• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baskidan ve gelecek goremedigim icin ayrilmaya karar verdim, severek

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
123
Meraba kizlar. Esimle ayrilmaya karar verdim. Bi yildir evliyiz bir yada bi bucuk aydir cok iyi guzel anlasiyoruz bilmiyorum belkide problem olmadigindandir konusacak. Birbirimizi seviyoruz evet. Cok seyler yasadik evlendigimizden beri yorulduk falan hep onun ailesi karisan oldu tasinmak zorunda kaldik kimsemizin olmadigi yere. Esimin maddi durumu yada benim bekledigim gibi bana sahip cikmadigina ragmer herseyi unuttum olsun oda boyle diyerek devam etmee calistim. Simdi iste bi iki aydir iyiyiz ama annem rahat birakmadi simdide. Hakli yonleri cok beni cok bunaltti. Evet ne aileler birbiriyle gorusuyo ne biz ailelerle gorusuyoruz. Onun ailesi zaten bana evlendigimden beri yuz cevirdi. Benim ailemde esimin yuzunu gormek istemez oldular bana deger verip sahip cikmadigi icin. Esim kendince sahip cikti ama oyle olsaydi kaynim beni dovmeye kalkmaya cesaret edemezdi. Simdi ayrlmaya karar verdim. Cok seviyorum uzuluyorum oda uzuluyo. Gece sarilarak uyuduk hep. Bi taraftanda diyorum hersey berbatlasti iice burda kendimi herkese karsi kapatmis gibi yasiyorum. Cevre edinmeye calisiyorum kolay olmuyo. Salak gibi aksama kadar oturuyorum. Calisiyodum cikmak zorunda kaldim. Yeni is bulabilirim ama is benim mutlulugumu belirlememesi lazim. Onun ailesinin orda yasadigimizda tabi daha kotuydu kimse kapimi hic calmadi ordada. Cocugum olsa aileler bi araya yine gelmez cok fazla laf soz iftira oldu. Esimde diyo belki ilerde geri donmek zorunda kaliriz sartlar onu gosterebilir kendi ailesinin oldugu yere ama ben katiyen istemem. Orda cok dislandim. Oraya geri donmek planimda yok ama belki sartlar onu gosterir diyo hersey olabilir diyo ama onu kesin olarak istedigimden degil diyo Herneyse hersey birikti hersey problem olusturuyo. Boyle iste niye konu actim bilmiyorum bile. Mantikli dusunemiyorum duygularim uste cikiyo

nekadar cok aile aile aile demisiniz
evliliginize sahip cikin bence
aileri bukadar ortaya atmayin
sahip cikmadi esim bana demisnz ama baska sehire tasinmayi nsl kabul eti ozaman?
bence hazir yeniden baslamisken yuvanizi yikmayin
sifirdan baslayin kimseyi dinlemeyin bu kendi annenizde olsa

Neden bu aileleri kendı ailenıze karıştırıyorsunuz anlamıyorum.
Kv le konuşmuyorum , kendı annemıde evliliğime karıştırmam.
Kocanızla neden ayrılıyorsunuz ya evlilik bu kadar kolay mı?

tasinmissiniz uzaklasmissiniz sorunlardan simdi ne diye bosanmak cikariyorsun ki?Sorunlar devam etmeli miydi ? Caniniz mi skliyor simdi ugrasan yok diye ? ben anlamadim niye bosanmak istediginizi bir de seviyoruz birbirimizi demissiniz.Seviyorsaniz yuvanizi dagitmayin da dagittirmayin da.Birlikte mutlu mesut yasayin gitsin.Aileler destekciniz degilse , kostekci aile lazim degil deyip cekilin kenara.

nekadar cok aile aile aile demisiniz
evliliginize sahip cikin bence
aileri bukadar ortaya atmayin
sahip cikmadi esim bana demisnz ama baska sehire tasinmayi nsl kabul eti ozaman?
bence hazir yeniden baslamisken yuvanizi yikmayin
sifirdan baslayin kimseyi dinlemeyin bu kendi annenizde olsa

