Basvurum kabul edilir mi sizce?

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.501
333
Arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum liseyi burada bitirdim Turkiye'ye universite basvurusu yaptim ama bir cok sey istiyolar eksik belge gonderdim bu yuzden bir kac tanesi kabul edilmedi. Mesela diplomamin, transkript vs. turkce tercumesini istiyorlar ben ingilizce gonderdim denklik belgesi falan istiyorlar onu gondermedim. Gazi Universitesi'ne de basvurmustum ama dedigim gibi bazi seyler eksik oldu. burada bir komsumuzun abisi Gazi Universitesi'nde dekanmis aradi adamla konustum anlattim herseyi eksik belge gonderdigimi falan keske gonderseydin iyi olurdu dedi sonra benim ismimi, basvurdugum bolumu, yasadigim ulkeyi falan sordu soyledim 10 dk sonra aradi Ogrenci Isleri Daire Baskani'yla konusmus kesin bisey soyleyemem ama yardimci olacaklar umarim olur dedi olumlu bir sonuc alir miyim sizce? 1 hafta sonra belli olacak sanirim ama ben cok merak ediyorum sormak istedim. Devlet Universiteleri olmasa bile bir kac ozel universiteye basvurdum onlardan biri olur mu ?

Kabul edilmemek için elinden geleni yapmissin:)

basvuru tarihi 25 temmuzda bitti cunku. simdi gondersem bile cok gec olur sordum oyle dediler

Eksik belgeyle kabul alacağını zannetmiyorum.
En azından belgeleri dedikleri gibi Türkçe gönderseydin, o belgeler Öğrenci İşleri Bürosuna gidiyor, kabul edersin ki onlar yabancı dil bilmek zorunda değil.

İşin içinde torpil varsa umarım olmaz. Herkesin dekan tanıdığı yok. Ama merak etme burası hukuk devleti olmaktan çıktı. Bence senin başvurun da kabul edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…