baslamadan bitti yardım edın:(

takintiliii

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
17
0
6
35
Kahramanmaraş
konuştuğum biri var çok kıskanç birbirimize seni seviyorum falan dedik ama daha sevgili olmak gibi bişeyimiz yok yani her şey var sadece adı yok diyelim faceime girdi ve bi kaç arkadaşla konuşmamı gördü acayip derecede sinirlendi bizde zaten bunun öncesindede kavga ediyoduk ama akşam oldu girdi ve bende yeter güvenmiyosan napalim dedim oda saydırdı baya bende kızdık tartıştık ve dediğin lafın dönüşü yok dedi bende bay bay dedim bitti:S bi saat önce oldu bunlar ama özledim şimdiden :S yazmazmı ki bana tekrar normalde tartısınca yazardı ama en son dediği laf beni korkutuyo yoksa ben bişeyler yapmalımıyım sadece daha cok yenıyız bu kadar karısması benı sınırlendırıyo bı yandanda hosuma gıdıyodu da guvensızlık oldugunu dusunuyorum artık

Adı konulmamış bir ilişkiide neden şifreler verilir, neden böyle kıskançlık krizleri neden hararetli kavgalar olur ki? Bence siz bayağı bayağı sevgili modlarındaymışsınız, bu durumda haklı yada haksız olmanı facede arkadaşlarınla konuşmaların belirler Aşırı samimiyet varsa çocuğun zoruna gitmiş olabilir doğal olarak.

Birbirinize seni seviyorum dediyseniz nasil sevgili olmuyorsunuz ?
Madem sevgili degilsiniz neden sifreni veriyorsun face ine giriyor?
Kac yasindasiniz ? Yasadiklariniz bana cok cocukca geldi.
Birbirinize saydiriyorsunuz sonra ozledim diyorsun.
Keske pisman olacaginiz seyler yapmasaydiniz.
Yazip yazmamak ona kalmis yazabilir de yazmayabilir de.
Eger barisirsaniz bidaha bu tur seyler yasanmamasina dikkat et.
Bu iliskinin adini koyun ve diger erkeklerle samimiyetine falan dikkat et.
Bu kadar kiskaniyorsa seviyor seni.
Barisirsiniz bence.
Barismazsaniz da yeniymis zaten yoluna devam et.
Daha kimler cikar karsina.

sevgili modlarındayız evet ama teklif etmedi ve kendi de diyo etmedim teklif diye. onun ki aşıırı kıskançlık mı yoksa güvensizlik mi tekrar bana yazar mı anlayamadım onu soruyorum yoksa ben mi ilk adımı atmalıyım. yaptığı şeyler çok çocukca ama seviyorum onu daha ilk ilişkim olacak yaşımda 16 ben hayatıma müdahale etmesini istemiyorum sadece o kadar saydırmak derken git dedim oda sok oldu oda git dedi öyle sert cıktık küfür yok

canım benimm.. ilk ilişkim deyince sende kendimi gördüm, saçma sapan bi konu yüzünden git dediğim adamın peşinden iki sene koşmuştum ne kadar ağlamıştım.. Şimdi başka biri var hayatımda allahıma bin şükür yaklaşık iki senedir ama ilklerde bi başka olur bunu belki şimdi anlayamazsın biraz daha zaman geçtikten sonra perişan olacaksın eğer benim kadar sevdiysen sende ilkini.
Madem öyle, mesaj at sonrasında acı çekme. Zaten bak çocukta sevdiğinden kskanmış küplere binmiş. Dikkat et bundan sonra erkeklerle konuşmalarına, yalnız seni çok fazla kısıtlamasınada göz yumma. Arayı bul. Umarım herşey hayırlı olur.

Canım bu kadar kıskançlık,güven problemi içerisinde zaten bir ilişkinin sürdürülmesi beklenemez.Şu an böyle sorun olduysa bittiyse emin ol ileride de başlamış olsaydı bir şekilde bitecektir.O yüzden kendini üzmene değmez şu an üzülsen de elbette geçecek.

yaş 16. ve bu çocuğun kaprislerini ve güvensizliklerini mi çekeceksin. yol ver gitsin ve derslerine odaklan..

16 yaşında aşk olmadığını yaşın 2 misli olduğunda daha iyi farkedeceksin o yüzden ne krizine girerse girsin o dünkü bebek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…