Evet hazir yeniden basladik dort bes ay olcak ama esim en son iste bi ay once mutsuz oldugnu soyledi. Huzurlu degilmis ailesine karsi kendini suclu hissdiyomus. Zar zor tasindik zor izin verdi ailesi simdide yuzme bakmiyolar zaten. Esime yalvara yalvara tasindik ama tasindigimizdan beri cani bisey yapmak istemez mutsuz vs. Bu yuzden zaten bitirme noktasina gelmistim. Ginede olsun dedim duzelir diye. Bi aydir iyiyiz simdi normal ama gelecegi kendmde artik goremiyorum. Ve evet birazda annemin doldurusuna geldimmi bilemiyorum hep negatief seyler soyler susturmaya calistigim zaman savunuyorum diye kizar. Esimede guvenemiyorumki beni sarip sarmalicak diye. Ortada kaldim gibi hissediyorum

tasinmissiniz uzaklasmissiniz sorunlardan simdi ne diye bosanmak cikariyorsun ki?Sorunlar devam etmeli miydi ? Caniniz mi skliyor simdi ugrasan yok diye ? ben anlamadim niye bosanmak istediginizi bir de seviyoruz birbirimizi demissiniz.Seviyorsaniz yuvanizi dagitmayin da dagittirmayin da.Birlikte mutlu mesut yasayin gitsin.Aileler destekciniz degilse , kostekci aile lazim degil deyip cekilin kenara.

Canimi sikan o degilki. Biz dort bes aydir tasindik ve bi ay once daha esim mutsuzdu beni sevmiyodu anlamistim bitirmek istdigini ginede ayriligi agzima almadim. Bi aydirda iyiyiz ama guvenemiyorum bi ay sonra yine mutsuzum dicek diye. Cunku ben mutlu mesut yasarken o kendiyle savasiyomustu. Ailem karisti soyle annem cok negatif ona karsi ilerisi icin gelecek icin hak verdigim yonler var o yuzden. Cok agir gelio bana hersey esime guvenemedigim icin beni sarip sarmalicak diye. Cunku ailesine geri gidebilme ihtimal var diyo ilerisi icin

Evet hazir yeniden basladik dort bes ay olcak ama esim en son iste bi ay once mutsuz oldugnu soyledi. Huzurlu degilmis ailesine karsi kendini suclu hissdiyomus. Zar zor tasindik zor izin verdi ailesi simdide yuzme bakmiyolar zaten. Esime yalvara yalvara tasindik ama tasindigimizdan beri cani bisey yapmak istemez mutsuz vs. Bu yuzden zaten bitirme noktasina gelmistim. Ginede olsun dedim duzelir diye. Bi aydir iyiyiz simdi normal ama gelecegi kendmde artik goremiyorum. Ve evet birazda annemin doldurusuna geldimmi bilemiyorum hep negatief seyler soyler susturmaya calistigim zaman savunuyorum diye kizar. Esimede guvenemiyorumki beni sarip sarmalicak diye. Ortada kaldim gibi hissediyorum

savunacaksin sonuna kadar savuncaksin o senin esin
nsl sen ondan bekliosun seni savunmasini sende savuncaksn
anneler herzaman evlatlarinin iyligini ister ama bazen onlarda hatta yapar
yazik günah degilmi verilen emeklere böyle bi nedenden cöpe atilirmi ?!
annenizin negatif elestirelini duymayin yaptirmayin
ayrilmayin cabalayin bu yuva icin seviyorsan cabala ayip degil günah degil yuvan icin kendin icin

Boşanmak öyle kolay mı sizce hemde severek diyorsun ne onun ailesini ne kendi ailenin dediklerini önemse daha sıkı sarılın birbirinize insanlar neler yaşıyor boşanamıyorlar. Bence sizin oturup eşinizle geleceğinizi bir daha konuşmanız ve mutluluğun arkasından gitmeniz gerekiyor boşansanız belki başkalarını mutlu edersiniz ama kendiniz şuan ki yaşadığınız durumdan daha kötü olacaksınız bunu bilin.

