- Konu Sahibi yaxgxmur sxixla
-
bendede vardı şimdi hala var ama kabız olmadığım için canım yanmıyor...şöle kurtuldum kabızlıktan....
ilk önce activia yedim 2 hafta boyunca...sonra bol su içmeye alıştırdım kendimi...görseniz inek gibi su içiyom boyna :)) sabahları aç karnına kuru kayısı ve keten tohumu (çekilmiş) salatalarda falan kullandım...
Allaha şükür geçti...bide canım o bölgeyi temiiz tutucaksın... ılık suyla sabunla falan yıkadıktan sonra kurula ve vazelin sür...
haaa aklıma gelmişken ben bide VİKS varya ondan kullandım bildiğimiz viks hani nezle falan olunca burnumza sürüyoz ondan...bi yakınım tavsiye etmişti...o acıyı çekmektense denedim...bi kutu bitene kadar işe yaradı...
İnşallah geçer seninkide .... Geçmiş olsun ...
merhaba arkadaşlar buna kesin çözüm yokmu yaprof. ömer çoşkun kudret narı yağı demiş acaba doğrumu? Bilgisi olan duyan bi fikri olan nolur yazsin...
selam kıslar 5,5 aylık hamişim hamilelikte basur çıktı ilk önce şikayetim yoktu ama 2gün önce kabıs oldum ve çok acıdı kanadı sizlerde çıktımı 6 kilo aldım çokta değil ama basurdan dolayı normal doğumdan korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?