baştan kötü olan talipler ):

Almuma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
337
23
118
Kızlar kismetsizligimden ve bir türlü karşıma iyi bir insan çıkmamasından muzdaribim.1.5 yıl önce sevdiğim ama bana bir türlü istediğim şekilde karşılık vermeyen adama sonunda aşkımı itiraf ettim tabi şu an farklı şehirlerdeyiz ama gene de beni sevip sevmedigini merak ettim. Adam sadece evliliği düşünmüştüm ama aşk acim olduğu için sana karşılık veremedim dedi. Ben de seni sevmiştim ama dedim kaldirdi bana eski iki kız arkadaşını nasıl delice sevdiğini anlattı. Yaşım 27 artık bir ilişkim olsun istiyorum ama kendim bulamıyorum. Dil kurslarına gidiyorum hobiler edindim hafta sonu aktivite planlari yapıyorum olmuyor.
En son dedim ki sen bulamayacaksin arkadaslardan yardim iste. Yardımlar daha beter sonuçlandı. Uzun uzun anlatıp can sıkmak istemiyorum ama son ikisinden bahsedeyim. Biri süleyman cemaatine uyeymis kapali kuz istiyormuş. Şimdi ne diye seninle ilgilendi diye sormayın mübarek günde küfür etmeyeyim. Diğer aday da kendini bana 30 yaşında olarak tanıttı adamın adını googleladim 34 yaşında çıktı. Bu adamlarla evlilik niyetiyle gorusuyorum bir de. Adama neden yaşını doğru söylemedin diyorum kendimce sebeplerim var diyor sebebini aciklamiyor. Tabi ki de gorusmuyorum simdi yalniz neden en baştan yanlış insanlar beni buluyor anlayamadım kızlar. Teselliye ihtiyacım var. Bu arada kandiliniz mübarek olsun.

Zamani var demekki...herseyin hayirlisi...bende bulamayanlardanim..elbet cikicak bizide anlayan biri

Ha deyince doğru insanların karşınıza çıkmasını bekleyemezsiniz ki.
Elbet gönlünüze göre biri çıkar.
Evlenmek için evlenmeyin de sonradan boşanıyorum mutsuzum diye konu açmak zorunda kalmayın.

Kızlar cevaplar için sağolun. Tamam vakti vardır belki evlenmek için evlenmek tabi ki istemiyorum. Ben şimdiye kadar sevilmemekten yakiniyorum. Benim yasitlarim sevdi sevildiler. Ben hala yerimde sayıyorum. Herkes benim hayallerimi yaşıyor. İnanın balayina şuraya giderim şöyle böyle yaparım diye kendimce kurduğum hayallerin ve orjinal fikirlerin yapıldığını görünce içim acıyor. Gittikçe sabirsizlaniyorum acaba ne zaman çıkacak bu kısmet. İlk defa 2-3 gün önce annem babam bu kızın da kısmeti çıkmadı gitti diye konuşunca duydum daha da üzüldüm

bu görücü mörücü işlerini baştan bırakacaksın bak böyle yobazlar cemaatçiler çıkar karşına bunların amacı normal giyimli kızları kandırıp kendilerine cariye yapmak aman diyeyim. bir tanıdığımın kardeşi islami evlilik sitesinden birini bulmuştu adamlar ışid için canlı bomba yapıyorlarmış kandırdıkları kızları zor kurtardık kızı.

sana tavsiyem sabırlı olmak. mutlaka kendine uygun birini bulacaksın.

Hayatta her fırsat herkesin karşısına eş zamanlarda çıkmaz. Bu bir iş de olabilir aşk da. Siz de henüz geç kalmış değilsiniz daha yaşınız genç. Allah'ın herkesin alnına yazdığı bir isim ve zaman vardır. O kişi gelmeden, o zaman gelmeden ağzınızla kuş tutsanız da olmaz bu iş. Sabır lazım. Çok istekli olmamak lazım. Herhangi birşey için duyulan aşırı istek onu uzaklaştırmaktan başka bir işe yaramaz. Zamana bırakın, kaderinizdeki insan gelip zaten kapınızı çalacak.

canım illa ki aşık olarak evleneceksin diye bir kaide yok.. ne görücü usulüyle evlenip aşkla evliliklerini sürdüren kız var... seni anlıyorum yaş ilerledikçe insan hiç evlenemeyecekmiş onu hiç sevecek biri olmayacakmış ve yalnız yaşayıp yalnız ölecekmiş gibi hislere kapılırsın bu zamanlarda... birde çevrende eş dost arkadaşların birer birer evlendikçe, hepsi sana nispet yaparmış gibi gelir... ama inan öyle olmayacak... biraz sabır göster... zamanla karşına öyle biri çıkar ki boşa kendimi üzmüşüm dersin... elbette sevmek sevilmek istemen gayet normal... insanın fıtratında var bu... ama dediğim gibi bekle biraz... arayışa çıkma.. arkadaşlarından yardım vs istemek falan.. yapma böyle şeyler... kısmet bu işler.. o seni bulacak emin ol...

