başkasının yanında rencide etmek..

Benim kayınvalidem de gereğinden fazla patavatsız olduğu için hiç yadırgamadım yazdığını :)
Ben senin yerinde olsam hiç kaaile almam,

Kayınvalideyi, söylediklerini ciddiye aldıkça, taktıkça daha ileri gidiyorlar.
yaşadım gördüm, naçizhane.

Katılıyorum, sormak istiyorsan sor tabiki ama sorarken aman dikkatli ol! Birde arada cevaplarını gördüm, bende memnun değilim falan demeyi düşünüyorsan eğer bence yapma derim.. Eşinin tavrı da önemli tabiki, istersen önce ona sor, çok kırıldım konuşsam mı falan de bakalım ne diyecek?

gelin yapmak.....
uzağa getirmek....
hiç takılmamıştım şimdiye kadar anlatım şekline ama bunu vallahi anlamadım...
gelin yapmak derken galiba kadının oğlu evlenecek..
senin kaynanada uzakta otursunlar yani uzağa gitsinler dedi anladığım kadarıyla....
eğer böyleyse tavsiyem kurcalamaman bence...

Katılıyorum, sormak istiyorsan sor tabiki ama sorarken aman dikkatli ol! Birde arada cevaplarını gördüm, bende memnun değilim falan demeyi düşünüyorsan eğer bence yapma derim.. Eşinin tavrı da önemli tabiki, istersen önce ona sor, çok kırıldım konuşsam mı falan de bakalım ne diyecek?

eşime söyledim, ikiden ikiye sor dedi,

gelin yapmak.....
uzağa getirmek....
hiç takılmamıştım şimdiye kadar anlatım şekline ama bunu vallahi anlamadım...
gelin yapmak derken galiba kadının oğlu evlenecek..
senin kaynanada uzakta otursunlar yani uzağa gitsinler dedi anladığım kadarıyla....
eğer böyleyse tavsiyem kurcalamaman bence...

evet düzgün anlatmamışım, dediğin gibi oğlunu evlendirecek kişiye benim yanımda, ayrı yerde ev tutsunlar dedi

oğluyla altlı üstlü oturmak istemeyen kaynanalar varmış demek kii yupppiiiii :)

sen memnunsan halinden takma boşver. oysa gelinler istemez kvyle altlı üstlü oturmayı siz nesli tükenmekte olan bir kesimdesiniz. Burada hep gelinlerin birlikte oturmama isteği konuşulur.

Bu bahsi geçen bir eşya mı yoksa insan mı anlamadım????getircem yapcam falan,noluyo ya neyi yapıyolar neyi getiriyolar anlayamadım açıkçası :53:

Annene saygısızlık etme o ne derse bir bildiği vardır.

öncelikle konuyu okurken ilk bu yorum gözüme çarptı bu nasıl bi bakış açısı yaa saygısızlık etme bir bildiği vardır o sana saygısızlık yapıyorsa ne yapacaksın aaa her şeyi bilir mükemmel insann mı diyeceksin:D:D ya bilmiyorsa yandık:D:D:D ben bu arkadaş gibi kendini kv teslim et diyemeyeceğim malesef... tek söyleyeceğim şey rahatsız olduğun anda belli et sonra kendi kendini yeme:D

eşime söyledim, ikiden ikiye sor dedi,

ikiden ikiye sor ne demek yahu :) nerelisiniz merak ettim:)

bence de kibarca sor ne demek istedin anne memnun değil misin keşke insanların içinde öyle demeseydin sen kötü niyetli olmayabilirsin ama misafirler benden bilirler filan diyebilirsin mesela

Back
X