Off. İnsanlar malesef bir insan öldürmekle, bir karıncayı öldürmenin aynı şey olduğunu anlayamıyorlar. O köpek can değil mi ya. Nasıl korktu, nasıl kaçmaya çalıştı, nasıl canı acıdı kim bilir.
Diyecek söz yok ki ya, çok üzgünüm.
Bence haklısınız insan olsaydı bu adam o köpeği hergün 5-10 canlı tavukla beslerdi..Ne kansızlar var ülkemizde gerçekten
"insan olsaydı bu adam o köpeği hergün 5-10 canlı tavukla beslerdi" bu cümlenizi anlayamadım açıkcası...
Tavukların ki de can ama o yavru köpek doğası gereği avlayıp, doyuruyor zaten karnını. Bunun için "beyni" olan insan diye tabir edilen yaratık cana kıyamaz.
Yahu bende köyde büyüdüm annem hala köyde yaşıyor kadıncağız onunda kümesi var kadın başına tavuklara musallat olan gelincikleri yabani hayvanları öldürüyor gerekirse vuruyor tilki ise.Oda cani demek size göre.Bu şehirdekilerin hayvan sevgiside bi başka oluyor canım anlayamıyorum
he diyeceksinki o adam yada senin annen güzelce alıp hayvanları karşısına konuşsa anlatsa yapmayın yemeyin etmeyin dese herşey farklı olur değilmi..haklısın valla
Yahu bende köyde büyüdüm annem hala köyde yaşıyor kadıncağız onunda kümesi var kadın başına tavuklara musallat olan gelincikleri yabani hayvanları öldürüyor gerekirse vuruyor tilki ise.Oda cani demek size göre.Bu şehirdekilerin hayvan sevgiside bi başka oluyor canım anlayamıyorum
he diyeceksinki o adam yada senin annen güzelce alıp hayvanları karşısına konuşsa anlatsa yapmayın yemeyin etmeyin dese herşey farklı olur değilmi..haklısın valla
Anneniz gibi köylerde yaşayan pek çok insan tavuklarına musallat olan ve doğası gereği zaten bizlerle birlikte yaşamayan diğer hayvanları bir şekilde bertaraf etmeye çalışır.
Bu çok doğal öyle değil mi? Ama anneniz eğer tavuklara musallat olmaya çalışan köyün köpeklerinden biriyse böyle üstteki haberde olduğu gibi mi davranıyor? Tabi ki öyle değildir. Hiç sanmıyorum böyle birşey yapsın...
Pardon, ben gerçekten sizin ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadığım için sormak istiyorum.
Yanlış anlamışsam da düzeltin lütfen.
Sizce bu haber olması gereken birşey mi? Yani yapılan davranışı doğru mu buluyorsunuz? Net olarak bunun cevabı sizce nedir? Ben bunu öğrenmek istiyorum istiyorum mümkünse.
hayır değildir tabiki bende o adamın öyle yaptığını sanmıyorum hergün sokakta bıçağıyla köpek kovalamıyordur, eminim o köpek adamı bezdirmiştir artık herifte dayanamadı şeytana uydu napsın..gerisi medyanın ve hayvan sevicilerin şişirmesi
Hayvanlara yapan, insanlara da yapar aynı şeyi diye düşünüyorum. Vicdanı olan bir insan, zaten bu sorununu daha düzgün yollarla çözümlemeye çalışırdı.
Hayvanlara yapan, insanlara da yapar aynı şeyi diye düşünüyorum. Vicdanı olan bir insan, zaten bu sorununu daha düzgün yollarla çözümlemeye çalışırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?