. Adam mutlu. Oradan denize girmek istiyor, parası da var. Şikâyet de etmiyor" dedi.

Ahmet Hakan'ın "Ben hiç para vermeden denize girmek istiyorum" demesi üzerine Mehmet Kocadon, "Gel, Ortakent sahiline gidelim. Pırıl pırıl deniz. Üstelik biraz da soğuktur. Serinleriz" yanıtını verdi.

Bodrumda ikamet ediyorum. Valla kocadon dogru soylemis. Hatta biraz daha pahali soylemis. 4 liraya da lahmacun var 50 liraya da. Nerede yedigine bagli tamamen tercih meselesi bu. Fakat kocadonun öğün parasinin 10 tl olmasi nedir? Hani gormesek inanicaz:KK48:

http://t24.com.tr/haber/baskan-koca...roluk-tekneden-soyluyor-ogunum-10-lira,305191
Başkan Kocadon: Bodrum'da 80 liralık lahmacun yiyen, 5 milyon Euro'luk tekneden söylüyor, öğünüm 10 lira

'Bodrum genelinde lahmacun 7 lira'
page_baskan-kocadon-bodrumda-80-liralik-lahmacun-yiyen-5-milyon-euroluk-tekneden-soyluyor-ogunum-10-lira_955589161.jpg

Bodrum’da zaman zaman basına da yansıyan astronomik lahmacun fiyatlarıyla ilgili konuşan Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Yiyen şikâyetçi değil ki... Kim yiyor bu lahmacunu? Beş milyon Euro'luk tekneden sipariş verenler yiyor. Bodrum'un her yerinde lahmacun 7 liradır. Benim öğle yemeğimin maliyeti 10 lira. Gidiyorum esnaf lokantasına. Fasulye ve cacık, fırında kabak” diye konuştu.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a konuşan Mehmet Kocadon, Bodrum'un her gelir seviyesine uygun olduğunu söyleyerek "Her şey ekonomik güce göre yaratmak istediğiniz havaya bağlı. Mesela Türkbükü'nde iskelenin ucunda oturup denize girmek için açıktan bin lira hesap ödeniyor. Adam mutlu. Oradan denize girmek istiyor, parası da var. Şikâyet de etmiyor" dedi.

Ahmet Hakan'ın "Ben hiç para vermeden denize girmek istiyorum" demesi üzerine Mehmet Kocadon, "Gel, Ortakent sahiline gidelim. Pırıl pırıl deniz. Üstelik biraz da soğuktur. Serinleriz" yanıtını verdi.
paran varsa yaşarsın yoksa .. yaşama kardeşşş..

paran varsa yaşarsın yoksa .. yaşama kardeşşş..
inan o kadar zengin olsamdabir lahmacuna 80 lira vermem. enayi miyim ben.
üstelik o kadar aç varken bu üllkede.
birilerini neden zengin edeyim. kazıklayanı,üçkağıtçıyı neden kalkındırayım. şımarıklık bu başka birşey değil

inan o kadar zengin olsamdabir lahmacuna 80 lira vermem. enayi miyim ben.
üstelik o kadar aç varken bu üllkede.
birilerini neden zengin edeyim. kazıklayanı,üçkağıtçıyı neden kalkındırayım. şımarıklık bu başka birşey değil
aynen hayatımm hayır başkanın ayırımına sinirlendim resmen kazıklıyoruz o paralı olanları demeye getirmişş.. cimri değilim ama nerede ne kadar para harcamayıda iyi bilirim.. okyy ve gerçektende eğlenirimm...

Alan memnun satan memnun demek istiyor ama 5milyon euroluk teknesi olan adamın,aşçısı vardır,o teknenin mutfağıda vardır niye öğrenci yada bekar misali lahmacun sipariş etsin ben bunu anlayamadım? Zaten bir lahmacuna 80 lira verebilen insan tuhaftır bana göre,hemde siparişle. Hadi bir yerde oturur yersin,kuver hizmet vs diye ödersin fiyatının biraz üzerinde ama bu mantığı anlayamam. Görgüsüzlük yani

Adam doğru demiş. Yiyen şikayetçi değil. Sen istersen git 5 liralık 10 liralık lahmacun ye. bodruma gidince aç kalmıyorsun ki. Normal fiyatlarla yemek yiyebiliyorsun. Veya iskeleden denize girenler yüksek fiyatlarla oturuyorlar iskeleye. Adam belki ünlü, parasıyla iskelede kafasını dinlemek istiyor, verdiği paradan bize ne? Vallahi zenginin parası fakirin çenesini yoruyor bu ülkede. Herkes kendi bütçesine uygun olanı seçer. Girilen deniz de yenilen yemek de aynı yemek. 10 liraya yenilen de 80 liraya yenilen de aynı yemekse, hadi içinde azıcık daha fazla kıyma olsun, sonuçta aynı yemek. Hayat 80 liralık lahmacun yiyen adama güzel mantığı saçmalık. Şu bodrumun lahmacunu ne abartıldı yahu. Gidip 80 liraya lahmacun yemiyorsam bana koyan ne?

Back
X