Başkasına guzel demesine tahammul edemiyorum!!

Evrenim

Kocam oğlum ve bebiş
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
3.665
251
173
37
kizlar yaa ben nisanlimi cokkk kiskaniyorum!!!

ya benim nisanlim bana hep dunyanin en guzel kizi sensin der. ona gore en guzeli benim ve bunu hepde dile getirir. bu tabi benim cokk hosuma gider ama nisanlim baska birini begenince guzel diyince tahamul edemiyorum:53: nisanlimin kizkardesime bile guzel demesine tahammul edemiyorum yaa, ne kotuyum demii, o benim kis kardesim nasil oyle dusunebilirim ki:17:utaniyorum kendimden. ama elimde degil nisanlim herhangi birine guzel diyince cildirasim var.
ya beni yanlis anlamayin, ben demiyorum en guzel benim diye, ben sadece nisanlimin bir tek bana guzelsin demesini istiyorum. ne yapacam ben yaaa. onu kiskandigimida soylemek istemiyorum havalara giriyoo:63: ama patlicam yaaa, nasil davranmam lazim yaa

:1: Bende de var biraz bu...
Çok sinir bozucu bir durum.
Ama bizde daha çok benim birine güzel yada yakışıklı demem
sorun olur. Deme bakma sana ne der,geçiştiririz.
Fakat gerçekten sıkıcı bir durum.Hadi biz öylesine gırgırına diyoruz
gibi geliyor ama,onların demesi sanki öyle olmuyor gibi:30:
bencilce mi bilemiyorum ama:26:
ben sinir oluyorsam boşver bize ne deyip rahatsızlığımı belirtiyorum.
Ki gönülden demediği zaten belli ama olsun.:4:

evet canim yaa.. bizdede o var, ben mesela hic kimseyi yakisikli bulamam, birine yakisikli dersem kiyamet kopar:53::53: ama nisanlim bazen beni kizdirmak icin iste guzel der ama orda anlarim ben beni kizdirmak icin soyledigi, onu pek fazla takmam, hatta sakasina bende kizarim. ama ciddi bi durumda birine guzel dese offffffff cinlerim tepeme cikiyoooo

Yine bir özgüven vakası :97:
Havalara girmesin diye belli etmiyorum demişsiniz de demezseniz siz üzüleceksiniz. Ben birine yakışıklı dediğimde kıyamet kopuyor senin de demeni istemiyorum şeklinde diyin bence.

Aynısı bizdede var benimkide hep bana göre dünyanın en güzel kızı sensin der bunuda hep dile getirir ama birini hoş bulduğunda falan bende inanılmaz çıldırıyorum hemen surat yapıyorum :27:
Ya aslında büyütüyoruz sonuçta milyonlarca insanın içinden birbirinizi bulmuşsunuz seviyorsunuz seviliyorsunuz gerisi boş yaa :)

kizlar yaa ben nisanlimi cokkk kiskaniyorum!!!

ya benim nisanlim bana hep dunyanin en guzel kizi sensin der. ona gore en guzeli benim ve bunu hepde dile getirir. bu tabi benim cokk hosuma gider ama nisanlim baska birini begenince guzel diyince tahamul edemiyorum:53: nisanlimin kizkardesime bile guzel demesine tahammul edemiyorum yaa, ne kotuyum demii, o benim kis kardesim nasil oyle dusunebilirim ki:17:utaniyorum kendimden. ama elimde degil nisanlim herhangi birine guzel diyince cildirasim var.
ya beni yanlis anlamayin, ben demiyorum en guzel benim diye, ben sadece nisanlimin bir tek bana guzelsin demesini istiyorum. ne yapacam ben yaaa. onu kiskandigimida soylemek istemiyorum havalara giriyoo:63: ama patlicam yaaa, nasil davranmam lazim yaa

işte arada aşk varsa kıskançlık oluyor engel olunamıyor buna..aslında hem güzel hem kötü...ama şunu söyliyeyim şuan sizin yanınızda ve sizin nişanlınız..aslında bunu yani kıskandığınızı ona belirtmek güzel bişe bilsin ki sevildiğini anlasın ama çok abartmamak şartıyla...allah mutluluğunuzu daim etsin...:nazar:

anlaşılan sadece kızkardeşinize demiyor
yoksa ay ne güzel kardeşime iltifat etti diye düşünür kafaya takmazdınız
erkekler aralarında sürekli şu kız güzel bu kız kilo almış bu kız zayıflamış fıstık gibi olmuş vs muhabbeti yapar
ordan kalan bir alışkanlık nişanlınızınkisi anlaşılan.
biçok erkek arkadaşım var böyle muhabbetleri yapan bellidir hemen azarlar konuyu değiştirtirim
daha önceki sevgililerimden de bana şu güzel bu böyle muhabbeti yapan olmuştur
ya çekip gitmişimdir yanımdan öyleyse onun yanına git diye
ya da aa evet bak şu çocuk da çok tatlıymış diyip ben de sinir etmişimdir
amaçsız bir hareket kızların özgüvenini kırmak için yapılan birşey
yapan erkekleri de adam yerine koymuyorum böyle şeylere gerek duydukları için.

bzde de karşılıklı atışmalar çok olur genelde ben başlatırım biri için yakışıklıymış diyerek oda aynı şekilde şu güzelmiş diye karşılık verir ama bu tatlı atışmalardan öteye gitmez ikimizde biliriz ciddi olmadığımızı bence çok fazla ciddiye alınacak bir durum değil...

