- Konu Sahibi keyiflerkeka
Buna ne kadar dert denebilir bilmiyorum, bazı insanlar bu tür sorunları kolaycacık halledebiliyor; ama ben kendimi biraz kısır döngüye girmiş hissediyorum. Şimdi, benim bir arkadaşım var, baya bir zamandır birbirimizi tanıyoruz, yalnız da görüşüyoruz. Ben ondan hoşlanıyorum, büyük ihtimal o da benden hoşlanıyor (büyük ihtimal diyorum; ama yanılmadığıma çok eminim, belli etmemeye çalışırken çok fazla sinyal gönderiyo, kıskançlık gibi mesela, bizi gören başka bir arkadaşım da doğru düşündüğümü söyledi). Yalnız bunu bana asla söylemeyeceğini artık biliyorum. Bunun dört nedeni var bence. 1-) Reddedilme korkusu varmış (yakın bir arkadaşı ve kendinden öğrendim) 2) ailelerimiz birbirini tanıyor, bu beni geriyosa onu da geriyordur herhalde 3) Ben ondan hoşlandığımı en ufak belli etmedim, cesaret vermedim, gurur meselesi yaptım biraz (saçma gelebilir bu; ama ben hep bir erkekten beklerim açık ve net bir hamleyi) 4) zaten baya bir uzun zaman oldu, söyleceği varsa söylerdi.
Lakin gururu falan bıraktım artık ve onun asla söylemeyeceğini bildiğim için benim söylemem gerekiyor, ben de söylemeye karar verdim. Nasıl söyleyim ve sizce tepkisi ne olur??
Lakin gururu falan bıraktım artık ve onun asla söylemeyeceğini bildiğim için benim söylemem gerekiyor, ben de söylemeye karar verdim. Nasıl söyleyim ve sizce tepkisi ne olur??
Son düzenleme: