- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.781
- 158
- Konu Sahibi ilginc Kiz
-
Çok net anlayamadım ama, annenin yaşının geldiğini düşünüp böyle bakması normal. Sen de buluşup buluşup reddersin ya da sert tavrını koyarsın. Kimse zorla evlendiremez sonuçta. Sen ne yapmak istiyorsan yap, yoluna bak. Bırak annen kendi kendine uğraşsın dursun. İş bulmaya çalış, dene, yanıl. Kendi ayaklarının üstünde dur, kimse bir şey diyemez.
Sen çok boğulmuşsun belli ki bu durumlardan
Sana soyle birsey soyleyeyim anne babamin egitim konusunda zerre kadar emegi yoktur bende okumama mani olmalarida cabasi annem zaten evlenmemiz icin gozumuzun icine bakardi ama naoarsin ki kısmetimiz yoktu olsa yani evlenmemiz icin zorlardiArkadaslar ben basarili ve egelenceli bir kizdim fakat mezun olduktan sonra ise giremem girdigimde de bekar olunca benden istekleri oldu dunyam basima yikildi diyebilirim.
Kimseye kotuluk etmemeye calistim fakat oyle bir durumdayim ki dunyanin en kotu insani gibiyim
Saglik problemim ve psikolojik olarak rahatsizlaninca calisamam cunku su an ilk amacim hayatta kalabilmek..
Annem eve gelen her kisiye potansiyel gorucu araci olarak bakiyor bu beni cok kiriyor.
Ben sevmeden biriyle olamam dokunmam dokunmasina izin vermem ama annem icin bir esya gibi hissediyorum.
O kadar kotuyum ki icim de hic bir duygu kalmadi artik her sey anlamsiz.
Once mana olarak her seye anlam verirdim fakat suan o kadar severek okumama ragmen calismak aile kurmak cocuk sahibi olmak anlamsiz geliyor.
Imtihan diyeceksiniz yalnizlik aile her yonden aci cekmek mi oluyor ??
Sadece normal bir hayat yasayip olmek istemistim iyi bir insan olmak sevmek sevilmek onurlu bir insan olmak ve olmek bu kadar mi zor??
Keske kucuk de olsa umudum olsaydi..
Hicbisey anlamadım alkol alıp mi yazıyorsunuz bu ne karışıklık
Türkiye'de çoğu insan kendi mesleğini, mezun olduğu bölümün işini yapmıyor yapamıyor. Hangi bölüm mezunusunuz bilmiyorum ama başka alanlara da baksanız bir süreliğine. Evde olmaktan iyidir, hem de farklı kapıların açılmasını sağlar iş hayatının içinde olmak. Evde durmayın bir şeyler yapın yüksek lisansa başvurun. Ne yaparsanız yapın bir şeyler yapın. Bu size iyi gelecektir.
İş konusunda bunu yaşayan ilk kişi değilsiniz. Son da olmayacaksınız.
Aileniz de evlenip, yuva kurmanızı istiyorlardır. Olayı tensel temas olarak algılamayın. Elbette bu da oluyor ama görücü ile evlenenler de tanışma, nişanlılık derken birbirlerine yakınlaşıyorlar. Kimse tutup da zorla adamı koynunuza sokmayacak. Biraz rahat olun.
Sana soyle birsey soyleyeyim anne babamin egitim konusunda zerre kadar emegi yoktur bende okumama mani olmalarida cabasi annem zaten evlenmemiz icin gozumuzun icine bakardi ama naoarsin ki kısmetimiz yoktu olsa yani evlenmemiz icin zorlardi
Aradan zaman gecti is guc kısmet oldu suan evin bir cok soruulugu ustumde maasimdan bana kalan miktar harclik kadar diyebilirim
Gecenlerde hani bi video var ya evlenecem vermezlerse kacacam diye bende sakasina onu diyorum hwmen cuddi ciddi o kadar borcu kim odeyecek dedi
Ben annelerin kosulsuz sartsiz fedakar olabileceklerine inanmiyorum yani en azindan hepsi oyle degil demem o ki uzme kendini onlarin ne dusundugunu dusunup uzulerek zamanini heba etme
Artik aileler genelde cocuklara maddi destek olarak bakiyorlar ne yazikki cevremde orndgi cok fazlaSanki borcu odemek icin dunyaya geldiniz siz olmasaniz ne yapicaklardi insallah daha guzel gunler gelir mesajiniz icin Tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?