orta yaşlı evli bir çift varmış ve bu çiftin hiç çocukları olmamış...durumları çok çok iyi olan bu çift birbirlerinden ayrı zaman hiç geçirmezlermiş..bayan resim yaparmış yapmasınada resimden anladığı yokmuş,yani resimleri çok çirkinmiş...gel zaman git zaman bu çift şehir dışına tatile çıkmışlar ama dönüş yolunda feci bir kaza geçirmişler..bu kazada bayan felç olmuş,eşide ağır yaralanmış...hastanede geçirdikleri sıkıntılı günlerden sonra nihayet evlerine dönmüşler..ama bayanın ayakları tutmuyormuş artık..eşide karısına yardımcı olması için bakıcı bir bayanla anlaşmış..bakıcı evin her işini yapıyormuş ve bu çifte çok iyi bakıyormuş..zaten evin hanımı sürekli resim yapıyormuş ama dedik ya resimleri gerçekten çok kötüymüş...bir zaman sonra evin hanımı ölmüş,adam da maddi yardımda bulunarak bakıcı bayanı göndermiş..yalnızlığa bir müddet dayanan adam da eşinden kısa bir süre sonra ölmüş...daha sonra evde bulunan resimlerin hepsi müzayede salonuna götürülmüş,müzayede salonunda birsürü antika eşyanın,harika tabloların arasında ölen bayanında yaptığı resim varmış..ve görevli açık arttırmaya bayanın resmiyle başlamış salonda herkes hayretle resime bakmış bu kadar çirkin ve anlamsız bir resmi alan çıkacakmı diye düşünmüşler..görvli arttırmak isteyn yokmu diye tekrarladıktan sonra salonun en arkasından bir ses "" 5.000.000 TL" demiş..herkes hayretle arkaya dönmüş bu resme para verip almak isteyen kim diye...ve bu bayan o yalı çifte bakıcılık yapan bayan..ve cebinde sadece 5 milyon lirası varmış ve içinden dua ediyormuş ki artırma olsun diye ama maalesef başka artıran olmamış ve görevli resmi buyana satmış...daha sonra görevli resmi havaya kaldırmış herkes görsün diye ama resmin arkasındaki zarfı görünce merakla zarfı almış ve açmış herkes hayretle bakıyormuş zarftan ne çıkacak diye...ve görevli zarfı açmış ve okumuş..
""benim canımdan çok sevdiğim karımın bu kötü resmine bir değer biçip alan kişi benim bütün mal varlığımın sahibidir.."""
bu hikayeyi dün akşam kardeşim anlattı bana okadar çok hoşuma gittiki sizlerle paylaşmak istedim....
""benim canımdan çok sevdiğim karımın bu kötü resmine bir değer biçip alan kişi benim bütün mal varlığımın sahibidir.."""
bu hikayeyi dün akşam kardeşim anlattı bana okadar çok hoşuma gittiki sizlerle paylaşmak istedim....