Başlık eklesem ne olur eklemesem

Mylonghair

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
179
67
123
KIZLAR SLM
DAHA ÖNCEDE KONUDA BAHSETMİŞTİM.eski erkek arkadasımla aynı yerde calısmaya baslamıştım.1 haftayı geride bıraktım çok şükür.beni her gördüğünde kendini tutamayıp gülüyor.neden gülüyorsun dediğimde ne bilim gülesim geliyo diyo.iş çıkışı 1-2 kere eve buraktı beni bu süreçte.en son eve bıraktıgında artık bi son verelim dedi.olacak birsey yok dedi.geçmişteki kırıcı sözleri unutamıyor.o an ikimizde çok üzgündük.ikimizde de şu his vardı sanki keşke en başa dönebilseydik ama olmuyor.ve ben işten ayrılmaya karar verdim.aynı yerde olmadı olmuyor sürekli bana bakıyor.ben güvenlikle konusurken geliyor adama hayırdr diyor
Bu ne yaman çelişki

Ben bir iş bulsam babamı bile tanımam, geç git ya hayret. Bunun için işten mi çıkılır. O çıksın.

Son düzenleme:
Neye son veriyorsunuz anlamadım. Onun için işinizden vaz geçmenizi hiç anlamıyorum zaten.

Gülerse gülsün, ağlarsa ağlasın. Ben yaptığı hiç bişeye tepki verip, neden diye sormazdım. Kendisi aptal duruma düştüğüyle kalır. Bu arada arabasını da binmezdim sanırım.

Neden isten ayriliyorsun onu anlamadim. Bitecekse biter profesyonrl olmak lazim işle aşkı bitbirine karistirmayin. Sonucta is biter herkes evine dagilir.!

yanlş bi karar hem eski sevgili adı üstnde ki bide sen nie arabaya biniyon nie soruyon gülmesini boşverrr yüzüne bile bakma

mesafe koyarsın çok muhattap olmazsın olur biter...
ne gerek var işten çıkmaya....

Sen ona haddini bildirmemissin ki... hosuna gitmis bildiğin. Yoksa benn hayatimda yeri olmayan biri beni neden evime biraksin akşamları. Ben güvenlikle konuşurken gelip adama hesap sorcak hee hooosstt arkadaşım sen kimsinki derim oyle apisip kalir. Ama sen de bildiğin cilvenmissin. Bosuna cikma 2gune sevgili olursunuz gene.

İşten ayrılmayın ya o girmiş siz onu rahatsız edin o çıksın. Güvenlikçiye hayırdır diyorsa. Sana ne oluyo diyin rezil edin. Sizi evinize bırakmasına da müsaade etmeseydiniz keşke. Soğuk davranın ki uzak dursun sizi rahatsız etmeyin.

o çıksın işten bencede. ayrıca önemli olan zoru başarmak aynı iş yerinde birbirinizden ve geçmişinizden etkilenmeyi bırakmak

o demedimi sana olmuyo dye eee sen dahane seviyom dyon seven alır seni karsısına bn seviyom seni der yok olmuyo demz sevseydi unutrdu sil baştan baslardı senle

Bi kaç kez daha denk gelmiştim böyle işten çıkıcam yazanlara..
Bence değmez zaten insan zor iş buluyor elinizin tersiyle itmeyin..
Ha başkalarıyla konuşunca ilgileniyorsa rahatsız oluyorsa nebilim 1-2 gün izin kullanın gözü sizi görmesin belki özler..
Hem işten ayrılsanız dayanamayıp sizi arasa nerdesin diye barışsanız işten olduğunuzla kalırsınız kötü olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…