arklar herkese merhabalar
benimde daha başlayamadan biten bir hikayem var.şöyle ki ben 8 9 ay önce nette biriyle tanıştım.bir tavla sitesi ama kaliteli bir site.2 milyana aşkın üyesi var yerli yabancı.ki bu üyelerden biride beni buldu .hep tesadüfen otomatik olarak karşıma çıktı oynadık ama hiç sohbet etmedik ne o yazdı ne ben. 1 hafta falan böyle karşınca oynadık.en sonunda yazdıı oda oyun üzrinden ne şanslıymışın falan derken sohbetimiz başladı.birde bu sitenin ark listesi var ekleyip onlie arklarını görebiliyosun.neyse biz bi kaç kere yine karşılaştık onca üye ve onca masa varken sistem otomatik olark çıkarıyo.hatta espirisini bile yapıyoduk yinemi sistem karşıma seni çıkardı diye falan .en sonunda ben ark listesine ekledim .yeni bir nick almıştım daha önce oynadığım kız nicikdi erkekler sürekli sohbet için oynuyorlrdı .ben normal bir nick alıp tekrar girdim .ve onu ekledim benim diye.artık ark listemdeydi sitede olduğnu görebiliyordum.siteye her girdiğimde slmlaşıyoduk oyun oynuyorduk.ama ne o msn istedi ne ben.2 ark gibi takılıyorduk.8 9 ay dır görüşüyoduk netteki abazalar gibi değildi çok farklıydı ama artıkkk bitti buraya kadarmışş eminm oda şok olmuştur .umarım site eski sistemini geri getirir ve ben tekarar yazabalirim ilk yazıcağım şey msnini istemek olucakkk çok üzgünümmm yaa ilk defa böyle biişi başıma geliyooo offfff....