Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahBir günde bile değişiyor neden olmasın adet olana kadar ümit vardır
Benimde 20 si bende bugün yaptım negatif ne gibi belirtilerin vardı?Bat 19 kasım bugun erken gebelik testi yaptım negatif cıktıbu saaten sonra cıkmaz artık demi?
Benim de bat 19 ekim dün prodoctor testim pozitif çıktı iki tane farklı markayla tekrar test yaptım negatif çıktı neye inanacağımi şaşırdım göğüs ağrım çok fazla bakalım yarın adet olmazsam pazartesi kan veririmBat 19 kasım bugun erken gebelik testi yaptım negatif cıktıbu saaten sonra cıkmaz artık demi?
Bende bugun tekrar test yaptım productor early ile hafif Bi çizgi cıktı sımdı kan verdim pek umudum yokBenim de bat 19 ekim dün prodoctor testim pozitif çıktı iki tane farklı markayla tekrar test yaptım negatif çıktı neye inanacağımi şaşırdım göğüs ağrım çok fazla bakalım yarın adet olmazsam pazartesi kan veririm
Adet öncesi gibi göğüs şişliği hep aynı olur benim belirtim simdi kan verdim sonuc beklıyorum cıkmaz umudum yok ama hafıf Bi çizgi vardı kafa karıstıBenimde 20 si bende bugün yaptım negatif ne gibi belirtilerin vardı?
Kan verdim sonuc beklıyorum suanSonuç ne oldu
Nasıl yani sende mi kan verdınBizde bekliyoruz![]()
Ay yoksa benim sonucu mu kafa kalmadı heycandannnnnBizde bekliyoruz![]()
Ay hadi bakalım hayırlısı test yaptınız mı evde yeniden?Adet öncesi gibi göğüs şişliği hep aynı olur benim belirtim simdi kan verdim sonuc beklıyorum cıkmaz umudum yok ama hafıf Bi çizgi vardı kafa karıstı
Ay hadi bakalım hayırlısı test yaptınız mı evde yenidenAdet öncesi gibi göğüs şişliği hep aynı olur benim belirtim simdi kan verdim sonuc beklıyorum cıkmaz umudum yok ama hafıf Bi çizgi vardı kafa karıstı
Kızlar haber verin buraya daBizde bekliyoruz![]()
Çok tuhaf ya bi kaç gün daha beklesen mi acabaKızlar sonuc <2ama erken gebelik testimde silik çizgi vardı daha önce negatif bile olsa o çizgi hiç çıkmazdı anlam veremedim
![]()
Yarın adet olmam lazım Bi kaç gün daha bekliyim bari moralim bozulduÇok tuhaf ya bi kaç gün daha beklesen mi acaba![]()
Du bakalım hemen üzülme yarını bekle olmazsa da en hayırlı zamanda nasip olacaktır inşallahYarın adet olmam lazım Bi kaç gün daha bekliyim bari moralim bozuldu![]()
İnşallah tüm isteyenlereDu bakalım hemen üzülme yarını bekle olmazsa da en hayırlı zamanda nasip olacaktır inşallah![]()