• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlığı bulamadım ama dertli sayılırım

keyiflerkeka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
27
0
36
İstanbul
Buna ne kadar dert denebilir bilmiyorum, bazı insanlar bu tür sorunları kolaycacık halledebiliyor; ama ben kendimi biraz kısır döngüye girmiş hissediyorum. Şimdi, benim bir arkadaşım var, baya bir zamandır birbirimizi tanıyoruz, yalnız da görüşüyoruz. Ben ondan hoşlanıyorum, büyük ihtimal o da benden hoşlanıyor (büyük ihtimal diyorum; ama yanılmadığıma çok eminim, belli etmemeye çalışırken çok fazla sinyal gönderiyo, kıskançlık gibi mesela, bizi gören başka bir arkadaşım da doğru düşündüğümü söyledi). Yalnız bunu bana asla söylemeyeceğini artık biliyorum. Bunun dört nedeni var bence. 1-) Reddedilme korkusu varmış (yakın bir arkadaşı ve kendinden öğrendim) 2) ailelerimiz birbirini tanıyor, bu beni geriyosa onu da geriyordur herhalde 3) Ben ondan hoşlandığımı en ufak belli etmedim, cesaret vermedim, gurur meselesi yaptım biraz (saçma gelebilir bu; ama ben hep bir erkekten beklerim açık ve net bir hamleyi) 4) zaten baya bir uzun zaman oldu, söyleceği varsa söylerdi.

Lakin gururu falan bıraktım artık ve onun asla söylemeyeceğini bildiğim için benim söylemem gerekiyor, ben de söylemeye karar verdim. Nasıl söyleyim ve sizce tepkisi ne olur??

Son düzenleme:
ahh ah ne zor bir aşamadasın ama çokk heyecanlı dmiiiii :16::16:
saydıgın sebepler hiç geçerli sebepler deil..tanıdık olması mesela engel deil,reddedilme korkusuda sebep olamaz.3 ve 4. maddelerde :19::19:

bence sen söleme tatlım belli et olumlu sinyaller yolla dediğin gibi hiç ışık yakmadınsa ondan açılmamıştır.baktın ki yine konuşmadı ozaman sen konusursun(eger kesin hoşlanıyorsa sölemeye çekiniyosa)..ama emin deilsen hoşlandıgından açma konuyu bile cnm..
umarım mutlu olursun..

saydıgın sebepler hiç geçerli sebepler deil..tanıdık olması mesela engel deil,reddedilme korkusuda sebep olamaz.3 ve 4. maddelerde :19::19:

bence sen söleme tatlım belli et olumlu sinyaller yolla dediğin gibi hiç ışık yakmadınsa ondan açılmamıştır.baktın ki yine konuşmadı ozaman sen konusursun(eger kesin hoşlanıyorsa sölemeye çekiniyosa)..ama emin deilsen hoşlandıgından açma konuyu bile cnm..
umarım mutlu olursun..

ya aslında çok tuhaf, biraz yakın olduğumuz için önceki tecrübelerini de biliyorum, hiç söylememiş şimdiye kadar kimseye hep onlar ona söylemiş (deli midir nedir ya:52:) sanki bana söyle der gibi bir hali var anlamadım gitti. hayır benden önce gene başkası söyliycek, o olucak.

Benim sözlüm de ilk tanıştığımız zaman sanki bana çok soğuk gibi gelmişti. O da benim için benzer şeyleri düşünmüş. Ben bir süre emin olamamıştım acaba o da benden hoşlanmıyor mu diye. Meğerse bayılıyormuş.:69: Demem o ki canım sen azıcık belli et niyetini. Direk senden hoşlanıyorum deme ama onunla vakit geçirmenin senin için çok değerli olduğunu hissettir. Ben ondan hoşlandığımı hiç belli etmedim demişsin. Önce bir belli et bakalım. Eminim cesaret bulup açılacaktır. :66:

ya başka önerisi olan yok mu yav:D

bu arada emin olmasına eminim yani, bir de belli etme konusuna gelince artık napabilirim bilmiyorum çünkü napsam arkadaşça yaptığımı algılayacaktır büyük ihtimal, bana duruma şahit olan bir arkaşım da fazla arkadaşça davrandığımı söyledi.

Aslinda bosvereceksin soylemesin, bu donemler cok guzel ve heyecanli oluyor :31: beraber olduktan sonrada ah cekip bu gunleri anarsin :52:
Benimde tavsiyem 'biraz belli et, birak o acilsin' olacakti ama sen kesin kararlisin soylemeye. Eger yuzune karsi soylemeye utanirsan onun kesinlikle gorecegi biyerlere notlar birakabilirsin. Hatta bi cumle kurup o cumledeki kelimeleri ayri ayri notlara yazip onun o notlari takip etmesini saglayabilirsin. Notun sonundada sen cikarsin karsisina. Romantik olurr yoksa cokmu abarttim?? Bunu bir erkek yapsa daha yerinde olur belkide..bilemiyorum...:18:

umarım mutlu olursun..

Bende arkadaşıma katılıyorum tanıdık olması engel deil bilakis yarın bir gün güzel beraberlik olursa İnşallah aile sorununuz olmaz. Aileleriniz açısından rahat olursunuz. Açılma bence daha az bekle hoşlandığının sinyallerini ver. Bakalım nolucak.

ben ilk adımı erkek atar kuralını pek sevmiyorum. bayanda atabilir bir adım ama attığı adımdan sonra ikinci adımı bence asla atmamalı. erkekten beklemeli. sende mesajla davranışla belli et bir şekilde ama açık ol. onun aklında acaba benmi yanlış anladıma yer verme. sonra geri çekil duyguların karşılıklıysa o sana gelir zaten. hakkında hayırlısı olsun.

