Başkasıyla samimi olup sizi unutan arkadaşınız var mı??????

beymince

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2010
13
0
36
Bursa
Evet can ciğer kuzu sarması iken birini tanıyınca onunla samimileşip,araya mesafe koyan sorunca da yooo seninle sorunum yok kendini çeken sensin diyen bir arkadasım benı cok üzüyor.nasıl davranmalıyım şaşırdım.umursamıyorum içimden atıp az görüşmeye çalısıyorum ama hazmedemıyorum.cok kırgınım.insan kendini ,ister istemez itilmiş hissediyor yada kusur arıyor garip bir duygu iştee siz de yaşadınız mı böyle bir duygu?sizce nasıl davramalıyım.gercek dost olsa bunu yapmaz dedıgınızı duyar gıbıyım.dostluk baska arkadaslık baska 2 yıldır gorusuyorum. samımıydık esler ıs arkadası her ortamda mutlaka ben o ve 3. sahıs bayan bırlıkteyız arkadasımın bana tavrı o varken uzak yanlızken yakın sık sık bana gelırdı uzun zamandır uğramaz oldu.sorunca bahaneler sunar falan.hayatımda cıkaracagım bırı olsa ıdı cıkarırdım ama eşler yuzunden her hafta sonu bırlıkteyız(

Mutlaka olmaz canım cicim iken araya menfaatlar girdi mi herşey değişiyor.Gerçek arkadaşlık ,dostluk kalmadı zaten.İnsan olarak değerimiz kalmadı .Üzmeyin canınızı artık ben insanlardan medet ummuyorum.Çok yoruldum artık

Bide kötü günlerinizde omzunuzda ağlayan kişi kendi herşeyi denk mutlu olduğunda da aramıyor :(((

Son düzenleme:
Lise 1'de benimde başıma gelmişti. Çok sevmiştim arkadaşımı, her şeyimi onunla paylaşıyordum. Beraber gülüyorduk, eğleniyorduk vs. Ama bir gün sınıftan 2-3 kızla daha samimi olmaya başladı. Ben sorunca da "Sen onları bi tanısan çok seversin, önyargılı davranıyorsun" derdi. Sonra zamanla arkadaşlığımız bitti. Selam bile vermiyorduk birbirimize. 10. sınıfta sınıflarımız ayrıldı. Ben bilgisayar bölümüne gittim, o çocuk gelişimi bölümüne. Ben tabi başka bi arkadaş buldum. Onunla lavaboya falan gittiğimizde bu beni satan arkadaş görürdü, kıskanç kıskanç bakardı. Bende inadına yakın arkadaşımla kahkahalar atardım, satıcı da çıkıp giderdi. Sonra bir gün öğrendim ki uğurlarına beni sattığı arkadaşlarıyla araları bozulmuş. Bana tekrar yaklaşmak istedi ama bu sefer ben izin vermedim. :24::24:

Mutlaka olmaz canım cicim iken araya menfaatlar girdi mi herşey değişiyor.Gerçek arkadaşlık ,dostluk kalmadı zaten.İnsan olarak değerimiz kalmadı .Üzmeyin canınızı artık ben insanlardan medet ummuyorum.Çok yoruldum artık

Bide kötü günlerinizde omzunuzda ağlayan kişi kendi herşeyi denk mutlu olduğunda da aramıyor :(((

çok haklısınız insanlardan beklentileri az tutup ,az sevmeli, az önemsemeli galiba sevgi ve değeri haketmiyorlar!ama başarabilmekte asıl iş.

Başkasıyla samimi oldığunda beni ve arkadaşlığımı unutacak kapasitedeki bir insan zaten hiç arkadaşım olmamışır.

Lise 1'de benimde başıma gelmişti. Çok sevmiştim arkadaşımı, her şeyimi onunla paylaşıyordum. Beraber gülüyorduk, eğleniyorduk vs. Ama bir gün sınıftan 2-3 kızla daha samimi olmaya başladı. Ben sorunca da "Sen onları bi tanısan çok seversin, önyargılı davranıyorsun" derdi. Sonra zamanla arkadaşlığımız bitti. Selam bile vermiyorduk birbirimize. 10. sınıfta sınıflarımız ayrıldı. Ben bilgisayar bölümüne gittim, o çocuk gelişimi bölümüne. Ben tabi başka bi arkadaş buldum. Onunla lavaboya falan gittiğimizde bu beni satan arkadaş görürdü, kıskanç kıskanç bakardı. Bende inadına yakın arkadaşımla kahkahalar atardım, satıcı da çıkıp giderdi. Sonra bir gün öğrendim ki uğurlarına beni sattığı arkadaşlarıyla araları bozulmuş. Bana tekrar yaklaşmak istedi ama bu sefer ben izin vermedim. :24::24:

Devran dönüyor desene)

Başkasıyla samimi oldığunda beni ve arkadaşlığımı unutacak kapasitedeki bir insan zaten hiç arkadaşım olmamışır.

güzel bir meziyet insanları ilk bakışta gözlerinden tanıyıp,arkadaşlığınıza değer görebiliyorunuz demek sırrı nedir? bana da öğretirmisiniz????

