Bat 19 Kasım

Bebh

my world my babies 💫
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2023
150
51
13
35
Bat 19 kasım bugun erken gebelik testi yaptım negatif cıktı 🥺 bu saaten sonra cıkmaz artık demi?

Bat 19 kasım bugun erken gebelik testi yaptım negatif cıktı 🥺 bu saaten sonra cıkmaz artık demi?
Benim de bat 19 ekim dün prodoctor testim pozitif çıktı iki tane farklı markayla tekrar test yaptım negatif çıktı neye inanacağımi şaşırdım göğüs ağrım çok fazla bakalım yarın adet olmazsam pazartesi kan veririm

Benim de bat 19 ekim dün prodoctor testim pozitif çıktı iki tane farklı markayla tekrar test yaptım negatif çıktı neye inanacağımi şaşırdım göğüs ağrım çok fazla bakalım yarın adet olmazsam pazartesi kan veririm
Bende bugun tekrar test yaptım productor early ile hafif Bi çizgi cıktı sımdı kan verdim pek umudum yok

Benimde 20 si bende bugün yaptım negatif ne gibi belirtilerin vardı?
Adet öncesi gibi göğüs şişliği hep aynı olur benim belirtim simdi kan verdim sonuc beklıyorum cıkmaz umudum yok ama hafıf Bi çizgi vardı kafa karıstı

Adet öncesi gibi göğüs şişliği hep aynı olur benim belirtim simdi kan verdim sonuc beklıyorum cıkmaz umudum yok ama hafıf Bi çizgi vardı kafa karıstı
Ay hadi bakalım hayırlısı test yaptınız mı evde yeniden?

Kızlar sonuc <2 🥺 ama erken gebelik testimde silik çizgi vardı daha önce negatif bile olsa o çizgi hiç çıkmazdı anlam veremedim 😑

Back
X