savunacaksin sonuna kadar savuncaksin o senin esin
nsl sen ondan bekliosun seni savunmasini sende savuncaksn
anneler herzaman evlatlarinin iyligini ister ama bazen onlarda hatta yapar
yazik günah degilmi verilen emeklere böyle bi nedenden cöpe atilirmi ?!
annenizin negatif elestirelini duymayin yaptirmayin
ayrilmayin cabalayin bu yuva icin seviyorsan cabala ayip degil günah degil yuvan icin kendin icin

Oyle zaten hepte savundum ama savunabilecegim seyler birakmadi esim pek. O yuzden hic hakkinda konusmak bile istemiyorum ailemle. Evet emek ama esim malesef emek vermedi pek. Tasindik evet ama zat zor ve bi aya kadar hala devam ediyodu mutsuzlugu. Esime guvenemiyorumki ilerisi icin

sızın esler olarak sorununuz yok
suan aılesının yakınına yerlestıgınız falan da yok oyle bırsey olsa o zaman bunu konussan dusunsen daha mantıklı
boyle bıseyden bosanılır mı yahu
ınsanlar ne buyuk problemler yasıyor ve asıyor evlılıgını bozmamak adına...
yuva yıkmak en kolayı
savascı olun bıraz

Canimi sikan o degilki. Biz dort bes aydir tasindik ve bi ay once daha esim mutsuzdu beni sevmiyodu anlamistim bitirmek istdigini ginede ayriligi agzima almadim. Bi aydirda iyiyiz ama guvenemiyorum bi ay sonra yine mutsuzum dicek diye. Cunku ben mutlu mesut yasarken o kendiyle savasiyomustu. Ailem karisti soyle annem cok negatif ona karsi ilerisi icin gelecek icin hak verdigim yonler var o yuzden. Cok agir gelio bana hersey esime guvenemedigim icin beni sarip sarmalicak diye. Cunku ailesine geri gidebilme ihtimal var diyo ilerisi icin

degisik bir iliski.Sanki adami evlatlik almis gibisiniz.Ailesine geri gitme ihtimali neden olsun?Sizin anneniz gelip ona eziyet etmezse yada uzaktan bile rahatsizlik vermesine musade etmezseniz , neden gitsin anasina?Esinizi mutsuz eden seyleri biliyorsaniz , o ortami yaratmayin o da gitmek mecburiyetinde kalmaz.Valla siz anlatmadan ancak bu kadar yazabiliyorum.Neyin ne oldugunu da tam anlamadim acikcasi.Esinizin profilini de canlandiramadim pek.

Neden eşine bu yeni duruma alismasi için zaman tanımıyorsun? Bak adam ailesinden uzağa taşınmış bocaliyor,desteğe ihtiyacı var.

Kaynım demişsin dövmeye kalkıştı diye tüylerim diken diken oldu, kaynının eşi ne yapılsaydı böyle birşey ?
Aklım almıyor arada ki saygıyı heleki büyük olrak aileler ne de güzel yitirebiliyorlar!
Aklım hiç almıyor bu kadar aileler herseye burnunlarını neden sokuyorlar !
İnsanın en degerlı varlıgı cocukları onların mutlulugundan başka ne ister ki!
Eşlerin mutlulugunu bir nebzede olsa aileler etkliyor malesef
Eger bosanma gb bır dusuncen yok ise
Onlardan uzakta yasamaya devam et
Kocana da sakin bir şekilde güzel dille bazı şeyleri işlemeye bbak

Evli değilim . Burada okuduklarımla bile sinir oluyorsam ilerde başıma geldiğinde sanırım agızlarının payını verip yüz göz olmamaya bakacagm:(

Ailelerden uzaksınız nedir hala bu sıkıntı ,kendi kendinize yetin gir bi işe çalış çocuk da yokmuş bunalıma sokma kendini esinle problem yok diyorsun daha nr baskı demişsin su an bi baskı da yok adam ille ailemin yanında kalıcaz da dememiş...

Biraz daha düşün bence esinle birbirinize yakınsanız ve seviyorsanız boşanacak sebep nedir???

