BAT 3 gün önce, Betahcg 1421

tatlicincap

🌸开花了。20.08.20 🐣 🌸
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
4.306
17.089
258
Merhaba hanımlar.

BAT’ım 20 Aralıktı, 3 gün geçti. Bu sabah kan verdim. Beta hcg 1421 çıktı. 3 gün gecikme için normal bir değer mi?

Daha önce kalbi durduğu için kürtajla sonuçlanan bir gebeliğim olmuştu.

Teşekkürler.

Merhaba hanımlar.

BAT’ım 20 Aralıktı, 3 gün geçti. Bu sabah kan verdim. Beta hcg 1421 çıktı. 3 gün gecikme için normal bir değer mi?

Daha önce kalbi durduğu için kürtajla sonuçlanan bir gebeliğim olmuştu.

Teşekkürler.
bence guzel ama tahmınım 4+5 haftalıksın hayırlı olsun. Allahım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.😍

bence guzel ama tahmınım 4+5 haftalıksın hayırlı olsun. Allahım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.😍

Çok teşekkür ederim. ☺️ Amin, inşallah. 🎈Kese için ne zaman gitmeliyim, sonucu aldım ama henüz doktorla görüşmedim.

Çok teşekkür ederim. ☺ Amin, inşallah. 🎈Kese için ne zaman gitmeliyim, sonucu aldım ama henüz doktorla görüşmedim.
kese ıcın alttan kontrolde daha erken gozukuyo. kese gorunmese de sımdı senın rahım duvarın kalınlasmıs normal tamam felan der. yapman gerekenı soyler uyarılarını yapar. yarından sonra 3000 felan olcak dıye dusn ya da daha yuksek.^^ gorunme olasılıgı var yanı ama uzulme gormezsen cunku aslında bhcg onemlı tabı gorunmesı ıcın de bazen gec gorulebılıyo :) :21:

3 bin cikan degerimden 2 gun sonra gittim
Tahmini 6-9 bin arasiydi degerim o esnada.
Vajinalde kese ve bebek gorundu. Erken gitme bence

kese ıcın alttan kontrolde daha erken gozukuyo. kese gorunmese de sımdı senın rahım duvarın kalınlasmıs normal tamam felan der. yapman gerekenı soyler uyarılarını yapar. yarından sonra 3000 felan olcak dıye dusn ya da daha yuksek.^^ gorunme olasılıgı var yanı ama uzulme gormezsen cunku aslında bhcg onemlı tabı gorunmesı ıcın de bazen gec gorulebılıyo :) :21:

Bilgi için çok teşekkür ederim. Açıkçası pek bir acemiyim, evlenene kadar hiç bu mevzuları araştırmamıştım. Geçen seferkinde ilk gittiğimde kese yok, 3 gün sonra gel denmişti. Benzer durumları yaşamak istemiyorum. Bu durumda Pazartesi gününe randevu almam daha isabetli olacak sanırım. Teşekkür ederim. Sağlıkla, sıhhatle gelsinler inşallah.

3 bin cikan degerimden 2 gun sonra gittim
Tahmini 6-9 bin arasiydi degerim o esnada.
Vajinalde kese ve bebek gorundu. Erken gitme bence

Çok teşekkür ederim. Garantiye almak için Pazartesi gitmeye karar verdim. Sağ olun yönlendirmeniz için. Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.

Back
X