Kız kardeşinizi kıskanmanız çok tuhaf geldi bana...hiç normal bir davranış değil.. sizin ilk önce içinizdeki art niyetlerinizden arınmanız lazım..

hahaha:D Bende de vardir o problem. Ya degil sevgilimin, normal erkek arkadaslarim bile benim yanimda bi baska kizin guzelliginden bahsettiginde uyuz oluyorum :D Da ben caktirmamaya calisiyorum."hmm evet guzel kiz " fln diorm :D

Canım bence abartmamalısın tamam insan ister istemez fıttırıyo biraz ama belli etmemeye çalış ki havalanmasın.Sende tv de gördüğün yakışıklı artistlere "aa bu da çok yakışıklı değil mi yaa"falan diyebilirsin şayet ben eşime çok uygularım bunu deli olurrrr...:52:

fesat mesat değilsin arkadaşım ona bende deliririm..kardeşini filan kıskanmamda ne demekmiş o öyle diyemez kimseye güzel,güzel buluyosada içinde tutsun..benim bi erkeğe yakışıklı demem nasıl abesse oda diyemez..bulabilir ama diyemez..ben çok bozuluyorum benimki hiç teşebbüs etmez şükür..sizde tavrınızı koyun..tv de filan birine o tepkiyi veriyorsa çok ayıp olmaz yani..ama kardeşi ne lafım yok..

anlaşılan sadece kızkardeşinize demiyor
yoksa ay ne güzel kardeşime iltifat etti diye düşünür kafaya takmazdınız
erkekler aralarında sürekli şu kız güzel bu kız kilo almış bu kız zayıflamış fıstık gibi olmuş vs muhabbeti yapar
ordan kalan bir alışkanlık nişanlınızınkisi anlaşılan.
biçok erkek arkadaşım var böyle muhabbetleri yapan bellidir hemen azarlar konuyu değiştirtirim
daha önceki sevgililerimden de bana şu güzel bu böyle muhabbeti yapan olmuştur
ya çekip gitmişimdir yanımdan öyleyse onun yanına git diye
ya da aa evet bak şu çocuk da çok tatlıymış diyip ben de sinir etmişimdir
amaçsız bir hareket kızların özgüvenini kırmak için yapılan birşey
yapan erkekleri de adam yerine koymuyorum böyle şeylere gerek duydukları için.
hmm hayir canim tam senin dedigin gibi degil. benim nisanlim benim yanimda ve ben yokkende bir kizi suzmez. benim derdim bu degilki, cok sukur oyle biri degil. benim demek istedigim, nisanlimin hic bi kotu niyeti yok sadece genel olarak birini guzel dese ben kiskaniyorum.

işte arada aşk varsa kıskançlık oluyor engel olunamıyor buna..aslında hem güzel hem kötü...ama şunu söyliyeyim şuan sizin yanınızda ve sizin nişanlınız..aslında bunu yani kıskandığınızı ona belirtmek güzel bişe bilsin ki sevildiğini anlasın ama çok abartmamak şartıyla...allah mutluluğunuzu daim etsin...:nazar:
oncellikle tsk ederim canim, amin allah cumlemizi mutlu etsin hep. nisanlim onu kiskandigiimi gordugunde evet hosuna cok gidiyo, hatta bazen sakasina beni kizdirmaya calisir, ama bunlara pek aldirmiyorum ben cunku beni kiskandirmak istedigini biliyorum.

Aynısı bizdede var benimkide hep bana göre dünyanın en güzel kızı sensin der bunuda hep dile getirir ama birini hoş bulduğunda falan bende inanılmaz çıldırıyorum hemen surat yapıyorum :27:
Ya aslında büyütüyoruz sonuçta milyonlarca insanın içinden birbirinizi bulmuşsunuz seviyorsunuz seviliyorsunuz gerisi boş yaa :)
evet canim cok haklisin, yaa aklimin ucuna gelmezdi nisanlimla nisanlanacagim. ask bu insan kendi secmiyo, ama iyikide secmiyo, cok sukur iyi birine denk geldim..

