Baski

istanbullu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
233
76
123
Almanya
Selam..

Arkadaslar benim ailem cok baskici. Evde kendi fikrimi bile söyletmiyolar. Hep onlarin istedigi olsun istiyolar. Benimmurlarinda hic deil. ne istedigim. Onlara göre bi meslek. Onlara gore bi hayat. Eminim ilerde onlarin istedigi biri ile evlendirmek ve o yerde yasatmaya zorliyacaklar. Ben ise kendi hayatimi yasamak istiyorum. Hayallerimi gerceklestirmek. Bunlar imkansiz gibi geliyor. Dayanma gucu istiyorum. Akil verin lutfen

bilmiyorum kac yasındasınız size tavsıyem kesınlıkle ayaklarınızın ustunde duracagınız bıre meslegınızolsunnn..ozamannnn daha dik durabılırsınn ve her dedıklerını kabul etmek zorunda kalmazsınnn....cok baskı ıyı bısey degıldırr ve ınsanları degıstıremessın aılenıde öle sen ne yaparsan yap degısmeyeceklerdırr...dedıgım gıbı meslegını elıne all ve hayatını kendın yönlendır..

20 yasndaym az kaldi Meslek secimindeyim simdi.
Istedigim bi hayat var özgurce yasamak istedigim onu kisitlalarsa ben biterim. ozgurlugume cok duskunum. Biseye hayir dediler mi gozum donuyor. Onlarida ezersem Anne + 2 Abi beni mahvederler.

20 yasndaym az kaldi Meslek secimindeyim simdi.
Istedigim bi hayat var özgurce yasamak istedigim onu kisitlalarsa ben biterim. ozgurlugume cok duskunum. Biseye hayir dediler mi gozum donuyor. Onlarida ezersem Anne + 2 Abi beni mahvederler.

meslegıne odaklan en basta bence..ufak tefek seyler ıcın tartısmaya gırmee ve enbasta sakin oll...eger sakın olursannn ıstedıgın seylerı yapmakta zorlanmazsın ama fevrı davranıp ortam gergın olursa daha da ustune gelırler...bellı etmee onlara kızıdıgını hatta yumusak baslı davrannkı bı daha bısey ıstedıgınde bu tavrından ddolayı daha ılımlı olabılırler...aılenle ortakkk aranızın daha sıcak olabılecegını bıseyler yapmanıda tavsıye ederım aradakı soguklukları gıdermek ıcınn...yanı sen ıstedıgınn seylerı yapana kadar sakin ol ve öle yaptır dedıklerını..aslında annenlee arkadas gibi olabılsenn o senın bu kadarr baskı görmene karsı cıkar dıe dusunuyorum ama bılemıyorumm..tabı sen daha ıyı bılırsınn hepsını tanıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…