Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi arkadas bat 6. Gunu kipkirmiziydi cnm insallh olur sennde
Insallah adet olmazsın canm :)ayy benimde yarın adet günüm 28. gün 16 aralık heyecanlıyım![]()
ay insallah sözde dr a gittiğimde normalde olması gerekirmiş çocuğumunInsallah adet olmazsın canm :)
Bkle cnm bnm kanda negatif oldugu icin hic umudm yok senn testlerde onlara guvnme ve bekle tam 3 gun snra yap bidaha cnmDayanamadım yaptım ama negatif çıktıama hala adet olmadım
![]()
Gec dollenme olabilir cnm bnmDayanamadım yaptım ama negatif çıktıama hala adet olmadım
![]()
Gec dollenme olabilir cnm bnm
ay insallah sözde dr a gittiğimde normalde olması gerekirmiş çocuğumun
normalde çocuğunuz olur dedi süreci hızlandırıyonuz dedi sonuç bir tüp bebek negatif o yüzden bende saldım çayıra bakalım nolcak.Nasıl yani
Anladim cnim hayirlisi neyse o olsun insallah vardir rabbim gonlune gore versinnormalde çocuğunuz olur dedi süreci hızlandırıyonuz dedi sonuç bir tüp bebek negatif o yüzden bende saldım çayıra bakalım nolcak.
Sanirim oyle canim :) bel agrisi ve akinti var sanki heran adet olcakmism gibi geliyo :)Bak gec dollnme ve bebis kucuj bnce varmi belirtin cnm bnm hem snradan silikte cikmis