Açıkcası bırakın kim kiminle daha fazla vakit geçirmek istiyorsa onunla zaman geçirsin.
Sonuç olarak koskoca insanlarsınız,ya ben ya o diyemezsiniz ya.

Çirkin olan kısım siz iki kişi iken samimi,3 kişi olunca tavır değiştirmesi...Amaaaan bırakın böylesi uzakdursun zaten sizden.

Ya bu arada ben ilkokuldayken hastalanıp bir hafta rapor almıştım.En yakın arkadaşımda o bir hafta içinde başka bir kızla arkadaşlığını pekiştirmiş.
Benim rapor bitti,okula geldim aaa oda ne tenefüslerde 3 kişiyiz hatta onlar kolkola(o yıllarda kızkıza kol kola dolaşmak pek bi meşhurdu).
Bende yeni kızı dövmüştüm:27:
Ertesi gün anneannesi gelmişti okula....ben bir ağla bir zırla ''ama ama beni bıraktılar falan diye''kadın beni bırakıp gidip onlara kızmıştı:34:

Bide ben ne zaman yakın arkadaşım olsa gelir biri fesatlık yapar ,anlamadığım şekilde aramız bozulurdu.
Suçum kardeş gibi benimsemek ,hep destek olmam ,sahip çıkmam mı katlanamıyorlar mı arkadaşlığımıza??

Açıkcası bırakın kim kiminle daha fazla vakit geçirmek istiyorsa onunla zaman geçirsin.
Sonuç olarak koskoca insanlarsınız,ya ben ya o diyemezsiniz ya.

Çirkin olan kısım siz iki kişi iken samimi,3 kişi olunca tavır değiştirmesi...Amaaaan bırakın böylesi uzakdursun zaten sizden.

Ya bu arada ben ilkokuldayken hastalanıp bir hafta rapor almıştım.En yakın arkadaşımda o bir hafta içinde başka bir kızla arkadaşlığını pekiştirmiş.
Benim rapor bitti,okula geldim aaa oda ne tenefüslerde 3 kişiyiz hatta onlar kolkola(o yıllarda kızkıza kol kola dolaşmak pek bi meşhurdu).
Bende yeni kızı dövmüştüm:27:
Ertesi gün anneannesi gelmişti okula....be bir ağla bir zırla ''ama ama beni bıraktılar falan diye''kadın beni bırakıp gidip onlara kızmıştı:34:
Size sonuna kadar katılıyorum.tabiki tercih kişinindir.içsel bir huzursuzluk yaşıyorum.tavrımı koydum.insaları anlamak güç anlamaya da çalışmamalı bazen yol ver gitsin mi demeli..ÇOcukken yaşadığınız anınıza da çok güldüm.anneleri devreye sokunca hayat güç gelmezdi ah o çocukluk yılları!....

Bide ben ne zaman yakın arkadaşım olsa gelir biri fesatlık yapar ,anlamadığım şekilde aramız bozulurdu.
Suçum kardeş gibi benimsemek ,hep destek olmam ,sahip çıkmam mı katlanamıyorlar mı arkadaşlığımıza??

ay canım benimde başıma geldi çok iyi anlıyorum seni. ilk günler kendini kötü hissedeceksin ama bir kaç hafta sonra geçecek emin ol.seni istemeyeni sen hiç isteme napacaksın ya üzerine gitme bence bi, yokmuş gibi davran olayların akışına göre bir tutum belirlersin sende zaten zamanla baktın olmadı umursama bir daha.

güzel bir meziyet insanları ilk bakışta gözlerinden tanıyıp,arkadaşlığınıza değer görebiliyorunuz demek sırrı nedir? bana da öğretirmisiniz????

Kendin diyorsun birden uzaklaştı başkasıyla samimi oldu vs diye.
Demekki iki arkadaşı aynı anda taşıma kapasitesine sahip değil küçük hanım.
Ayrıca bunu ben öğretemem sana çünkü yaşayarak görerek öğreneceksin sen.
Bende öyle öğrendim yaşım senin gibi küçükken takardım düşünürdüm kusur bendemi diye.
Oysa kendinden eminsen kendini sorgulamana bile gerek yok işte bunuda zamanla öğrenceksin tatlım.