Oyle zaten hepte savundum ama savunabilecegim seyler birakmadi esim pek. O yuzden hic hakkinda konusmak bile istemiyorum ailemle. Evet emek ama esim malesef emek vermedi pek. Tasindik evet ama zat zor ve bi aya kadar hala devam ediyodu mutsuzlugu. Esime guvenemiyorumki ilerisi icin

esiniz tam olarak ne yapio ?

Neden eşine bu yeni duruma alismasi için zaman tanımıyorsun? Bak adam ailesinden uzağa taşınmış bocaliyor,desteğe ihtiyacı var.

Evet dogru soyluyosun. Dusundurdu beni azmi destek verdim diye ama dort aydir vermeye calisiyorum. Bana benim ona hicbisey ifade etmedigini soyledi bi ay once sevgisi azalmis vs yinede olsun dedim ki duymak esinden nekadar aci verici. Simdi iyiyiz bi ay oldu ve guvenemedigim icin simdi ben bocaliyorum. Ve ailesiz nasi olcak kimsemiz yok burda esim cevre edinmekte istemiyo kendi basima biyerlere gitmeye calisiyorum cevre olsun diye. Tek basimiza hayat gecermi bilemiyorum

esiniz tam olarak ne yapio ?

Cok sey yasandi ama soyle soyleyim esim bana verdigi sozleri hic tutmadi ve biraz kandirildim gibi oldu. Simdide ailem yine beni kandirdigini dusunuyo. Yoksa ailemin simdiye kadar sesi cikmadi aileleri karistirmayin yaziliyo ama annem yeni yeni biseyler soyluyo. Esim bugun baska turlu konusur yarina fikri degisir

Meraba kizlar. Esimle ayrilmaya karar verdim. Bi yildir evliyiz bir yada bi bucuk aydir cok iyi guzel anlasiyoruz bilmiyorum belkide problem olmadigindandir konusacak. Birbirimizi seviyoruz evet. Cok seyler yasadik evlendigimizden beri yorulduk falan hep onun ailesi karisan oldu tasinmak zorunda kaldik kimsemizin olmadigi yere. Esimin maddi durumu yada benim bekledigim gibi bana sahip cikmadigina ragmer herseyi unuttum olsun oda boyle diyerek devam etmee calistim. Simdi iste bi iki aydir iyiyiz ama annem rahat birakmadi simdide. Hakli yonleri cok beni cok bunaltti. Evet ne aileler birbiriyle gorusuyo ne biz ailelerle gorusuyoruz. Onun ailesi zaten bana evlendigimden beri yuz cevirdi. Benim ailemde esimin yuzunu gormek istemez oldular bana deger verip sahip cikmadigi icin. Esim kendince sahip cikti ama oyle olsaydi kaynim beni dovmeye kalkmaya cesaret edemezdi. Simdi ayrlmaya karar verdim. Cok seviyorum uzuluyorum oda uzuluyo. Gece sarilarak uyuduk hep. Bi taraftanda diyorum hersey berbatlasti iice burda kendimi herkese karsi kapatmis gibi yasiyorum. Cevre edinmeye calisiyorum kolay olmuyo. Salak gibi aksama kadar oturuyorum. Calisiyodum cikmak zorunda kaldim. Yeni is bulabilirim ama is benim mutlulugumu belirlememesi lazim. Onun ailesinin orda yasadigimizda tabi daha kotuydu kimse kapimi hic calmadi ordada. Cocugum olsa aileler bi araya yine gelmez cok fazla laf soz iftira oldu. Esimde diyo belki ilerde geri donmek zorunda kaliriz sartlar onu gosterebilir kendi ailesinin oldugu yere ama ben katiyen istemem. Orda cok dislandim. Oraya geri donmek planimda yok ama belki sartlar onu gosterir diyo hersey olabilir diyo ama onu kesin olarak istedigimden degil diyo Herneyse hersey birikti hersey problem olusturuyo. Boyle iste niye konu actim bilmiyorum bile. Mantikli dusunemiyorum duygularim uste cikiyo

Siz ,evinde ocağı olmayan ve eşi inatla almayan hanımdınız.Hatta annenizin dolduruşuna gelip siz kendiniz de almıyodunuz..boşanın gitsin..bu zamana durduğunuz hata

Back
X