Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fundiii sen nerelerdesin yaaBat 4, 5 gün kalip hic bir belirti yaşamayanlar var mi ? herkes belirti yasamak zorunda mi?ya bu ay da olmadi gibi hissediyorum diyenler gelin dertleşelim..
Diyer topige hic ugramiyorsun sen hamile kalmamişmiydin yanlismi hatirliyorum illaki belirti oluyo cogu zamn benim olmuştu adetten 15gun once guguslerim agriyodu ordan supe etmistim bide adete 7gun kala hafif kan gelmisti penbe 7gun kala test yaptim cikmisti hafifte olsa kan sonucumda baya yuksek cikmisti..Bat 4, 5 gün kalip hic bir belirti yaşamayanlar var mi ? herkes belirti yasamak zorunda mi?ya bu ay da olmadi gibi hissediyorum diyenler gelin dertleşelim..
Ne kadar zamndir istiyodun baya oldu sanirim neyse sikma canini rabbimin bi bildigi vardir..Ya burdayim da daha olmadi yaaa![]()
Bu 5. ayimiz. bata 4 5 gün kaldi. gene bi belirti yok. sen sanirim hamilesin cok sevindim senin adina darisi bizlere olsun insaALLAHNe kadar zamndir istiyodun baya oldu sanirim neyse sikma canini rabbimin bi bildigi vardir..
Yok csnim ben henuz hamile degilim yanlis hatirliyosun. henuz beklemedeyim. senin adina cok sevindim benim icin de dua etDiyer topige hic ugramiyorsun sen hamile kalmamişmiydin yanlismi hatirliyorum illaki belirti oluyo cogu zamn benim olmuştu adetten 15gun once guguslerim agriyodu ordan supe etmistim bide adete 7gun kala hafif kan gelmisti penbe 7gun kala test yaptim cikmisti hafifte olsa kan sonucumda baya yuksek cikmisti..
benimde 5ayimda oldu kolay olmuyo bu isler takmadigim anda kaldim sitres olunca olmuyomuş cidden evet 5haftadayim bende rabbim sanada nasip eylesin..Bu 5. ayimiz. bata 4 5 gün kaldi. gene bi belirti yok. sen sanirim hamilesin cok sevindim senin adina darisi bizlere olsun insaALLAH
Amin insaALLAH canim ister istemez takiyorum malesef..Beni
benimde 5ayimda oldu kolay olmuyo bu isler takmadigim anda kaldim sitres olunca olmuyomuş cidden evet 5haftadayim bende rabbim sanada nasip eylesin..
Aynen ilk aylar cok belirti aradim ve vucudum da ona gore inandirdi kendini o zamnalar. simdi kendimi hic dinlemiyorum ve hic belirti de yok.. sanirim gene yok..Beeeen catlatma ignesi yaptirdim ama belirti falan yok sanirim.artik kendimi bildgm icin belirtide uyduramiyorum
Kacinci ayin canimBenim de yok hiç belirti![]()
Ah canım ayni ben ışte..inanmasam da bi yanım acaba mi diyor kendi kendimi kandirmaya calisiyorum resmen.ay belirtisiz falan hamile kalsak ne var yaaAynen ilk aylar cok belirti aradim ve vucudum da ona gore inandirdi kendini o zamnalar. simdi kendimi hic dinlemiyorum ve hic belirti de yok.. sanirim gene yok..
Burda herkes anlıyoruz hamile olunca diyor ama bizimkide bi umut iste.masallah size sag salim alirsiniz ins kucaginizaBelirti olması önemli değil inanın kızlar, herhangi bir gün gibi idi benim icinde. hamilelik herkeste farklı bir dünya oluyor. Ben hala hicbirsey hissetmiyorum, 4.cü ayımızdayız.
Umut kötü birsey değil, istemekte kötü değil, bazı kadınlar ve erkekler genetik olarak daha sanslı oluyor sanırım. Sorunsuz olabiliyor hersey istediği gibi. Umutsuzluk kötü ama, her isteyenin bebeği olsun, Allah her isteyene nasip etsin ama biliyorsunuz onunda bir zamanı var. Rabbim ne zaman uygun görürse oluyor. Cok tesekkür ederim. Insallah rabbim HER isteyene en kısa zamanda mümkün kılar..Burda herkes anlıyoruz hamile olunca diyor ama bizimkide bi umut iste.masallah size sag salim alirsiniz ins kucaginiza
Aynen her ay bi hüsran... vardir bi hayir vardir bi zamani diyorum ama o kadar cok istiyorum ki bebegim olsun..Ah canım ayni ben ışte..inanmasam da bi yanım acaba mi diyor kendi kendimi kandirmaya calisiyorum resmen.ay belirtisiz falan hamile kalsak ne var yaa
Aminn insallah..evet umudumuz var cok şükür demekki zamani var dr.a gittik bi problemde çıkmadı.hala bekliyoruz ne zman gelirse artık..stresde cok etkiliyo beni %90 ondandr die dusnyrmUmut kötü birsey değil, istemekte kötü değil, bazı kadınlar ve erkekler genetik olarak daha sanslı oluyor sanırım. Sorunsuz olabiliyor hersey istediği gibi. Umutsuzluk kötü ama, her isteyenin bebeği olsun, Allah her isteyene nasip etsin ama biliyorsunuz onunda bir zamanı var. Rabbim ne zaman uygun görürse oluyor. Cok tesekkür ederim. Insallah rabbim HER isteyene en kısa zamanda mümkün kılar..
Iste boyle.seyler umut oluyor bana.. ama her ay boyle husran olunca uzuluyorum. ah tabiki bi zamani vardir diyorum..sizin kacinci ayinizda gerceklestuBelirti olması önemli değil inanın kızlar, herhangi bir gün gibi idi benim icinde. hamilelik herkeste farklı bir dünya oluyor. Ben hala hicbirsey hissetmiyorum, 4.cü ayımızdayız.