Üniversitenin ilk yılında can ciğer kuzu sarmasıydık. Her yere beraber giderdik, yemeklere çıkardık. Sonra ne mi oldu? Kız sevgili buldu ve beni anında unuttu. Beraber çıkalım dediğimde sevgilim izin vermiyor derdi hep. Çıksak bile sevgilisine yalan söyleyerek gelirdi. Bir gün ben yalan söylemene gerek yok, artık hiç gelme dedim. :55:

benimde liseye başladığım sene 4 yıllık mahalleden tanıştığım bir arkadaşım vardı dyediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi

ölürdük birbirimiz için.. okuldan gelip buluşmalar .. gezmeler .. annelerimiz tanışırdı felan .. artık öle ki dost olmuştuk .. başka arkadaşımız yok gibiydi.. biz kardeştik gelen olsa yabancıydı sanki bize..

benden bir takım istekleri olmuştu liseye başladığımda bende mümkün olmayacağını söylediğimde

sonra ne olduysa bigün bir arkadaş edinmişti ve bizim aramızda günler aylar ve mesafeler girmişti artık.. o güzel dostluğumz sadece yolda gördüğümüzde selam veren bir yabancı olduk birbirimize.. he

birde annesinin yolda görüp kızının evlendiğini sen napıosun evlenmiyormusun demelerini hatırlıyorum sinir olurdum hep :1::1: bu dedikllerimde üniversiteye başladığım zamandı.. okuyorum ben daha derdim :51::51::51:

Kendin diyorsun birden uzaklaştı başkasıyla samimi oldu vs diye.
Demekki iki arkadaşı aynı anda taşıma kapasitesine sahip değil küçük hanım.
Ayrıca bunu ben öğretemem sana çünkü yaşayarak görerek öğreneceksin sen.
Bende öyle öğrendim yaşım senin gibi küçükken takardım düşünürdüm kusur bendemi diye.
Oysa kendinden eminsen kendini sorgulamana bile gerek yok işte bunuda zamanla öğrenceksin tatlım.[/QUOTE
Yaş küçüklüğüü???????? yaşım hakkında bilgiye sahipmisiniz acaba küçük hanım falan anlayamadım?????????

her bitiş yeni bir başlangıçtır .:D bunu en iyi yaşayanlardan biride benim 10.sınıf sonunda o satış durumuna bende geldim ama şimdi öyle bir arkadaş edindimki ALLAH hiç ayırmasın KANKAM :):):) ;)

Evet can ciğer kuzu sarması iken birini tanıyınca onunla samimileşip,araya mesafe koyan sorunca da yooo seninle sorunum yok kendini çeken sensin diyen bir arkadasım benı cok üzüyor.nasıl davranmalıyım şaşırdım.umursamıyorum içimden atıp az görüşmeye çalısıyorum ama hazmedemıyorum.cok kırgınım.insan kendini ,ister istemez itilmiş hissediyor yada kusur arıyor garip bir duygu iştee siz de yaşadınız mı böyle bir duygu?sizce nasıl davramalıyım.gercek dost olsa bunu yapmaz dedıgınızı duyar gıbıyım.dostluk baska arkadaslık baska 2 yıldır gorusuyorum. samımıydık esler ıs arkadası her ortamda mutlaka ben o ve 3. sahıs bayan bırlıkteyız arkadasımın bana tavrı o varken uzak yanlızken yakın sık sık bana gelırdı uzun zamandır uğramaz oldu.sorunca bahaneler sunar falan.hayatımda cıkaracagım bırı olsa ıdı cıkarırdım ama eşler yuzunden her hafta sonu bırlıkteyız(

canım çok üzüldüm benimde başıma geldi böyle bi durum ama üniverstedeyken. biz kanka denebilecek kadar samimiydik hep birlikte dolaşırdık herşeyi ortak yapardık.
sonra bi arkadaş daha gruba katıldı ve o kızla ben anlaşamıyordum. dolayısıyla ikisi sürekli telefonla olsun yüzyüze olsun görüşüyolardı beni her zaman çağırmıyolardı ben tesadüf eseri öğreniyodum görüyodum ya da ağızlarından kaçırıyolardı. samimi olan arkadaşıma sorduğumda da siz anlaşamadığınız için sizi biraraya getirmek istemiyorum filan diyordu. ama sonradan öğrendim ki bu onunla baya baya samimi olmuş herşeyi birlikte yapıyolarmış arkamdan da konuşuyolarmış .

