Başlangıç evre roza

kubraglcc

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2022
27
3
16
31
Merhabalar, görenler lütfen cevaplamadan geçmesinler.. arkadaşlar beniö cildim zaten hiçbir zaman mükemmel olmadı ancak 2 haftadır (havalar ısındı ısınalı) yüzümde yanmalı kızarıklar oluşuyor araştırdığımda rozasea çıkıyor.. kabarcıklar yok elmacık kemiklerimde sadece sıcak bi ortama girersem yada gğneş görürsem sanki yanaklarımda volkan patlıyor gibi oluyor.. güneş kremim Avene marka. Bol su içiyorum pek dikkat etmezdim. 11/5 arası güneşe çıkmıyorum. Birde yüzümde kılcal damarlarda artış oldu diye madecassol sürmeye başlamıştım onunla alakası olabilir mi onu sürmeyi de bıraktım 2 gündür. Çok canım sıkıldı bu duruma. 2 senedir de stresli bi hayatım var maalesef.. yarın randevum var cildiyede çok korkuyorum. Nolur dua edin

Geçmiş olsun. Umarım değildir alerjik bir reaksiyondur ama yanma atakları varsa maalesef roza. Cildiyeden teşhis alın mutlaka. Demodeks denen parazitler sebep oluyor bu hastalığa. Cildiyeden demodeks taraması yaptırın.
Bende 4-5 senedir var. Tam olarak ne ara nasıl başladı hatırlayamıyorum. İlk baş yanma ataklarım çok oluyordu zamanla azaldı şu an hiç yok. Yediklerinize dikkat edin. Baharatlı, asitli şeyler tüketmeyin. Çok sıcak suda duş almayın.
Ara ara pütürlünme oluyor ama ürünlerle onu da azalttım gibi.
Tto ürünleri tavsiye ederim bana çok iyi geldi. Tabi yine doktora danışın.

Geçmiş olsun. Umarım değildir alerjik bir reaksiyondur ama yanma atakları varsa maalesef roza. Cildiyeden teşhis alın mutlaka. Demodeks denen parazitler sebep oluyor bu hastalığa. Cildiyeden demodeks taraması yaptırın.
Bende 4-5 senedir var. Tam olarak ne ara nasıl başladı hatırlayamıyorum. İlk baş yanma ataklarım çok oluyordu zamanla azaldı şu an hiç yok. Yediklerinize dikkat edin. Baharatlı, asitli şeyler tüketmeyin. Çok sıcak suda duş almayın.
Ara ara pütürlünme oluyor ama ürünlerle onu da azalttım gibi.
Tto ürünleri tavsiye ederim bana çok iyi geldi. Tabi yine doktora danışın.
Cevabınıza teşekkür ederim , şöyle anlatayım yanma ataklarım ile madecassol kullanmaya başladığım zamanların tarihi tutuyor.. mesela dün gece sürmedim bugün daha az kızardım daha az yandı.. istanbulda bugün hava serin tabii belki etkisi vardır bilemedim. Demodeks testi için ne yapmam lazım ? Suyu soğuk alıyorum. Baharatı bıraktım sayılır. Kullandığınız ürünleri söylerseniz yarın doktoruma bilgi veririm kullan derse kullanırım. Mesela güneşte kızarıyor musunuz halen??

Cevabınıza teşekkür ederim , şöyle anlatayım yanma ataklarım ile madecassol kullanmaya başladığım zamanların tarihi tutuyor.. mesela dün gece sürmedim bugün daha az kızardım daha az yandı.. istanbulda bugün hava serin tabii belki etkisi vardır bilemedim. Demodeks testi için ne yapmam lazım ? Suyu soğuk alıyorum. Baharatı bıraktım sayılır. Kullandığınız ürünleri söylerseniz yarın doktoruma bilgi veririm kullan derse kullanırım. Mesela güneşte kızarıyor musunuz halen??
Belki kremdeki bir şeye tepki göstermişsinizdir. Tamamen geçer belki.
Yaz kış güneş kremi kullanıyorum çok fazla kızarmıyorum ama yanaklarimda sanki allık gibi duran bir kizarıklık hep var zaten ama hastaliğımı bilmeyen anlamaz allık gibi duruyor gerçekten.
Demodeks testini doktora söyleyin o anlayacaktır.
Tto yüz yıkama jeli ve dermodicos krem kullanıyorum. Dermodicosu atak zamanları sürüyorum artık sadece yikama jeli yetiyor.
Bu bahsettiğim parazitlerin baş düşmanı çay ağacı yağı bu arada. Ve bu ürünlerde hep çay ağacı yağı var. İlk baş yakıyor ama parazitleri öldürüyor.
Teşhis alin umarım değildir ama sormak istediğiniz bir şey olursa bana hep yazabilirsiniz.

K kedimiyav bana okuyup düşüncenizi yazar mısınız? Roza hastasıymışsınız
Yüzünde alev alev yanma hafif sızlama veya soğuk veya sıcak suyla yüzünüzü yıkadağınızda kızarıyo ve 5 10 dakka sonra diniyosa rozadır herkese yanma yapmayabilir. Kılcal damarlar özellik burun kenarı ve yanaklarınızda varsa büyük ihtimal roza

Yüzünde alev alev yanma hafif sızlama veya soğuk veya sıcak suyla yüzünüzü yıkadağınızda kızarıyo ve 5 10 dakka sonra diniyosa rozadır herkese yanma yapmayabilir. Kılcal damarlar özellik burun kenarı ve yanaklarınızda varsa büyük ihtimal roza
Evette yukarıda okudunuz mu bilmiyorum madecassol kullanmaya başladığım tarihle yangı tarihleri uyuşuyor.. dün gece sürmedim mesela bugün sanki daha az yandı, dua edin inşallah madecassolü her gece sürmemden kaynaklanmıştır 😢 siz ne durumdasınız şuan? Kullandığınız ilaçlar nedir

Evette yukarıda okudunuz mu bilmiyorum madecassol kullanmaya başladığım tarihle yangı tarihleri uyuşuyor.. dün gece sürmedim mesela bugün sanki daha az yandı, dua edin inşallah madecassolü her gece sürmemden kaynaklanmıştır 😢 siz ne durumdasınız şuan? Kullandığınız ilaçlar nedir
Bunun doktor tarafından verilen bir ilacı yok bir roza ilacı verir oda bir işe yaramaz fazla kronik bi hastalık ztn sadece güneş kremi kullancaksın nemlendirip hergün temizleme jeliyle Tem izliceksiniz ama her ürünü maalesef kullanamıyoruz ve bu cilt için olan ürünlerim yıkama jeli bile 700 tl oluyo

Bunun doktor tarafından verilen bir ilacı yok bir roza ilacı verir oda bir işe yaramaz fazla kronik bi hastalık ztn sadece güneş kremi kullancaksın nemlendirip hergün temizleme jeliyle Tem izliceksiniz ama her ürünü maalesef kullanamıyoruz ve bu cilt için olan ürünlerim yıkama jeli bile 700 tl oluyo
Merhaba tekrardan, cildiyeye gittim bugün rozaya eğilim göstermiş cildim. Tto yüz yıkama jeli, bioderma sensibioa ar bb krem, brimoder jel verdi gece yatarken haftada 2 gün sürecekmisim. Şimdilik bu şekilde ..

Back
X