Baskı ve suçluluk

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
Sürekli kendimi baskı altında hissediyorum üniversiteye hazırlanmaya çalışıyorum o kadar konu temel yok sürekli baskı hissediyorum dizlerimden dolayı kilo aldım onun baskısı başta baba yok annem kadın tek başına çalışıyor ona yük oluyorum diye suçluluk hissediyorum kardeşim iyi bir çocuk ama farkında olmadan birşey yaptı mı kızıyorum vicdan azabı çekiyorum geçmişte yaptıklarımdan suçluluk hissediyorum dizlerimden dolayı çok moralim bozuk omuzlarımda o kadar yük var ki dişlerimi sıka sıka çenem ağrıyor her dakka aglamaklı ve stresleyim bu durumda ne yapabilirim bir-çok sorunum var ve köşeye sıkıştım

Her ne olursa olsun kendimi suçlu hissediyorum annem birşey ısmarlıyor mutlu oliyim diye onda bile moralim bozuluyor bu duygulardan nasıl kurtulabilirim psikolok demeyin lütfen bizim burdakiler hiçbirşey dinlemeden gönderiyorlar

Her ne olursa olsun kendimi suçlu hissediyorum annem birşey ısmarlıyor mutlu oliyim diye onda bile moralim bozuluyor bu duygulardan nasıl kurtulabilirim psikolok demeyin lütfen bizim burdakiler hiçbirşey dinlemeden gönderiyorlar
Geçmişte birisi yaptığı bir iyiliği başınıza kaktı mı?

Geçmişte birisi yaptığı bir iyiliği başınıza kaktı mı?
Benim baba denilen adam var ama yok babannem faturalarımızı ödüyor sürekli ağzında bu laf ise yaramaz oğlunu evlendirip başımızı yaktı ben kilo aldım diz ameliyatımdan sonra iki dizimdede problem olduğu için taksiyle gidiyorum babannem ödüyor o gün bana ...bir tarafını büyütme otobüse bin dedi ben böyle olmayı istemisim gibi o günden sonra böyleyim üniversiteye hazırlandıgımı duydu bu sene olmucak olmayınca evlenmem için koca bulucam gene laf sokucak baskı suçluluk böyle basladı

Once zihniyetinizi degistirin
Kadin basina
Basta baba yok falan
Genc bir kadina yakisan dusunceler mi bunlar??

Anneniz tabi ki calisacak iki tane evladi var , onlar olmasa da calisacak
Ben calistigim icin zavalli miyim?
Sen calismayacaksan nrden univ sinavina hazirlaniyorsun??

Bende yanliz cocuk buyuttum , calistim , parami kazandim , evladim icin gururla harcadim

Bi silkelenip kendine gel , seninki gibi hayati yasayan milyonlarca grnc var , dik dur , kendini derslerine ver , calis , oku , kimseye boyun egme , hayatin boyunca ayaklarinin uzerinde dur
Ama en basta su psikolojiden cikip kendine acimayi birak

Once zihniyetinizi degistirin
Kadin basina
Basta baba yok falan
Genc bir kadina yakisan dusunceler mi bunlar??

Anneniz tabi ki calisacak iki tane evladi var , onlar olmasa da calisacak
Ben calistigim icin zavalli miyim?
Sen calismayacaksan nrden univ sinavina hazirlaniyorsun??

Bende yanliz cocuk buyuttum , calistim , parami kazandim , evladim icin gururla harcadim

Bi silkelenip kendine gel , seninki gibi hayati yasayan milyonlarca grnc var , dik dur , kendini derslerine ver , calis , oku , kimseye boyun egme , hayatin boyunca ayaklarinin uzerinde dur
Ama en basta su psikolojiden cikip kendine acimayi birak
Benim yaşadıklarım çok ağırlar sakat biriyim anneme çok yük oluyorum baba sadece yok değil köstek küçükken seni satarım diyebilen şiddet uygulayan biri babannem gil sırf para gidiyor diye evlendirilmek istenen biriyim bunlar sadece bir kaçı bunun zihniyetle alakası yok sadece piskolojik çökmüş durumdayım

Back
X