Kız kardeşinizi kıskanmanız çok tuhaf geldi bana...hiç normal bir davranış değil.. sizin ilk önce içinizdeki art niyetlerinizden arınmanız lazım..
benim icimde hic bi art niyet yok!! benim paylasmaya calistigim bunlar degil. ben tabikide cok isterim kiz kardesim herkes tarafindan cok begenilsin, konu benim kiz kardesim degil. sadece nisanlimi cok sevdigim icin ve onu kiskanmam

fesat mesat değilsin arkadaşım ona bende deliririm..kardeşini filan kıskanmamda ne demekmiş o öyle diyemez kimseye güzel,güzel buluyosada içinde tutsun..benim bi erkeğe yakışıklı demem nasıl abesse oda diyemez..bulabilir ama diyemez..ben çok bozuluyorum benimki hiç teşebbüs etmez şükür..sizde tavrınızı koyun..tv de filan birine o tepkiyi veriyorsa çok ayıp olmaz yani..ama kardeşi ne lafım yok..
yok tvde kimseye guzel falan demez, benim soylemeye calistigim sadece genel olarak herhangi birine guzel kelimesini kullandigi zaman, ya atiyorum bu benim kiz kardesimde olur, annemde olur teyzemde, halamda arkadasimda yani sadece o guzel kelimesi beni kiskandiriyo. kimseye karsi bi art niyetim yok oyle anlasilmasin, benim derdim nisanlimla.

güzl demesede düşünür yani eğer düşünceği varsa:D ben artık aştım o boyutu aa kadına bak ne güzl diyorm:D bakmıyo bile.. ben daha çok kesiyorm kadınları ondn:D :9: ama aa çok güzlmiş dese tabii çok kıskanırm... şimdiye kadar hiç demedi sağolsn. en güzl sensin der durur. ama konuşmaktan çeknmeyiz de.. başka güzllerde var kızlar. size göre eşiniz enn yakışıklı olsada başka kimseyi yakışıklı katagorise sokmuyormusunuz? onun göznde en güzl ben olmam kaydıyla başka birini de güzl bulabilir bence abartmadan:27: zaten hep bana benzeyen kadınlara 'eh işte sana benziyo güzl sayılır' der:52: bana demesede öyle düşünüyor sonçta. bende ona birinden bahsederken yakışıklı bi çocuk var hani? hatırladınmı? tarzı cümlelerde kurarım belki oda hafiften bozuluyodur ama birbirimiz için en değerli olduğumuzu biliriz. çok güzl bi sözü vardı sevgilimn: bu filmin başrolleri biziz.. diğerleri sadece figuran':69:

hmm hayir canim tam senin dedigin gibi degil. benim nisanlim benim yanimda ve ben yokkende bir kizi suzmez. benim derdim bu degilki, cok sukur oyle biri degil. benim demek istedigim, nisanlimin hic bi kotu niyeti yok sadece genel olarak birini guzel dese ben kiskaniyorum.

iyi de sadece kardeşinize demiyor anlaşılan rahatsız olduğunuza göre,
benim verdiğim örnekler de süzmekten çok dedikodu açısındandı zaten.
ama ben katlanamam dışarıdaki insanların fiziksel görüntüsü hakkında konuşmaya.
bunu yapan çok çift var ama bence hiç hoş değil.
bi kız arkadaşıma yüzüne güzelsin derim ama başkalarının yanında o kız güzel diye konuşmak saçma geliyor bana.

iyi de sadece kardeşinize demiyor anlaşılan rahatsız olduğunuza göre,
benim verdiğim örnekler de süzmekten çok dedikodu açısındandı zaten.
ama ben katlanamam dışarıdaki insanların fiziksel görüntüsü hakkında konuşmaya.
bunu yapan çok çift var ama bence hiç hoş değil.
bi kız arkadaşıma yüzüne güzelsin derim ama başkalarının yanında o kız güzel diye konuşmak saçma geliyor bana.

benim soyledigim seyler bu degil. senin dedigin gibi bende hic sevmem baskalarin fiziksel goruntusu hakinda konusmayi. benim demek istedigim bunlar degil, lafi yanlis anliyorsun yada ben anlatamiyorum:44: ama herneyse artik:61:

valla başlığı görünce içim rahatladı bu kadar kıskanç olan bi ben değilmişim diye:D
konu sahibini çok iyi anlıyorum, sinirime giden "güzel" kelimesi. gerçi benim eşim pek demedi bugüne kadar
belli belirsiz öle dediğini hatırlıyorum ama kardeşime güzel kız dediğinde ben de bozulmuştum ve kendime kızmıştım
ne kadar fesatım o benim kardeşim diye. insanın elinde olmuyor ya sevgilisi güzel şeyleri sadece kendisine söylesin istiyor.
ama ona hiç belli etmedim kıskandığımı..

Back
X