Başlamadan bitiyor, neden böyle oluyor? Benden mi kaynaklanıyor

jellybonbon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
267
0
46
İstanbul
Merhaba bayanlar..

uzunca bi süreden sonra sessiz, asksız ve durgun geçen hayat dilimime birilerini katmak istediğimde
yani mutluluğumu paylaşmak, sıcak bir el, tutunacak bir dal aradığımda nedense o dal hep elimde kalıyor..
3 defadır tekrar eden bu durumun ardından aklımda soru işaretleri kalıyor.
Neden Başlamadan Bitiyor?
sebep olarak ben miyim yoksa karşımdakiler mi bilemiyorum..
ilk süreçte her şey çok güzel gelişiyor tam olacak derken hevesim kursağımda kalıyor..
tam "işte aradığım kişi, tam bana göre" dediğim anca durgunlaşıyor ve yitip gidiyor.
genç bir kızım hayatımda aşk, sevgi olsun istiyorum. 20 yaşındayım üniversite ögrencisiyim.
artık hayatıma tamamen dahil etmek istediğim ciddi oturaklı bir insan çıksın istiyorum karşıma, tam o kişinin karşıma çıktığını düşünürken yok oluyor

ben mi beceremiyorum bu işi yoksa erkeklerin bakış açısı bu konulara ne yönde işliyor anlamış değilim..

sizce neden böyle oluyor

başından bu şekilde olaylar geçenler yada bir fikri olanlar lütfen fikirlerini yazsınlar..
3 defadır bu şekilde sonuçlanıyor sorun benden kaynaklıyor olmalı.
nerede hata yapıyor olmalıyım ?

Sorun sende değil sorun doğru kişinin karşına henüz çıkmamış olmasında.
Yaşın daha 20 henüz başındasın doğru kişi sana ait olan kişi doğru zamanda çıkacaktır.
Merak etme biraz sabır sadece

benimle yaşıtsın canım.
sadece şunu söyleyebilirim biraz sabır....
inan Rabbim o kişiyi göndereceği zamanı çok iyi biliyor ve hiç beklemediğin anda çıkıveriyor karşına,birden dünyan değişiyor.
bende böyle düşünüyordum 6 ay öncesine kadar.sonra biriyle tanıştım ve dünyam durdu adeta.şuan nişanlıyım ve bulunduğum durumun şokunu hala atlatabilmiş değilim.
zaman zaman zaman....

Allah mutlulugunu daim etsin
haklısın biraz zaman gerekiyor ama mutluluk bu kadar geç gelmemeli.. kısa süreli laylaylom ilişkiler bana göre değil.. acaba karşımdakiler bu ciddiyetten mi korkuyorlar diye düşündüm ama 1 haftalık süreçte de nasıl çözerler ki benim ciddiyetimi.. hoş benimle ciddi bişey düşünmeyen zaten karşıma çıkmasın sonu böyle olması gerekiyorsa böyle olsun ama hep bi hayal kırıklığı

gelecek olan mutluluksa başımın üstünde yeri var. Ama kendisini dört gözle beklemekteyim umarım çok geç kalmaz hayatıma girmek için..

bak şöyle bişeyde olabilir;
20 yaşındasın,üni okuyosun anladığım kadarıyla.çevrendeki erkelerde muhtemelen bu yaşlarda ve 20 21 yaşındaki erkeklerdenden ciddi bi ilişki beklemek zor gerçekten.
çevremden görüyorum,genelde laylaylom bakıyorlar.
biten ilişkilerindeki kişilerde aşağı yukarı bu yaşlardaysa aslında normal.
yaş çıtanı yükseltmelisin bence...
benim nişanlım 28 yaşında.tanıştığımızdan beri bana söylediği şu: 'artık çocuk değilim,bi yuva kurmak ihtiyaçtan çok istek haline geldi,yaş ilerledikçe insan hayat arkadaşı istiyor...'
yani belli yaştan sonra erkekler evlenmeyi,ciddi bakmayı kendileride istiyor.
20 yaşında bi erkekten bunu beklememek gerek.bu nedenle 25 yaş üstü ideal diyorum: )
bu yaş farkını ele alarak hareket et,eminim istedğin gibi birini bulursun

aslında evlilik planlarımı aynı üniversiteyi okuduğum ortak anılarımızın olduğu bir kişiyle olmasını istemiştim..
son derece doğru bi konuya değindin üniversite de okuyan erkekler bu yaşlarını biraz daha eğlence ve zevklerine uygun yaşamak istiyorlar.
sanırım bazı isteklerine cevap veremeyeceğimi anladıklarında biraz daha farklı kişilere yöneliyorlar..
heralde benim taliplerim üniversite 4. sınıfta mezun olmaya yakın bir sürede artacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…