hatta biz diğer yılın başında eve çıkacaktık bu tutturdu ya şimdi çıkalım ya da ben o şahısla çıkayım yurda dayanamıyorum diye.bizim bi de staj vardı yazın yurttan çıkmayalım staj sırasında nasılsa yurtta kalmak zorundayız diye karar vermiştik. tabi öğrenince öyle bi kırıldım ki bir yıl boyunca surat yaptım hiç konuşmak istemedim yüzünü bile görmek istemedim. bi de hem bunları yapıyo bi de kendini haklı görüp beni haksız konuma düşürmeye çalışıyodu diğer arkadaşlarımıza da anlatıyodu aramızdaki sıkıntıyı. derken ben eğitim için yurt dışına gittim sırf onları görmiyim diye 7-8 ay yoktum sonra dönünce takmadım yine eskisi olmadım normal arkadaş gibi davrandım ama bu seferde o yok eve gelmiyosun yok aramıyosun diye sürekli trip atmaya başladı gene aramız bozuldu.
bu arada o ikisi eve çıktı tabi hemen değil yazın yurtta kaldılar bi güzel sonra bizim planladığımız tarihlerde çıktılar bi de bana söylüyo ya şimdi çıkalım ya ben hemen onunla çıkıcam diye. sinir olmamak elde değil ya.

bi de arkadaş grubumuz aynı olduğu için tamamen konuşmama silme gibi bi durumda olamıyo sonuçta okulda onlarla gezmeye mecburum grup oturduyani o gruptan çıkıp başkalrıyla da samimi olamam artık son yılım bu okulda. şimdiyse araya yaz tatili girdi bu yılsonra yine olayları görmezden geliyoruz. normal arkadaş gibi davranıyoruz ama ben asla bana yaptıklarını unutmuyorum. ve okul bitince de kesinlikle görüşmeyi düşünmüyorum.o da beni hala en yakın arkadaşı olarak görüp herşeye kırılıyo.yani kimseye kırımz bana kırılır tavır yapar. napıcamı şaşırdım elimde olsa bi daha sesini bile duymak istemiyorum ama mecburum görmeye.

insanın kalbi gerçekten kırılınca bi daha tamiri olmuyo maalesef. o istediği kadar iyi davransın benim en yakın arkadaşım olamaz artık. başkasını görünce beni dakkasında satan insanla eskisi olamam ben.

benim üniversiteden bir arkadaşım vardı.
kızın benimle arası çok iyiydi 1 sınıfın sonuna kadar.
çok hırslıydı ders konusunda ve beni kendiyle yarıştırıyordu çaktırmadan.
ama ben dostluğundan dolayı gözardı ediyordum.
daha sonra kız bana demesin mi(o sıralar abime kız bakıyordu annem),abin müfettiş bende ilerde kurumlara girip uzman veya müfettiş olabilirim,
annene beni önersene abin için :53:
meğersem asıl niyeti başkaymış.
abim istemedi velhasıl kız birden değişmeye başladı bana karşı :27:
umrumda da olmadı açıkçası.
yani demek istediğim gerçek dostluğun arasına hiç birşey girmez.
eğer çıkarlara dayalı bir ilişki kuruluyorsa,eninde sonunda bitiyor o dostluk.
şimdi olmasada okul bitince,evlenince...
benim üniden,dersane döneminden,çocukluktan,liseden çok yakın dostlarım var.
ben okurken evlendim ve başka şehre geldim yani uzaklaştık ama hala sık sık telefonlaşıyoruz,buluşmalar ayarlıyoruz.
dostluk budur işte.araya asla soğukluk girmez.onun veya senin yaptığın hatalar birbirinizden uzaklaştırmaz aksine,sürekli çözüm odaklı yaklaşılır.
takma kafana,hepimizin hayatında illa oluyor böyle bi kaç ÇIKAR DOSTU...

İlk okuldayken çoçukluktan beri samimi arkadaşıma gitmiştim, arkadaşımın apartmanına bir kız taşınmıştı.Biz balkondaydık diğer kızda balkona çıktı bunlar bakıştılar sonra arkadaşım beni uykum geldi diye eve gönderdi.
Ben de çok akıllıyım ya.:27: site görevlisinden anahtarı alıp apartmanı açtım, arkadaşımın katına çıktım, kapıda diğer kızın ayakkabısı.:27:
Eve geldim aradım arkadaşı, uykulu sesle uyuyordum ya dedi, ne uyuması alçak ayakkabıyı gördüm demiştim.:27:
Çok bozulmuştum ama şimdi anlatır güleriz.:27::27:

Son düzenleme: