Kızlar kismetsizligimden ve bir türlü karşıma iyi bir insan çıkmamasından muzdaribim.1.5 yıl önce sevdiğim ama bana bir türlü istediğim şekilde karşılık vermeyen adama sonunda aşkımı itiraf ettim tabi şu an farklı şehirlerdeyiz ama gene de beni sevip sevmedigini merak ettim. Adam sadece evliliği düşünmüştüm ama aşk acim olduğu için sana karşılık veremedim dedi. Ben de seni sevmiştim ama dedim kaldirdi bana eski iki kız arkadaşını nasıl delice sevdiğini anlattı. Yaşım 27 artık bir ilişkim olsun istiyorum ama kendim bulamıyorum. Dil kurslarına gidiyorum hobiler edindim hafta sonu aktivite planlari yapıyorum olmuyor.
En son dedim ki sen bulamayacaksin arkadaslardan yardim iste. Yardımlar daha beter sonuçlandı. Uzun uzun anlatıp can sıkmak istemiyorum ama son ikisinden bahsedeyim. Biri süleyman cemaatine uyeymis kapali kuz istiyormuş. Şimdi ne diye seninle ilgilendi diye sormayın mübarek günde küfür etmeyeyim. Diğer aday da kendini bana 30 yaşında olarak tanıttı adamın adını googleladim 34 yaşında çıktı. Bu adamlarla evlilik niyetiyle gorusuyorum bir de. Adama neden yaşını doğru söylemedin diyorum kendimce sebeplerim var diyor sebebini aciklamiyor. Tabi ki de gorusmuyorum simdi yalniz neden en baştan yanlış insanlar beni buluyor anlayamadım kızlar. Teselliye ihtiyacım var. Bu arada kandiliniz mübarek olsun.
canım illa ki aşık olarak evleneceksin diye bir kaide yok.. ne görücü usulüyle evlenip aşkla evliliklerini sürdüren kız var... seni anlıyorum yaş ilerledikçe insan hiç evlenemeyecekmiş onu hiç sevecek biri olmayacakmış ve yalnız yaşayıp yalnız ölecekmiş gibi hislere kapılırsın bu zamanlarda... birde çevrende eş dost arkadaşların birer birer evlendikçe, hepsi sana nispet yaparmış gibi gelir... ama inan öyle olmayacak... biraz sabır göster... zamanla karşına öyle biri çıkar ki boşa kendimi üzmüşüm dersin... elbette sevmek sevilmek istemen gayet normal... insanın fıtratında var bu... ama dediğim gibi bekle biraz... arayışa çıkma.. arkadaşlarından yardım vs istemek falan.. yapma böyle şeyler... kısmet bu işler.. o seni bulacak emin ol...Kızlar cevaplar için sağolun. Tamam vakti vardır belki evlenmek için evlenmek tabi ki istemiyorum. Ben şimdiye kadar sevilmemekten yakiniyorum. Benim yasitlarim sevdi sevildiler. Ben hala yerimde sayıyorum. Herkes benim hayallerimi yaşıyor. İnanın balayina şuraya giderim şöyle böyle yaparım diye kendimce kurduğum hayallerin ve orjinal fikirlerin yapıldığını görünce içim acıyor. Gittikçe sabirsizlaniyorum acaba ne zaman çıkacak bu kısmet. İlk defa 2-3 gün önce annem babam bu kızın da kısmeti çıkmadı gitti diye konuşunca duydum daha da üzüldüm
Kızlar cevaplar için sağolun. Tamam vakti vardır belki evlenmek için evlenmek tabi ki istemiyorum. Ben şimdiye kadar sevilmemekten yakiniyorum. Benim yasitlarim sevdi sevildiler. Ben hala yerimde sayıyorum. Herkes benim hayallerimi yaşıyor. İnanın balayina şuraya giderim şöyle böyle yaparım diye kendimce kurduğum hayallerin ve orjinal fikirlerin yapıldığını görünce içim acıyor. Gittikçe sabirsizlaniyorum acaba ne zaman çıkacak bu kısmet. İlk defa 2-3 gün önce annem babam bu kızın da kısmeti çıkmadı gitti diye konuşunca duydum daha da üzüldüm
Sicmalamissiniz resmenbu görücü mörücü işlerini baştan bırakacaksın bak böyle yobazlar cemaatçiler çıkar karşına bunların amacı normal giyimli kızları kandırıp kendilerine cariye yapmak aman diyeyim. bir tanıdığımın kardeşi islami evlilik sitesinden birini bulmuştu adamlar ışid için canlı bomba yapıyorlarmış kandırdıkları kızları zor kurtardık kızı.
sana tavsiyem sabırlı olmak. mutlaka kendine uygun birini bulacaksın.
Sa
Sicmalamissiniz resmen
yalnizliktan bunalman normal ama ne yapacaksin herkesin de bir imtihani var. Bol dua et herkesin kaderinde vardir bir askKızlar kismetsizligimden ve bir türlü karşıma iyi bir insan çıkmamasından muzdaribim.1.5 yıl önce sevdiğim ama bana bir türlü istediğim şekilde karşılık vermeyen adama sonunda aşkımı itiraf ettim tabi şu an farklı şehirlerdeyiz ama gene de beni sevip sevmedigini merak ettim. Adam sadece evliliği düşünmüştüm ama aşk acim olduğu için sana karşılık veremedim dedi. Ben de seni sevmiştim ama dedim kaldirdi bana eski iki kız arkadaşını nasıl delice sevdiğini anlattı. Yaşım 27 artık bir ilişkim olsun istiyorum ama kendim bulamıyorum. Dil kurslarına gidiyorum hobiler edindim hafta sonu aktivite planlari yapıyorum olmuyor.
En son dedim ki sen bulamayacaksin arkadaslardan yardim iste. Yardımlar daha beter sonuçlandı. Uzun uzun anlatıp can sıkmak istemiyorum ama son ikisinden bahsedeyim. Biri süleyman cemaatine uyeymis kapali kuz istiyormuş. Şimdi ne diye seninle ilgilendi diye sormayın mübarek günde küfür etmeyeyim. Diğer aday da kendini bana 30 yaşında olarak tanıttı adamın adını googleladim 34 yaşında çıktı. Bu adamlarla evlilik niyetiyle gorusuyorum bir de. Adama neden yaşını doğru söylemedin diyorum kendimce sebeplerim var diyor sebebini aciklamiyor. Tabi ki de gorusmuyorum simdi yalniz neden en baştan yanlış insanlar beni buluyor anlayamadım kızlar. Teselliye ihtiyacım var. Bu arada kandiliniz mübarek olsun.
Bir arkadasin da dedigi gibi gercekten sacmalamissiniz.Yorumunuzdaa ki amac cok farklibu görücü mörücü işlerini baştan bırakacaksın bak böyle yobazlar cemaatçiler çıkar karşına bunların amacı normal giyimli kızları kandırıp kendilerine cariye yapmak aman diyeyim. bir tanıdığımın kardeşi islami evlilik sitesinden birini bulmuştu adamlar ışid için canlı bomba yapıyorlarmış kandırdıkları kızları zor kurtardık kızı.
bu görücü mörücü işlerini baştan bırakacaksın bak böyle yobazlar cemaatçiler çıkar karşına bunların amacı normal giyimli kızları kandırıp kendilerine cariye yapmak aman diyeyim. bir tanıdığımın kardeşi islami evlilik sitesinden birini bulmuştu adamlar ışid için canlı bomba yapıyorlarmış kandırdıkları kızları zor kurtardık kızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?