başlık bulamadım :S

bilmem_ki

varlığımsın :)
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
133
0
96
Diğer
konuma bi başlık buamadım ama blki sizler bı yorumla akıl verebilirsiniz ..
4 yıla yaklaşan bı beraberbliğim var ve şuana kadar hep kndı işini ypmk için ugrastı ve her defasında da olmadı .. bnde bı bı dershanede öğretmnım hala önumuzde bi iş sorunu. bu sebepten ayrılmştık tekrar barıştık ugraşıyordu çaba gösterıyordu ama bn hayatına gırınce sankı ugurszluğu da beraberımde getırıyorum . yıne olmadı :58:ne görşme imkanımz oluyor dgru düzgün ne de bir şeyler yapma .aileme söyleyelim derken yıne iş iş iş :59:bu sorun oldukça bn evlenemem ama böyle olnca da o da bn de yıpranıyorz.ne yapacagımı bilmıyorum beklemek istıyorum ama geriye dönp bakınca hep birşeyler tekrar etmiş .. paylşamk istedm öylesine ..

canım senin yasadıgın duruma benzer bişeyi bende yasıyorum, benimki daha baslangıç ve iş konusunu halletmeden bi ilişkiye baslamaya korkuyorum..
zamana bırak malesef kendi ayakları üstünde durmadan mutlu olmanız imkansız birde merak ettim gercekten cabalıyor mu yoksa bazı şeyler lafta mı kalıyor ikisinin ayrımı cok önemli..

benim konumada bakıp fikirlerini benden esirgemezsen cok mutlu olurum canm..
sıkma canını hersey olacagına varıyor..

aynısını bende yaşadım
bekle bekle olmıyor
hemde kendi işini kursa bu işin yolunda gitme ihtimali var mı?
tanıştığımızda kendi işi vardı 2 yıl sonra zarar etti
işsiz kaldı uzun dönem sonra kendi işine işçi olarak girdi
cok zorr zamanlar yaşadı(k) beraber
hayali sıfırdan iş kurmaktı
ama bişeyler hep ters gidiyordu
bense üniv okuyordum geleceğim parlaktı
annemin bi lafı vardır
ne olursa olsun bi insan sırtını devlete dayamalı
iş kursada o iş ne zaman kadar yürür garantisi yokki
ayrıldık
sebep iş değil tabiki başka seylerdi
şimdi duyuyorum hala dükkan kurma hayallerineymiş
başka bi yerde işçi olarak calışıyormus
güya askerden sonra evlenecektik
peki ama neyle hangi parayla
400tl maşşla bu devirde hangi evlilikten söz edilebilir ki?
herşey kısmet canım
benimkisi küçük bi örnekti
inşallah hersey gönlünüzce olur

yorumlarınız için teşekkr ederım
işi düşünmk zorundayım çnkü bnde atanamadım
4 yıldr bşka bi şy için ugrassa belkide daha farklı olurduk şimdi ..
neden böyle düşünüyorum diye kendime de kızıyorum ,elinden gelenı yapıo olmuosa napsın diip onu haklı cıkartıyorum ..iş olmayınca haliyle buluşamıyoruz da ..ne düşünecegımı bilemıyorum

Çokk zor.Benimde 3 yıllık bir ilşkim vardı.Ayrı şehirlerdeydik.İlk başlarda işinden ayrıldığında tanışmıştık.Sonra ortak iş kurdu.Maddi olumsuzluklar yüzünden gelip gidemiyordu bile :50: çok zor günler geçirdik.Benden de yardım almazdı asla.Gel paranı ben vericem deyince de ne gelirdi ne paramı alırdı.Böle ayrı oluncada ilişkimiz yıprandı zaten.Ayrıldık.İş güç yerinde olması ne yazıkki gerekiyor olmayınca olmuyor.Başkasıyla evlendim kısmet değilmiş napalım.Şimdi başkasıyla evliyim ama mutluyum demekki senin içinde başkası hayırlıymış :34:

sevgi iş karın doyurmuyor gerçekten
ne olursa olsun para olmak zorunda
menekşe arkadasın dediği gibi
bizde de gelme gitme sorundu
parası yoktu bazı zamanlar yanıma gelmek için
o işi kursa bile ilerde işin dağılmayacağının garantisi var mı?
bende olamayacağını anladığımdan bıraktım
şimdi evliyim cokta mutluyum
bu işler hayr işi
olmazsa ufacık bişey mana oluyor
hayırlısı olsun hakkınızda

konuma bi başlık buamadım ama blki sizler bı yorumla akıl verebilirsiniz ..
4 yıla yaklaşan bı beraberbliğim var ve şuana kadar hep kndı işini ypmk için ugrastı ve her defasında da olmadı .. bnde bı bı dershanede öğretmnım hala önumuzde bi iş sorunu. bu sebepten ayrılmştık tekrar barıştık ugraşıyordu çaba gösterıyordu ama bn hayatına gırınce sankı ugurszluğu da beraberımde getırıyorum . yıne olmadı :58:ne görşme imkanımz oluyor dgru düzgün ne de bir şeyler yapma .aileme söyleyelim derken yıne iş iş iş :59:bu sorun oldukça bn evlenemem ama böyle olnca da o da bn de yıpranıyorz.ne yapacagımı bilmıyorum beklemek istıyorum ama geriye dönp bakınca hep birşeyler tekrar etmiş .. paylşamk istedm öylesine ..

allah herşeyin hayırlısını versin elbette ama ben şuna inanırım ki zengin olan insan bir gecede batabilir fakir olanada piyango vurup bi gecede zengin olabilir yani işinin olmasının yada olmamasının bir garantisi yok....ev geçindirmek elbette çok önemli ama çalışkan adam her zaman çalışıp evini geçindirir bence çalışkan ve güvenilir olması en temel kriter olmalı size göre...

Back
X