Bastırmaya, dizginlemeye çabaladıklarınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar konu sahibinin alâkasız, saçmasapan mesajları var, farklı konulara da yazdığını gördüm. Ya ağır troll ya yeni yetme ergen ya da dengesiz. İlk ikisinden biridir. Reçete istiyorsa, ülkesinde bir doktora gitsin, Otreta’nın yakasından düşsün; biz de kötü Türk kadınları olarak ne yapabiliriz ki? Daha iki kelimeyi doğru dürüst yan yana getirip, eli ayağı düzgün bir cümle bile kuramıyor; önüne gelene atar gider.:deli:
Gecengun 3 aylik bebek hakkinda bi konu acmisti ordada sacmalamisti
Ne dedigi anlasilmayan yersiz yorumlari var

Kadın sıkıntılı döneminde tecrübeli olanlardan tecrübelerini paylaşmalarını istemiş.Hastalığı hastaneye yatacak boyutta ilerlemiş birisinde mantıklı tepkiler vermesini bekliyorsunuz.İntiharı düşünen birinin üzerine bu kadar gidiyorsanız bence kötülük kavramını bir daha düşünün

Kadın sıkıntılı döneminde tecrübeli olanlardan tecrübelerini paylaşmalarını istemiş.Hastalığı hastaneye yatacak boyutta ilerlemiş birisinde mantıklı tepkiler vermesini bekliyorsunuz.İntiharı düşünen birinin üzerine bu kadar gidiyorsanız bence kötülük kavramını bir daha düşünün
Burda isi ne ozaman? Gitsin akil hastanesine yatsin. Burada insanlara iftira atarak, alakasiz sacma konusarak ne elde edebilir, ona ne kazandirir burasi?

ya insafınız varsa yazmayın artık
hep mail geliyor
konuyu maile kapatmak için görüştüm modaretörle
ama siz yazınca ben kötü oluyorum
bir üye kalbimi çok kırdı ben de daha fazla kırmasun diye özel mesajdan eskiyim diye yalan söyledim
o mu organize etti bilmiyırum
ama çok rica ediyorum yazmayın

Burda isi ne ozaman? Gitsin akil hastanesine yatsin. Burada insanlara iftira atarak, alakasiz sacma konusarak ne elde edebilir, ona ne kazandirir burasi?
öyle mi )
ya çok yürekten umarım bir gün akıl hastanesine yolun düşer :))

Nerden biliyosunuz dogru oldugunu
Belki alay ediyor
Buraya her intihar edecem diye gelene yada yardim edecegim diyene nekadar inanilir

Nerden biliyosunuz dogru oldugunu
Belki alay ediyor
Buraya her intihar edecem diye gelene yada yardim edecegim diyene nekadar inanilir
intihar edeceğim ve yanimda birilerini de goturecegim, katliam yapmak istiyorum diyor, bu hanfendi de şaka gibi ama "Allah iyi insanlarla karsilastirsin seni" diyor. Ne nedir ki bilemedim valla.
Bu derece ileri bir ruhsal bozukluğa buradan nasil yardim edebiliriz ki zaten, hangi yorum hangi fikir iyi gelir ki konu sahibine. Umarim ailesi, yakinlari yalniz birakmazlar ve gerekli tedavisini olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X