Başkası için terk edilmek ve acısıyla başa çıkmak, özgüven yitimi

laleina

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
2
0
286
İstanbul
Kısa bir süre önce 6 senelik ilişkimde her şey iyi giderken aslında evlenme teklifi beklerken beni sevgili olarak göremediğini söyleyip terk etti kalbinde başkasının olduğunu söyledi. Süslüler acımı dindirecek ya da bu tarz tecrübe yaşayıp karma ilahi adalet ne derseniz yaşayan var mı?

elbette yaşattığı acıyı yaşamadan ölmez karma olacak bu kesin sen bundan sonrasına odaklan arkana bakma yeni hedeflerin üzerinde yoğunlaş ve acın bitmeden yeni flört olaylarına girme bence kendine odaklan

Kısa bir süre önce 6 senelik ilişkimde her şey iyi giderken aslında evlenme teklifi beklerken beni sevgili olarak göremediğini söyleyip terk etti kalbinde başkasının olduğunu söyledi. Süslüler acımı dindirecek ya da bu tarz tecrübe yaşayıp karma ilahi adalet ne derseniz yaşayan var mı?
6 yil ne olarak gormus misal ?
Kadinlar olarak en buyuk hatamiz bu bak..
Erkek icin bitti dediginde bitiyor.O alip basina gidiyor biz ise "hata bende mi,gittigi kiside olan ve bende olmadan ne idi?"
seklinde dusunuyoruz hep.
Giden gitti,zaten bu zihniyette bir adamla mutlu olamazdin,baskasininda olacagini pek sanmiyorum.
Sen kendine odaklan artik,onu dusunup de onundeki hayatin enerjisinden calma.

6 yıl ilişki olmaz (bu zamanda).

Ben yasamadim .bu yakinim ayril baris 10 yil suren iliskisi vardi .adam sonunda gitti baskasiyla evlendi bosandi sonra geri baristi karisiyla ilerde nolur bilmem ama kiz ah etti

Back
X