- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Eşimin yeğeni başkaların dayı diyormuş bunu söylemiş kaynanam eşime.Evlendiğimizden beri eşimin ailesine ve kız kardeşine gitmesi için o kadar ısrar ettim ki bunu bir ben bir Allah bilir baktım değişen birşey yok istediği kadar gitsin gelsin dedim ara ara söylesemde git diye üstüne düşmüyorum artık.Eşim göre ailesiyle haftada bir yarım saat yeterli kardeşiniyse üç beş ayda bir ya görür ya görmez evine bile gitmez neredeyse.Söyledim benim için sorun olmayacağını ben mutfakta oturabilirim gelsin seni görsün dedim(bayram diye aramadı bile kardeşi).Son konuşmamızda beni Allaha havale etti ahirette görüşecekmiş benimle gözüme gözükme diye tehditler savurdu kusura bakma onunla artık konuşacak birşeyim kalmadı bu yüzden dedim.Benim için gelmesi sorun değil sorun olsane yazar bedavadan oturuyoruz deyip güldüm eşim gerilsede uzatmayalım vs. dedi konu kapandı.
Benim sinir olduğum şeyde eşimin düğünden sonra kardeşinin abisi olması.Eşim beni sever der ama sevgiye dair hiçbirşey yok.Ne cuma bilir ne bayram aramaz bile.Birgün evine davet edip bir bardak çay vermişliği yok.O kadar ki abisinin verdiği çeyreği düğünde getirip abisine vermiş insan bu ben hiç böyle birşey duymadım rastlamadım gerçekten...Abisinin evine gelip ufak bir hediye bile almadı.Şimdi yeğeninin başkalarına dayı demesinin suçlusu ben mi oldum?(ki çocuğun dayı bile diyemediğini düşünüyorum yaşı itibariyle)Yoksa bunların hepsi iki kardeşi yakınlaştırma çabası mı kaynanamın amacı ne ve neden ben meydana çıkınca bu çabaya gerek duydu?
Benim sinir olduğum şeyde eşimin düğünden sonra kardeşinin abisi olması.Eşim beni sever der ama sevgiye dair hiçbirşey yok.Ne cuma bilir ne bayram aramaz bile.Birgün evine davet edip bir bardak çay vermişliği yok.O kadar ki abisinin verdiği çeyreği düğünde getirip abisine vermiş insan bu ben hiç böyle birşey duymadım rastlamadım gerçekten...Abisinin evine gelip ufak bir hediye bile almadı.Şimdi yeğeninin başkalarına dayı demesinin suçlusu ben mi oldum?(ki çocuğun dayı bile diyemediğini düşünüyorum yaşı itibariyle)Yoksa bunların hepsi iki kardeşi yakınlaştırma çabası mı kaynanamın amacı ne ve neden ben meydana çıkınca bu çabaya gerek duydu?