Basuru olan var mı benim gibi ?

yaxgxmur sxixla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
117
1
96
42
İzmir
selam kıslar 5,5 aylık hamişim hamilelikte basur çıktı ilk önce şikayetim yoktu ama 2gün önce kabıs oldum ve çok acıdı kanadı sizlerde çıktımı 6 kilo aldım çokta değil ama basurdan dolayı normal doğumdan korkuyorum...

benim doğumdan sonra çıkmıştı canımm..kabız olmamaya çalış kaşıntı ve yanmayı önleyici kremler var doktoruna danış kullan..bide güne 15 -20 dakka sıcak suya oturmak iyi geliyoo..özellikle kaşıntı ve yanma krizlerinde..

Canm bendede aynı sorun var( çaresi yok çekiceez ben kantoron yağıyla pansuman yapıyorum onun çok faydasoını görüyorm:)) sanada tavsiye ederim e hamiş olunca krem ilaç falanda kullanamıyoruz :))bol bol kuru kayısı ve kiraz ye ..çok geçmiş olsun canım

valla canım o illet bendede var.benim ilk gebeliğim son haftasında çıkmıştı ve hala çekiyorum.tabi kabuz olmamak gerekli.

Arkadaşlar Ben Doktora Gitmedim Ama Belirtiler Ve Internetten Baktiğim Kadariyla Bendede Var Galiba.4 çeşit Falan Oluyomuş Herkeste Farkli.ben 5 Aylik Hamileyim Yeni çikti Kanama Falan Yok Sadece Bazen çok Hafif Ağri Ve Kaşinti Oluyor Bana Pek Bir Zarari Yok şimdilik Ama Ilerlemesinden Korkuyorum,doktora Gitmeyede Utaniyorum Doğal Yöntemlerle Falan Tedavi Olan Varmi Lütfen Yardim Edin Kafam çok Karişti (

canım en iyisi lifli gıdalar tüket.dr gitsen ilaç içemessin.doğumdan sonra çaresine bakarsın artık.bide bol bol kuru kaysı ve taze kaysı yee.iyi gelecektir canım.

kızlar bende 5.5 aylık hamileyim yaklaşık 1 aydır bende de var.Ben çareyi bol bol su içip kabız olmamakta buldum bunun başka çaresi yok çekeceğiz.

bendede vardı şimdi hala var ama kabız olmadığım için canım yanmıyor...şöle kurtuldum kabızlıktan....
ilk önce activia yedim 2 hafta boyunca...sonra bol su içmeye alıştırdım kendimi...görseniz inek gibi su içiyom boyna :)) sabahları aç karnına kuru kayısı ve keten tohumu (çekilmiş) salatalarda falan kullandım...
Allaha şükür geçti...bide canım o bölgeyi temiiz tutucaksın... ılık suyla sabunla falan yıkadıktan sonra kurula ve vazelin sür...
haaa aklıma gelmişken ben bide VİKS varya ondan kullandım bildiğimiz viks hani nezle falan olunca burnumza sürüyoz ondan...bi yakınım tavsiye etmişti...o acıyı çekmektense denedim...bi kutu bitene kadar işe yaradı...
İnşallah geçer seninkide .... Geçmiş olsun ...

gercekten vıks gecirdimi sadece yumusatıp acısını ve kasıntıyı aldımı eger gectıyse günde kac defa sürdün bende cok madurum:sm_confused:

canım benimde vardı o dediğinden. gebelikte pek sorun yaşamadım ama şimdi çok kötü oldu. dikkat etmeme rağmen kabızda oluyorum.çok kötü bişey yaaa

bende hamilelikte hafif vardı normal doğum yaptım şimdi dahada azdı,kimi zaman çok sancı yapıyo popomun üstüne oturamıyorum..sıcak su iyi geliyo bilmem geçmezse doktora gitmek istiyorum ama bende çok utanıyorum yaaa

merhaba arkadaşlar buna kesin çözüm yokmu ya prof. ömer çoşkun kudret narı yağı demiş acaba doğrumu? Bilgisi olan duyan bi fikri olan nolur yazsin...

merhaba arkadaşlar buna kesin çözüm yokmu ya prof. ömer çoşkun kudret narı yağı demiş acaba doğrumu? Bilgisi olan duyan bi fikri olan nolur yazsin...

merhaba canım, benimde doğumda oldu basur ve çok çektim iki ay sonra dayanamayıp sancılara ağlaya ağlaya doktora gittim. emzirdiğimide söyledim bana proctolog 30g ve anestol pomad verdi bunlar birbirine karıştırıp sürdüm her aklıma geldiğinde ve sıcak tuğlaya oturdum şimdi geçti ve çok rahatım. hiç problem olmuyo. kızlar basur kabızlıkta zor olduğu gibi ishalde de çok zor ne kabız olun ne de ishal rabbim hepinize acil şifalar versin. çekmeyen bilmez çok zordu gerçekten ama ben atlattım darısı size

Benim son ayda çıkmıştı iki gün ağladım bunun yüzünden normal doğum yapamıcam diye. Ama hiç bişiy olmadı, normal doğum yaptım şimdi de yok oldu. Derceleri farklıdır belki doğumdan sonra hafifliyo yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…