• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlayamamak...

litha

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
1.195
2.213
333
Ankara
Hicbir seye baslayamiyorum. Yapacagim sey ne kadar basit olursa olsun baslamadan once detayli bir plan yapmaya calisiyorum. Her seyi eksiksiz yapayim derken bir bakiyorum ki gun bitmis ve ben henuz baslayamamisim bile. Detaylara o kadar cok takiliyorum ki daha baslamadan benim enerjim tukenmis oluyor. Bu huyumdan kurtulamiyorum bir turlu. Benim gibi olan, bana tavsiyede bulunabilecek olan var mi acaba?

Hicbir seye baslayamiyorum. Yapacagim sey ne kadar basit olursa olsun baslamadan once detayli bir plan yapmaya calisiyorum. Her seyi eksiksiz yapayim derken bir bakiyorum ki gun bitmis ve ben henuz baslayamamisim bile. Detaylara o kadar cok takiliyorum ki daha baslamadan benim enerjim tukenmis oluyor. Bu huyumdan kurtulamiyorum bir turlu. Benim gibi olan, bana tavsiyede bulunabilecek olan var mi acaba?

evet böyle bi sorun var insanlarda nerden gelir neden bulaşır insana bilmiyorum bu hastalık ama...

herşeyin mükemmel olmasını beklemeden işe dalanlar daha iyi yerlere geliyor hayatta, hem de hiç beklemediğin insanlar

sanırım onları taklit etmek lazım bu konuda

Sonuc odakli ol. Baslayacagin is hakkinda plan yapma oluruna birak.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cevapları heyecanla bekliyorum......

..aalizvell..;-)

aynı ben ... hastalık mı bilmiyorum ama mesela 1 bucuk ay sonra kpss var hep oturup yenı bastan plan yapıyorum ama bı turlu tamamlamıyorum..
yepyeni bir başlangıç mı lazım ne
ya da buyu mu var acabaa üstümüzdeee:41:

aynı ben ... hastalık mı bilmiyorum ama mesela 1 bucuk ay sonra kpss var hep oturup yenı bastan plan yapıyorum ama bı turlu tamamlamıyorum..
yepyeni bir başlangıç mı lazım ne
ya da buyu mu var acabaa üstümüzdeee:41:

Ben de ygsye hazirlaniyorum surekli plan yapip duruyorum ama baslayamiyorum :(

evet böyle bi sorun var insanlarda nerden gelir neden bulaşır insana bilmiyorum bu hastalık ama...

herşeyin mükemmel olmasını beklemeden işe dalanlar daha iyi yerlere geliyor hayatta, hem de hiç beklemediğin insanlar

sanırım onları taklit etmek lazım bu konuda

Gercekten de oyle. Detaylara takilmak kaybettiriyor.

benim nişanlım da aynen böyle.. illa resti çekmem gerekti planladıklarına başlaması için.. yoksa hiç başlamayacaktı bazı şeylere :ssz:

O zaman 21 gün kuralını uygula. Kesinlikle denenmiş va başarılı olunmuştur.

bireyin bir şeye alışma ve onu hayatına yerleştirme süresi bu 21 gün.

şöyle ki;
kendinizde değiştirmek istediğiniz bir şey var diyelim, bunu 21 gün boyunca kendinizi zorlayarak yaptığınız takdirde, sonrasında alışkanlığa dönüşebiliyor, sizin için monoton hale geliyor, hiç zorlanmadan kendiliğinden yapmaya başlıyorsunuz.

plan yapma süresini sadece 30 dakikaya indirgeyeceksiniz ve hemen arkasından yapacağınız işe başlayacaksınız.

Size engel olabilecek her türlü şeyi( kahve içmek, kek yapmak,cep telefonuyla uğraşmak,pc de vakit öldürmek, arkadaşlarla buluşmak,ev temizlemek) ortadan kaldırın ve yapacağınız işe konsantre olun.

zaten başarmak isteyen ama gerçekten isteyen kişiler detaylara takılmaz, zira sonunda kaybedebileceği veya üzülebileceği sonuçla karşılaşabileceğini bilir.

sadece konsantre olup 2 saatinizi ayırsanız ( verimli şekilde) kesinlikle başarırsınız

ayni sorun bende de var. artik ciddi ciddi hayatimi etkilemeye başladı. yorumlari bekliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen başlayamıyorsun..

ben başladığımı bitiremiyorum..

onunsa umrunda değil..

Hele ben o kadar kötüyüm ki bu konuda kelin ilacı olsa hesabı.. Yeni taşındım birsürü iş var o kadar büyüyoki gözümde yarım saatte bir mola veriyorum şu an o molalardan birindeyim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X