başlık bulamadım

yprk_89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
427
18
118
36
Ankara
kızlar merhaba, ben bi koleje başvurdum bilişim öğretmenliği branşına görüşmede kurucu sizi çok beğendim benim görüşüm olumlu ama sizi o branşa atayabilirmyiz bi araştıralım dedi, cv mde branşımın adı yazıyo ama atama bölüm ismi olarak geçiyor sadece branşıma bakarsa yanıltıcı olucak yani bakan kişinin bunu anlayabilmesi için çok dikkatli bakması lazım ,bu ayrıntıyı farkedebileceklerini sanmıyorum,yani biz size döneriz dediler onlardan önce benim aramam yanlış mı olur acep ???

Keşke parantez içinde branşını belirtseydin.o_O
Bence bir hafta bekle ses çıkmazsa sen ara.

adam bakalım sizi o branşa atayabilecek miyiz deyince neden açıklamadınız

hangi bölüm mezunlarının hangi branşa atanacağı zaten TTK kararı ile sabit

hatta yan dallarda bile sıkıntı çıkabiliyor

onu o adama hemen söyleseydiniz el yazısı ile CV'ye not alsaydı

şimdi de arayın ama hani gerekirse milli eğitim e gidip onlara da anlatayım diye aradım, görüştünüz mü vs deyin bari

adam bakalım sizi o branşa atayabilecek miyiz deyince neden açıklamadınız

hangi bölüm mezunlarının hangi branşa atanacağı zaten TTK kararı ile sabit

hatta yan dallarda bile sıkıntı çıkabiliyor

onu o adama hemen söyleseydiniz el yazısı ile CV'ye not alsaydı

şimdi de arayın ama hani gerekirse milli eğitim e gidip onlara da anlatayım diye aradım, görüştünüz mü vs deyin bari

kanun yönetmeliğini bilmiyordum ki şimdiye kadar bu bilgi bana hiç lazım olmadı ,bu gün açtım baktım

kanun yönetmeliğini bilmiyordum ki şimdiye kadar bu bilgi bana hiç lazım olmadı ,bu gün açtım baktım
Adam biliyormuş ama Sîz o alana atanabilecek misiniz bakayım demiş

Pazartesi arar diplomam vs lazım mı sormak için dersiniz ona göre de kendinizi de hatırlatmış olursunuz

Back
X