• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkent üniversitesinde dr. Polat dursun' a gidenler varmı???

serap06_06

Hayatimin anlami oğlum.
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
1.233
43
113
Ankara
Kızlar bir düşük yaşadım ve şimdi dış gebelik yaşıyorum. Gebeliği riskli olupda Polat Dursun'a giden var mı? Memnun olanlar veya başka bir doktor tavsiye edecek olan varmı? Ankarada hastanede bakacak olsun lütfen ve sgik anlaşmalı.

Kızlar bir düşük yaşadım ve şimdi dış gebelik yaşıyorum. Gebeliği riskli olupda Polat Dursun'a giden var mı? Memnun olanlar veya başka bir doktor tavsiye edecek olan varmı? Ankarada hastanede bakacak olsun lütfen ve sgik anlaşmalı.
selam,
baya geç bir cevap ama ben de yeni başladım Polat Hocaya,
ne yaptınız devam ettiniz mi polat beyle,
bilgi verebilirseniz çok çok sevinirim :)

selam,
baya geç bir cevap ama ben de yeni başladım Polat Hocaya,
ne yaptınız devam ettiniz mi polat beyle,
bilgi verebilirseniz çok çok sevinirim :)
Merhaba. Hamileliğiniz hayırlı olsun. Ben polat hocaya dıs gebelik safhasınsa gittim. Direk ameliyat dedi oysa benim igneyle degeelerim düşürülmüştü. Ameliyat istemedim Takip etti ve şükür atlattım ama devam etmedim bdn hamile kaldığımda koru hast. Ümit hocaya gittim ve şükür bir yaşında bir oğlum var rabbim bağıslasın. İnsallah sizde hayırlısıyla yavrunuzu kucagınıza alırsınız.

Merhaba. Hamileliğiniz hayırlı olsun. Ben polat hocaya dıs gebelik safhasınsa gittim. Direk ameliyat dedi oysa benim igneyle degeelerim düşürülmüştü. Ameliyat istemedim Takip etti ve şükür atlattım ama devam etmedim bdn hamile kaldığımda koru hast. Ümit hocaya gittim ve şükür bir yaşında bir oğlum var rabbim bağıslasın. İnsallah sizde hayırlısıyla yavrunuzu kucagınıza alırsınız.
cevabınız için çok teşekkür ederim
ben devam kararı aldım sanırım başka doktor denemeye cesaretim yok,
iyi günler dilerim

ben çok memnunum,
çok konuşmuyor ama germesinden sürekli telaşlandırmasından iyidir,
soğuk kanlı bir doktor,
en önemlisi bir cerrah, kendimi ellerine güvenle teslim ederim, mesleki bilgisi hakkında herhangi bir şüphem yok
ben tavsiye ediyorum

ben çok memnunum,
soğuk kanlı bir doktor,
en önemlisi bir cerrah, kendimi ellerine güvenle teslim ederim, mesleki bilgisi hakkında herhangi bir şüphem yok
ben tavsiye ediyorum
muayene ve doğum ücretlerini de yazarsan sevinirm. Polat Beye hamile kalmadan önce kontrol amaçlı gitmiştim, bir kaç kişiden de tavsiye aldım. artık bana güven veren bir hekimle devam etmem gerekiyor.

muayene 120
kan tahlilleri ve ikili testlerde sanırım ücret almıyorlar
geçen hafta hastaneye yattım sancım geldi 1 gece hastanede yattım 3 kere ultrasona girdim 4 serum bağlandı 145tl para verdim
bence uygun ama tabii tercih senin :)

evet uygunmuş teşekkür ederim
muayene 120
kan tahlilleri ve ikili testlerde sanırım ücret almıyorlar
geçen hafta hastaneye yattım sancım geldi 1 gece hastanede yattım 3 kere ultrasona girdim 4 serum bağlandı 145tl para verdim
bence uygun ama tabii tercih senin :)

ben çok memnunum,
soğuk kanlı bir doktor,
ben tavsiye ediyorum
Polat bey gebe takibi yapmio dediler bana telde.

Back
X