• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

basketbol maçı krizi

minoya2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
128
1
96
İstanbul
Geçenlerde erkek arkadaşımla basketbol maçı izliyorduk ve çıkan ponpon kızlara çok gıcık oldum ya.Yani tamam madem amaç sporda heyecan müsabaka vs o halde kızlı erkekli cinsellik kokmayan gruplar da oluşturulabilir.Neden böyle oluyor hiç anlamıyorum.Çok fazla gıcık oluyorum.Erkek arkadasıma ne tepki vereceğimi de bilemedim.:84: kızlar bir yorum yapsanız çok rahatlarım eminim.Benim gibi düşünen yokmu?

erkek arkadasım oo yee kızlar tipte asla biri değil.çok öncelerden yani arkadasken bu tip bi konu açıldgında duvara bakmaktan farksız gibi bi açıklamada bulunmuştu.ama cevabım her ikisine de kızıyorum.:/ kimse gıcık olmuyor mu bi tek benmiyim diye de düşünüyorum

kızlar nasıldı canım çok mu erotik.. benimki de sürekli basket maçı izliyor hiç dikkat etmemiştim böyle bi tehlike varsa önlem alayım:1:

Dehşet göğüsleri ilk dikkatimi çeken oldu.neredeyse hiçbir sey giymiyorlar.tamamen cinsellik kokuyor.Dediğim gibi madem amaç destek heyecan bunu cinsellik olmadan yapmaları gerekir.Ama kadınlar git gide çirkileştiriliyor kanımca.:50:

insan içten içen sinir olur ama sen de dizi izlemiyor musun, kıvanç tatlıtuğ vs .. hepimiz imrene imrene bakıyoruz yani :61:

evet tatlım ama kıvanç orasını burasını açarak dolaşmıyo:D:D: yani tam anlatamadım ama.Onların yerine karma kız erkek ve seksi olmadan yapsalar nolur sanki:D birkaç siteye baktım bu konuyla ilgili.bazıları sadece o kızları izlemek için o maçlara gidiyor ya da izliyormuş.

biz de bikeresinde efes'in maçına gitmiştik
ponpon kızlarda tam da bizim önümüzde duruyodu
başını o yana çevirirsen kafanı koparırım demiştim
çeviremedi :60: :60:

ben de çok kıskanırım valla

biz de erkekleri serediyoruz da erkeklerin cinsellik çağrıştırcak bi yerleri ortada değil ki :27:

hadi yaa:50: olamaz..

zaten küsüz sevgilimle, akşam o zaman yeni bir kavga sebebi daha çıktı. adam işten erken çıkıp basket maçı izlemeye koşuyorr:18:

:60: evet tatlım.yani evet erkeklerin öle bir durumu var ama ben mesela basketbolu çok severim spor olarak çok güzel.ama bundan dolayı soguma durumu söz konusu oldu:D sevgilime de ne tepki vereceğimi bilemedim :D daha dogrusu nasıl düşünmem gerektiğini

benim eski erkek arkadaşım basketbolcuydu. bir gün konuşurken ponpon kızlardan konu açıldı. çok gereksiz dedim ne gerek var orasını burasını açmaya... "benim onlarla fotom bile var" dedi. çok gıcık olmuştum. seninkinin baktığına şükret yani :9:

nette bununla ilgili baya şey buldum ben de=) david beckham falan karısıyla maç izlerken full amigo kızlara bakmış onun fotoğrafları falan var:D ayy çok gıcık yaaaaaa:95:

erkeklerin bakmayacağını hiç zannetmiyorum hepsi çıtır ben bile ağzım açık izliyorum çok hoş kızlar bide erkek arkadaşlarımdan duymuştum kızların voleybol maçına sırf bacak basen izlemeye gidenler bile var :47: gerisini sen düşün

işte herşeyi cinsellikle popülerleştirmeye çalışıyorlar.dediğin gibi sadece o kızları izlemek için artı bilet alıyorlar....

Doğru bakılmayacak gibi değil, biz bile bakıyoruz çok güzeller de öyle giyinmeseler kim bakar onlara. biz de o şekil kostümler giysek herkes bakar ağzı açık. olay kızları metalaştırmak.. ama eğer sırf onun için basket maçı izliyorsa çok sinirlenirim.

boşverin hanımlar ne olacak bırakın basket maçları biraz renklensin güzelleşsin,
bir sürü deve gibi kıllı tüylü adamdan sonra fıstık gibi kızları görmenin ne sakıncası var ki? 1 dk bile sürmüyor zaten.
dansöz de mi izletmiyorsunuz?
internette ellerinin altında neler var, sırf onlara bakmak için maça gidileceğini sanmam.

Son düzenleme:
kıs panık yapma maçların sresınden göz görmüyor kızları.... Şahsen özellikle dün biz stresten yastık tekmelemekten ne pon pon gördük ne kız....
normalde kızların şovları tv de gösterilmiyor ki... Zaten beckham ın o fotosuna bakarsan etrafta kimsenın kızlarla ilgilenmediğini anlarsın. sadece beckham bakıyor diğer herkes kendi halinde... Takılacak birşey yok derim ben sana rahat ol. Olsa ben takardım önce:41::41:

böyle düşünmene üzüldüm açıkçası.burada kadınların cinselliğini kullanarak prim yapmaya çalışıyorlar ve sen sevgilinle beraber tvde sürekli izlediğin şeyde seksi erkekler olsa senin sevgilin de gıcık olmaz mı? ben gıcık oluyorum yani oldu olacak çırıl çıplak çıkacaklar.ve biraz internette forumlara bakınsan erkekler resmen fantezi kuruyorlar neler yazıyorlar...

kıs panık yapma maçların sresınden göz görmüyor kızları.... Şahsen özellikle dün biz stresten yastık tekmelemekten ne pon pon gördük ne kız....
normalde kızların şovları tv de gösterilmiyor ki... Zaten beckham ın o fotosuna bakarsan etrafta kimsenın kızlarla ilgilenmediğini anlarsın. sadece beckham bakıyor diğer herkes kendi halinde... Takılacak birşey yok derim ben sana rahat ol. Olsa ben takardım önce:41::41:

evet tatlım =) ama yinede rahatsız oluyorum işte=(

Back
X