Herkese cevapları için teşekkür ederim öncelikle.

ben ilk adımı erkek atar kuralını pek sevmiyorum. bayanda atabilir bir adım ama attığı adımdan sonra ikinci adımı bence asla atmamalı. erkekten beklemeli. sende mesajla davranışla belli et bir şekilde ama açık ol. onun aklında acaba benmi yanlış anladıma yer verme. sonra geri çekil duyguların karşılıklıysa o sana gelir zaten. hakkında hayırlısı olsun.

Ben aslında küçük adımlar attım daha önce, pek belli edici şeyler olmasa da.. zaten hoşlandığından emin olma sebebim de bu biraz da çünkü ben küçücük bir şey yapınca karşılığını ondan hep biraz daha büyük aldım, ancak sanırım açık olamıyorum pek, sonunda batırıyorum bir şekilde. batırıyorum çünkü bir şeyine kızdıysam çekinmiyorum kızıyorum mesela, haliyle kafası karışıyo sanırım. allahtan henüz dengesiz damgası yemedim:27: biz daha çıkmadan didişir olduk birkaç yıllık evliler gibi. açık olmayı başarsam söylememe de gerek kalmaz sanırım.

eğer erkek beğeniyorsa bırakın kendisi gelsin o maddeler halinde yazdığın şeyler hekes için geçerli bunu göze alıp gelmeli bence top onda olmalı hem böylelikle sevdiğindende emin olursunuz

Cevap verenlere çok teşekkür ediyorum, tavsiyelere uyup biraz daha belli etmeye çalışıcam. şuan zaten onu göremiyorum benim geçici bir durumumdan dolayı aynı yerlerde değiliz. halimi hatrımı o benim soruyo sağolsun. yakın gelecekte dönücem ben de, biraz da özledim sanırım o yüzden acele etmemeye çalışıyorum.

lisedeyken birine asıktım oda bana asıktı sanırım hatta 3yıl herkes bizi sevgili sanıyord ve andacta bile yazmıslar fakat 3yıl birbirimize hiç doymadan baktık kskandık sesi cok güzeldi bnim adımın gectigi bi türkü vardı onu sürekli söylerdi sınıfta gözlerime bakarak cesaretin varmı aska sarkısını söylemisti hiç unutmuyorum basımı sıranın üstüne koymustum gözlerimi bi actım öylece durmus beni izliyordu. bi sınavda arka sıramda oturuyordu bnde solagım yan orutuyordum kagıdı bırakmıs beni izliyordu bi farkettim ne bakıyorsun dedim gülümsedim gözlerin dedi hocada uyarnca tamamlayamadı garibim :) neyse böle böle derken ne o söyledi ne ben ona göre sınıftan birine bakmak erkeklige sıgmazmıs. bende senin gibi bi adım atayım dedim 1nisanda tek basına hayallerle söz geçmiyor su kalbime olmayacak ümitlerle yaşanmıyor.. unutmadım unutamam bednmde tenimdesin hep aklmda yüzün düslerimde benimlesin untmayı istesemde yüregimden silemedim. tükeniyor umutlarım seviyorum diyemedim. ama simdi söylüyorum seni seviyorum dedim.. kontru yoktu cagrı attı 5 6 saat sonra kız bana bagır sen nasıl böyle yaparsın de ama susma icim acıyo dedim yine cagrı attı.. ve geceyarısı oldugunda baktım cvp vermedi bugünün anlm ve önemi uygun msj attım nisan bir dedim cagrı attı.. ertesi gün bahcede en yakın arkadasıyla geldiler suratı bi garipti arkds dedi sen neden benim arkadsıma böyle yapıyosun duygularıyla oynuyosun dedi gülümsedim dogruu sölesene asıksın dedi bende gözlerine baktım evet asıgım ölyrm oldumu dedim kıpkırmızı oldu arkmı döndüm gittim cvp veremdiler.. sonra ne olduysa oldu okul bitti cok agladım bi kac defa karsılastık ama küsmüstük beni birinden kıskanıyordu bnde gittim konustum küsmüstük küs ayrıldık 1yıl sonra sevgilisi olacakmıs bi kac arkds karsılasıtık o bahcedeki arkds kızn adı neydi ya ddi bnm adımı söledi çok bozuldum sonra yok yok esraydı dedi ertesi gün bunlar karsıdan geliyordu sevgilisinn elini tutyordu beni gördü elini bıraktı basını önüne egdi ve gittiler bir dahada görmedim ha unuttun mu hayır unutmadım hala icimde kaldı 3yıllık bir birlkteligm var ama rüyalarımda falan onu görüyorum ask değil ama ne blmyrm....bu yasadıklarımdan kendine bi ders cıkar canım :):)

bence hiç kasma kendini,bu durumu en iyi bilen yaşayan sensin,onun sana geleceğinden ümidin yoksa ve onun senden hoşlandığına bu kadar eminsen git söyle ama tabii yavaş yavaş,ne bileyim nazlı nazlı,içinden geldiği gibi davran yeter.

ya aslında ben hep, ben söylemem, ben belli etmem, o söylesin, o belli etsin diyen bir insandım. belli de etti ama söylemedi. sanırım beni pes ettirdi, ben bunları yıllardır söylüyodum, son zamanlarda "söylesem mi yauu" der oldum. zaten büyük ihtimalle ben söyledikten sonra da benden paparayı yiycek yani, o kadar samimiyetimiz var:D diycem bana gelene kadar sen söyleseydin çoktan hallolurdu bu sorun bana niye bıraktın eşşşek diye. tabii herşey olumlu giderse...

Son düzenleme:
Back
X