baskent universitesi istanbul doğum yapanlar

nunu53

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
6
2
18
40
Merhaba arkadaşlar baskent universitesi altunizade hastanesinde doğum yapan varmı ve hastane ile ilgili yorumlarınızı alabilirmiyim

Merhaba arkadaşlar baskent universitesi altunizade hastanesinde doğum yapan varmı ve hastane ile ilgili yorumlarınızı alabilirmiyim
Merhaba canim bana da cok tavsiye edildi,ozellikle.guldeniz hanimi metettiler..ayrica tahliller ve tarama testleri.gibi ekstra ucret alinmiyormus..dogum konusunda da temiz ve guleryuzlulermis..ben orayi dusunuyorum ins nasip olsun da

Hakkında hayirlisi insallah canim bende oraya gidiyorum ama Türkan hanima onu çok sevdim senin kaç haftalik

Hakkında hayirlisi insallah canim bende oraya gidiyorum ama Türkan hanima onu çok sevdim senin kaç haftalik
Hadi hayirli olsun insallah sagliklica hayirlica kucaginiza da alirsiniz.. Benim bi tane dusugum var ..daha hamile olamadim cok.istiyorum tekrardan insallah nasip olurda oraya giderim..dua eder misin benim icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…