Bat 10 Şubat

Benim kırmızılar geldi canım. 4. denememizdi

Sen de durumlar nedir? Umarım güzel haberini alırız🥰

Benim bugün regl günüm ve hala birsey yok kasıklarimda batmalar cok var arada da karın ağrısı oluyor sende durumlar nasıl?
Henüz gelmedi kırmızılar kızlar çoook heyecanlıyım sabaha kadar gelmezse sabah erken gebelik testi yapacağım 🫣

Henüz gelmedi kırmızılar kızlar çoook heyecanlıyım sabaha kadar gelmezse sabah erken gebelik testi yapacağım 🫣
Az önce yaptım test negatif çıktı yarın sabah ilk idrarla yapacağım oda negatif olursa biraz gecmesini beklerim daha 1 gün oldu zaten gecikmem hakkımızda hayırlısı olsun

Negatif çıktı ama hala kasık ağrılarım falan devam ediyor ve regl olmadım daha
Ben de miratech marka erken gebelik testi yaptim ama negatif… Hala regl olmadim ve agrilarim devam ediyor. Stresten mi böyle oldu acaba diye kendime sormadan edemiyorum. Malum kaç gündür ağlamaktan gözlerimizde su kalmadı

Ben de miratech marka erken gebelik testi yaptim ama negatif… Hala regl olmadim ve agrilarim devam ediyor. Stresten mi böyle oldu acaba diye kendime sormadan edemiyorum. Malum kaç gündür ağlamaktan gözlerimizde su kalmadı
Belki geç döllenme olabilir bilemiyorum benimde Negatif bi önceki ay 30 günlük gecikmem vardi sonrasında regl oldum geçen ay yaşadığım belirtiler yok bu sefer farklı inşallah güzel haberler aliriz🙏🤍

Evet regl oldum. Çok basit gibi gözüken ne kadar da zor bir olaymış hamile olabilmek 🙄 kan testinde kesin çıkar canım, gecikmen de var.
Malesef ki öyle..😔İnşallah çıkar ya mide bulantim da var çok kötü hamilelik varsa neden idrarda çıkmıyor anlamıyorum

Back
X