- 17 Kasım 2022
- 314
- 171
- 33
- Konu Sahibi lemonade06
Kızlar merhaba bat 10 Şubat olan benim gibi heyecanla bekleyen arkadaşlarım var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kırmızılar geldi canım. 4. denememizdiKızlar merhaba bat 10 Şubat olan benim gibi heyecanla bekleyen arkadaşlarım var mı?
Benim bugün regl günüm ve hala birsey yok kasıklarimda batmalar cok var arada da karın ağrısı oluyor sende durumlar nasıl?Kızlar merhaba bat 10 Şubat olan benim gibi heyecanla bekleyen arkadaşlarım var mı?
Benim kırmızılar geldi canım. 4. denememizdi
Sen de durumlar nedir? Umarım güzel haberini alırız![]()
Henüz gelmedi kırmızılar kızlar çoook heyecanlıyım sabaha kadar gelmezse sabah erken gebelik testi yapacağımBenim bugün regl günüm ve hala birsey yok kasıklarimda batmalar cok var arada da karın ağrısı oluyor sende durumlar nasıl?
Az önce yaptım test negatif çıktı yarın sabah ilk idrarla yapacağım oda negatif olursa biraz gecmesini beklerim daha 1 gün oldu zaten gecikmem hakkımızda hayırlısı olsunHenüz gelmedi kırmızılar kızlar çoook heyecanlıyım sabaha kadar gelmezse sabah erken gebelik testi yapacağım![]()
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alalımHenüz gelmedi kırmızılar kızlar çoook heyecanlıyım sabaha kadar gelmezse sabah erken gebelik testi yapacağım![]()
Test yaptın mı canım?Az önce yaptım test negatif çıktı yarın sabah ilk idrarla yapacağım oda negatif olursa biraz gecmesini beklerim daha 1 gün oldu zaten gecikmem hakkımızda hayırlısı olsun
Negatif çıktı ama hala kasık ağrılarım falan devam ediyor ve regl olmadım dahaTest yaptın mı canım?
Ben de miratech marka erken gebelik testi yaptim ama negatif… Hala regl olmadim ve agrilarim devam ediyor. Stresten mi böyle oldu acaba diye kendime sormadan edemiyorum. Malum kaç gündür ağlamaktan gözlerimizde su kalmadıNegatif çıktı ama hala kasık ağrılarım falan devam ediyor ve regl olmadım daha
Belki geç döllenme olabilir bilemiyorum benimde Negatif bi önceki ay 30 günlük gecikmem vardi sonrasında regl oldum geçen ay yaşadığım belirtiler yok bu sefer farklı inşallah güzel haberler alirizBen de miratech marka erken gebelik testi yaptim ama negatif… Hala regl olmadim ve agrilarim devam ediyor. Stresten mi böyle oldu acaba diye kendime sormadan edemiyorum. Malum kaç gündür ağlamaktan gözlerimizde su kalmadı
Ben elendim canim… umarım senden güzel haber alirizBelki geç döllenme olabilir bilemiyorum benimde Negatif bi önceki ay 30 günlük gecikmem vardi sonrasında regl oldum geçen ay yaşadığım belirtiler yok bu sefer farklı inşallah güzel haberler aliriz![]()
Yaa hasta mı oldun. Sanmıyorum güzel haberler vereceğimden acaba kan testi yapsam çıkar mıBen elendim canim… umarım senden güzel haber aliriz![]()
Evet regl oldum. Çok basit gibi gözüken ne kadar da zor bir olaymış hamile olabilmekYaa hasta mı oldun. Sanmıyorum güzel haberler vereceğimden acaba kan testi yapsam çıkar mı
Malesef ki öyle..Evet regl oldum. Çok basit gibi gözüken ne kadar da zor bir olaymış hamile olabilmekkan testinde kesin çıkar canım, gecikmen de var.
Ne yaptın canım var mı güzel haberMalesef ki öyle..İnşallah çıkar ya mide bulantim da var çok kötü hamilelik varsa neden idrarda çıkmıyor anlamıyorum
Suanlik birsey yok canim arada regl olicakmisim gibi sanci giriyor hala da adet olmadım sen nasılsınNe yaptın canım var mı güzel haber![]()