A Adivar Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2007 6.169 50 358 İstanbul 23 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Adivar #1 kaynak:jojikmoda
E Elis Ziyaretçi 23 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Adivar #2 zaten H&M nin kiyafetleri cok guzeldir,cogu elbisem ordandir benim,,,bunlarda bi harika ,biara gidip almam lazim,bikac tane....... sagol canimŞeniz
zaten H&M nin kiyafetleri cok guzeldir,cogu elbisem ordandir benim,,,bunlarda bi harika ,biara gidip almam lazim,bikac tane....... sagol canimŞeniz
A Adivar Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2007 6.169 50 358 İstanbul 23 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Adivar #3 Elis .!.: zaten H&M nin kiyafetleri cok guzeldir,cogu elbisem ordandir benim,,,bunlarda bi harika ,biara gidip almam lazim,bikac tane....... sagol canimŞeniz Genişletmek için tıkla... Rica ederim tatlım,benim tarzım olmamasına rağmen,ben bile çok beğendimopuyorumnanaktan
Elis .!.: zaten H&M nin kiyafetleri cok guzeldir,cogu elbisem ordandir benim,,,bunlarda bi harika ,biara gidip almam lazim,bikac tane....... sagol canimŞeniz Genişletmek için tıkla... Rica ederim tatlım,benim tarzım olmamasına rağmen,ben bile çok beğendimopuyorumnanaktan
flamenko Nirvana Pro Üye 13 Ocak 2009 1.612 620 688 Ankara 23 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Adivar #4 hepsinden bir adet rica edebilirmiyim
E elmaninsapiarmutuncekirdegi Ziyaretçi 11 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Adivar #5 özellikle bele oturan modeller çok güzel.emeğine sağlık
M missfener19o7 Ziyaretçi 10 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Adivar #6 cok guzel ya helede tunık gıbı olanlar altınada tayt gıycen super olurya bıde gladyator sandaletlerıylede super duruyo =)
cok guzel ya helede tunık gıbı olanlar altınada tayt gıycen super olurya bıde gladyator sandaletlerıylede super duruyo =)
M missfener19o7 Ziyaretçi 26 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Adivar #7 yhaaa bunları nerden bulabılırız bı yardım etsenız x)