• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15 Aralık olanlar

tulnkatar

Nasip çok güzel bir ihtimaldir🪻
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
493
179
23
33
Merhaba hanımlar bu ay ovulasyon testiyle takip yaptım 1 Aralıkta yumurtlama 2 Aralıkta çatlama gördüm ve iki günü de değerlendirdim. Bugün dpo 6'dayım benim gibi olanlar beraber bekleyelim mi?

Bende aşılama oldum canım 2 Aralık çatlama oldu sanırım bende bugün 6. Günüm bende bekliyorum . Herhangi bir belirtin var mı

Bende aşılama oldum canım 2 Aralık çatlama oldu sanırım bende bugün 6. Günüm bende bekliyorum . Herhangi bir belirtin var mı
Hayır yok maalesef genelde adetten 1 hafta önceden kasıklarda batmalar olurdu ama hiç birşey yok şuan. Peki senin varmı

Benimde çatlama 30 Kasım bat 14 Aralık benimde bu ay göğüslerim inanılmaz şiş bugün göğüs uclarım iğne gibi açıyor daha öncede göğüslerim şişerdi ama bu kadar belirgin şişlik ve acı olmazdı ayrıca bugün belimde kasıklarımda hafif arada ağrı oldu bacağıma vuran sanki adet olacakmışım gibi bunu genelde adetten bir gün önce hissederim ayrıca sulu sarımsı bi akıntım var Buda genelde olur ama bu günlerde böyle sulu gibi değilde daha jel gibi olurdu ayrıca karın şişkinliğim var Buda genelde olur 3 4 gün kalaya geçer. Ve ağız kuruluğum var su içmek istiyorum sürekli. Benim bu şekilde ama bunlar pms ile erken gebelik belirtileriyle çok benzer o yüzden ümitlenmek istemiyorum akışta bekliyorum. Herkes inşallah bu ay güzel haberi alır 🙏🏻

Selam kızlar.
Gecen ay kimyasal gebelik geçirdim maalesef.

2 Aralık pikti.
3 Aralık yumurtam çatladı ve az bı pembe leke geldi.
takip ettim ovulasyon testlerle. Bekliyoruz bakalım bugün dpo5.
Rabbim sağlıkla Güzel haberler alalım insllah,❤️🙏🏼

Benimde çatlama 30 Kasım bat 14 Aralık benimde bu ay göğüslerim inanılmaz şiş bugün göğüs uclarım iğne gibi açıyor daha öncede göğüslerim şişerdi ama bu kadar belirgin şişlik ve acı olmazdı ayrıca bugün belimde kasıklarımda hafif arada ağrı oldu bacağıma vuran sanki adet olacakmışım gibi bunu genelde adetten bir gün önce hissederim ayrıca sulu sarımsı bi akıntım var Buda genelde olur ama bu günlerde böyle sulu gibi değilde daha jel gibi olurdu ayrıca karın şişkinliğim var Buda genelde olur 3 4 gün kalaya geçer. Ve ağız kuruluğum var su içmek istiyorum sürekli. Benim bu şekilde ama bunlar pms ile erken gebelik belirtileriyle çok benzer o yüzden ümitlenmek istemiyorum akışta bekliyorum. Herkes inşallah bu ay güzel haberi alır 🙏🏻
Baya belirtin varmış inşallah güzel haberler alirsin bu ay Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah. Senin sonucu cidden merak etmeye başladım haberleşelim 😊

Selam kızlar.
Gecen ay kimyasal gebelik geçirdim maalesef.

2 Aralık pikti.
3 Aralık yumurtam çatladı ve az bı pembe leke geldi.
takip ettim ovulasyon testlerle. Bekliyoruz bakalım bugün dpo5.
Rabbim sağlıkla Güzel haberler alalım insllah,❤️🙏🏼
Hadi bakalım hayırlısıyla güzel haberler alırız ozaman bat 16 Aralık dimi

Normalde adete 2-3 kala olurdu bu sefer 10 gün civarı var oldu canım
Hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallah benim umidim yokta vakit geçirmek için burdan arada konuşuruz diye düşündüm. Adet olmazsam diye 17sine randevu aldım gidip muayene olup sonrasında hsg çektirmeyi düşünüyorum

Baya belirtin varmış inşallah güzel haberler alirsin bu ay Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah. Senin sonucu cidden merak etmeye başladım haberleşelim 😊
Benim genelde belirtilerim yoğun oluyor bu ay en dikkat çeken yumurtlamadan beri artan göğüs şişliğim ve acı inşallah o ay bu aydır 🤗

Hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallah benim umidim yokta vakit geçirmek için burdan arada konuşuruz diye düşündüm. Adet olmazsam diye 17sine randevu aldım gidip muayene olup sonrasında hsg çektirmeyi düşünüyorum
Ben aşağılama olmadan önce hsg çekindim iki ay falan kendimiz denedik olmayınca ilk aşılamamı yaptık aynen on günümüz var bakalım on güne kadar adet olan elendik der zaten

Ben aşağılama olmadan önce hsg çekindim iki ay falan kendimiz denedik olmayınca ilk aşılamamı yaptık aynen on günümüz var bakalım on güne kadar adet olan elendik der zaten
Hayırlısı olsun hepimiz için. Doktora gidiyorum herşey normal diyor eşim sperm testi verdi bir sorun çıkmadı en son hsg de çekilip deniycem yine olmazsa artık delirmeme az kaldı zaten 😂 benden sonra evlenen insanlar hemen hamile kalabiliyorken benim 2 buçuk yıl oldu halen daha hiç birşey yok gerçekten çok fazla sabır lazım bu konuda karmaşık duygular içerisindeyim

Hayırlısı olsun hepimiz için. Doktora gidiyorum herşey normal diyor eşim sperm testi verdi bir sorun çıkmadı en son hsg de çekilip deniycem yine olmazsa artık delirmeme az kaldı zaten 😂 benden sonra evlenen insanlar hemen hamile kalabiliyorken benim 2 buçuk yıl oldu halen daha hiç birşey yok gerçekten çok fazla sabır lazım bu konuda karmaşık duygular içerisindeyim
Kimseyle kendimi kıyaslama canım benim çevremde de inan o kadar çok fazla var ki ama tedavilerini aksatma doğru bulduğun bir doktorla devam et ben Ankara’da Hacettepe Üniversite Hastanesi’ne gidiyorum doktorumdan da memnunum altı ay ilaçla denedim olmadı HSG çekildikten sonra yazmıştım vitamin takviyeleri almaya başladı iki ay öyle denedik şimdi aşamada da hala takviye ederim o kullanıyorum yani güçlü yumurtaları elde ettiğimi düşünüyorum eşimle değerleri gayet iyi geldi ileri hareketliliği %90’a yakındı inşallah olur olmazsa bir dahaki ay tekrar denerim bu arada devlette iki aşılama hakkın var ücretsiz bilgin olsun

Back
X