• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlık bulamadım :)

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.770
133
34
Arkadaşlar 6 yıllık evliyim ev hanimiyim çocuğum olmuyor eşimde sorun var ve tedavisi yok elimizden gelen herşeyi yaptık ama her defasında negatif:( işin garip tarafı şu ki bana çocuğum yok diye yaptığım herşey boş geliyor yaptığım temizlik yaptığım yemek bu psikolojiden bi türlü kurtulamiyorum sabahları kendime kahvaltı bile hazirlamiyorum temizlik yapıyorum boş geliyor kim var kim kirletiyor diyorum hep böyle hissediyorum

erkek olsa sana kız olsa bana haram olacak diyor o yüzden bişey diyemiyorum acikcasi

Bu konu hakkında yorum yapmayayım o zaman,dini yorumlar gelir zaten birazdan.
Bilemiyorum konu sahibi,siz çocuğu bu kadar isterken o yok diyorsa önemli bir problem bence bu evlilik için.

Ama sizin de bir yardım almanız gerektiğini düşünüyorum.Gün içinde yaptığınız temizlikte bile düşünmek biraz takıntı gibi geldi bana,yani anne olmak istiyorsunuz anlıyorum ama.

Bankadan çocuk sahibi olsanız erkek olsa kimseye haram olmaz. Kız olmasını engellenebilir mi? Bankadan çocuk ister mi?

Arkadaşlar 6 yıllık evliyim ev hanimiyim çocuğum olmuyor eşimde sorun var ve tedavisi yok elimizden gelen herşeyi yaptık ama her defasında negatif:KK43: işin garip tarafı şu ki bana çocuğum yok diye yaptığım herşey boş geliyor yaptığım temizlik yaptığım yemek bu psikolojiden bi türlü kurtulamiyorum sabahları kendime kahvaltı bile hazirlamiyorum temizlik yapıyorum boş geliyor kim var kim kirletiyor diyorum hep böyle hissediyorum
Konu sahibesi,
eşinizin düşüncesini okudum, çok yanlış düşünüyor ama dini içerik yasak olduğundan bu konuya girmemek daha uygun olacaktır, siz önce bir uzman yardımı alın, sonra da size tavsiyem kimsesiz çocuklara gönüllü annelik yapın, en azından haftada birkaç gün düzenli gidip ilgilenin onlarla, hem siz evlat hasretinizi bir nebze gidermiş olursunuz hemde o masum melekler anne sevgisi tadar.

Arkadaşlar 6 yıllık evliyim ev hanimiyim çocuğum olmuyor eşimde sorun var ve tedavisi yok elimizden gelen herşeyi yaptık ama her defasında negatif:KK43: işin garip tarafı şu ki bana çocuğum yok diye yaptığım herşey boş geliyor yaptığım temizlik yaptığım yemek bu psikolojiden bi türlü kurtulamiyorum sabahları kendime kahvaltı bile hazirlamiyorum temizlik yapıyorum boş geliyor kim var kim kirletiyor diyorum hep böyle hissediyorum

Senin için en iyisi bu adamdan ayrılıp başkasıyla evlenmek olur.
Sadece çocuk için demiyorum.Eski konularına baktım ve mutlu olmadığını gördüm.Hani çok seversin,eşinle çok şey paylaşırsın anlarım ama hem mutsuz hem çocuksuz olmaz.
Zaten 18 yaşında evlenmişsin.O yaşta ne derece doğru bir seçim yapmış olabilirsin ?

Konu sahibesi,
eşinizin düşüncesini okudum, çok yanlış düşünüyor ama dini içerik yasak olduğundan bu konuya girmemek daha uygun olacaktır, siz önce bir uzman yardımı alın, sonra da size tavsiyem kimsesiz çocuklara gönüllü annelik yapın, en azından haftada birkaç gün düzenli gidip ilgilenin onlarla, hem siz evlat hasretinizi bir nebze gidermiş olursunuz hemde o masum melekler anne sevgisi tadar.
haklısınız teşekkür ederim tavsiyeniz icin

Kardeşlerinizden Doğum yapan olsa sut anne olayınızla kalkıyor o haram durumu, ama denkgetirmek gerek nasıl olur bilmiyorum. Dini yonden oluru var konusun imkanlar müsaitse. Ayrıca hayatın boş olduğunu düşünmeyin, Allah hayırlısını böyle uygun görmüş diye düşünün isyan etmeyin sabredin canim.

Ya arkadaşlar boşanın demiş ama şimdi konu sahibi esi ile gerçekten geçerli baska sebeplerden boşanırsa tamam ama çocuk icin boşanırsa da hakkı vardır da ne kadar doğru bilemedim, insan kendini karşıdakinin yerine koyunca zor bir durum.

Ya arkadaşlar boşanın demiş ama şimdi konu sahibi esi ile gerçekten geçerli baska sebeplerden boşanırsa tamam ama çocuk icin boşanırsa da hakkı vardır da ne kadar doğru bilemedim, insan kendini karşıdakinin yerine koyunca zor bir durum.
Bence çocuk için boşanmak çok garip değil. İnsan çocuk isteyebilir. Eşi hiç bir konuda ılımlı değil ki. Çocuk olmuyorsa evlatlık almayı da kabul etmemiş. Kız çocuk alsalar ona yan gözle mi bakacak sanki. Erkek alsalar konu sahibi mi yan gözle bakacak. Yani çözümlere de sorun getirmiş bilemedim....

öyle düşünme önce kendin için yaşa dua et Allahtan umut kesilmez belki de olur. hiç olmazsa imkanınız varsa evlat edinin yardıma ve aileye muhtaç o kadar çok çocuk var ki ...

Eski konularınıza göz attım da bence boşanmalısınız.
Evlatlık çocuğun haram helalligini düşünen eşinize iddianın da haram olduğunu söylemek isterdim,dini nasıl kendine yontmaksa bu.
Çok gençsin daha ayrıl lütfen,değmez

Back
X