Bu şekilde arar ve beklerseniz gelmez zaten o kısmet.

Bir de naçizane benim gözlemlediğim bir durum var. Böyle kısmetsizim evlenemiyorum diye yakınanların karşılarına çıkan insanlara şans vermediklerine ya da çok ufak şeylerden silip attıklarına şahit oluyorum. Görümcem çok düzgün bir adamı buluşmalarında onu beklemeden yemek sipariş etti diye elemişti. Buluşmaya bir buçuk saat geç giden de kendisi olur bu arada. Adam açlıktan geberse de onu beklemeliymiş. Kuzenim burnu fazla uzun diye bir adamı daha tanışmadan reddetti.

Hadi tarikat, cemaat falan neyse de yaş konusunda fazla abartmamış mısınız? Eşim de ilk tanıştığımızda bana yaşını küçük söylemişti 4 yaş. O zaman onu eleseydim bu kadar mutlu bir evliliğe sahip olamazdım belki de.

Ben de 27yim, seven sevilen, mutlu ilişkisi olan insanları gördükçe hayatın bana haksızlık yaptığını düşünüyorum.

Evlilik zaten çok uzak geliyor , yalnızlıktan usandım.

Sa
Sicmalamissiniz resmen

yalnizliktan bunalman normal ama ne yapacaksin herkesin de bir imtihani var. Bol dua et herkesin kaderinde vardir bir ask

27 çok geç değil,çevrenizde niyetiniz olduğu bilinirse mutlaka yardımcı aracı olacak birileri çıkar..
ama iki insan yanlış çıktı diye olumsuz düşünmeyin..bu işler bi anda olur biter anlamazsınız kısmet olunca..

Bir arkadasin da dedigi gibi gercekten sacmalamissiniz.Yorumunuzdaa ki amac cok farkli

Sacma degil mantikli. Bu devirde boyle seylere sasirmam ben. Bizim bi tanidiginda eski esi 14 yasindaki kizini isidli biriyle evlendirdi sonra hep beraber hoopp suriye savaş...
Konu sahibi bence arama kismetin gelir seni bulur. Bende ask istiyorum ama yok ariyoruz ya ondan olmuyor koyver gitsin :)

Balık baştan kokar. Baştan içinize sinmediyse topuklayın. Ben 30'umda evlendim, daha geç evlenen insanlar da var. 27 yaşında tertemiz bir hayatınız var. akışına bırakın her şeyi. Kısmetse gelir yemenden hinden, kısmet değilse ne gelir elden?

Evlilik istemeniz bi yuva kurmak istemeniz o kadar dgalki. Ve cokta guzel bir dusunce. Fakat bu inanin nasip kismet isi. Allah dilemedimi olmuyor. Gec olsun temiz olsun. Erken evlenipte ne sorunlar yasanyari gorduk hepimiz. Hakkinizda hayirlisi olsun. Uzulmeyin elbet nasibiniz karsiniza cikacaktir.

ben de evlenmek istedigim vakitleri hatirliyorum da, anliyorum seni.. insan biri icin ozel olmak, onu cok ama cok sevmek istiyor.. ben bunu yasadim Allah nasip etti, sevdim sevildim evlendim.. ama sonu peri masali degil, husran oldu.. bosandik : ) Rabbim bunda da muhakmak bi hayir verdi, zor bi olay olsa da..
demem o ki, hayirli olani dile, cokca dua et ve karamsar olma.. her yonden iyi olmasini dile.. bazen cok istedigimiz sey, imtihanimiz oluyor..

Çok çok sağolun yorumlar için kızlar karşıma 2 kişi değil bu çıkan 10. Boş insan belki de. Yaş konusunu abartmaya gelince dürüstlük benim için çok önemli daha bu kadar basit konuda yalan söyleyen bir insan ve aciklama yapmayan bir insandan sogudum. İnsanlar biraz da yolunacak kaz olarak yaklaşıyorlar. Bunlardan once de bir tanıdığım doğuda görev yapan oğlunun tayni çıksın diye benimle tanıştırmak istedi. Bundan öncesinde de akrabalarimdan biri aile içinde sinir hastası olarak bildiğimiz oğluna beni istedi. Arka arkaya bunlar gelince dürüst düzgün adamlara kıran mi girdi diye düşünüyor insan. Artık bol bol dua etmeye devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…