Bat 4 olup hiçbir belirtisi olmayanlar

Nasil ogrendin peki canim test yaptin sanırım ay ya darisi bize olsun insaALLAH
Evde test vardı dedim şunu da yapıp negatifi görüp atayım çöpe :KK70:hatta kv telde konuşmaya daldım unuttum bile bakmaya 1 saat sonra aklıma geldi baktım şoka girdim gerçekten planlamadan oluyormuş bu işler , Allah sana da nasip etsin en yakın zamanda o güzel duyguyu:KK31:

merhabalar kızlaaar... benim de bata 5 gün var ve hiçbir belirtim yok arada kasığım ağrıyor ama bence oda psikolojik.
dün erken gebelik testi aldım kocaman bir tek çizgi :KK43:
açıkcası umudumdA pek kalmadı bu yüzden dolayı ama nasip.

Diyer topige hic ugramiyorsun sen hamile kalmamişmiydin yanlismi hatirliyorum illaki belirti oluyo cogu zamn benim olmuştu adetten 15gun once guguslerim agriyodu ordan supe etmistim bide adete 7gun kala hafif kan gelmisti penbe 7gun kala test yaptim cikmisti hafifte olsa kan sonucumda baya yuksek cikmisti..
Mrb bn pko yum âdet ler düzensiz normal 40 45 50 günde bir oluyorum .ama bu sefer 60 gün oldu ve test yapmadım .iki gündür leke şeklinde kahverengi pembe şimdi de kırmızı kan var ama peçete ile silince ne olur gidip test mi yapayım. Normal de adet olacağım gün kahverengi akıntı gelir ve âdet oluyor dum ama bu sefer iki gün geçti hiçbir şey yoktu neyin nesi dır acil cvp kizlar

Uc gün oldu bugün üçüncü gün çok az bir iki damla gibi yani adet mi oluyorum yoksa hamile yim de dusuk mu oluyor bunun dışında kaşık ta ağrı vardı bir hafta önce adet olacam sandım ama gnr yok ilk defa böyle olur lütfen bana birşeyler yazin

slm kızlar benim bat 1aralık göğüslerde ağrı falan yok sadece karnımda şişlik var olmadı galiba çok umutsuzum:KK43:

Mrb bn pko yum âdet ler düzensiz normal 40 45 50 günde bir oluyorum .ama bu sefer 60 gün oldu ve test yapmadım .iki gündür leke şeklinde kahverengi pembe şimdi de kırmızı kan var ama peçete ile silince ne olur gidip test mi yapayım. Normal de adet olacağım gün kahverengi akıntı gelir ve âdet oluyor dum ama bu sefer iki gün geçti hiçbir şey yoktu neyin nesi dır acil cvp kizlar
canım bence idrar testi yap belirsizlikten de kurtulmuş olursun

Evde test vardı dedim şunu da yapıp negatifi görüp atayım çöpe :KK70:hatta kv telde konuşmaya daldım unuttum bile bakmaya 1 saat sonra aklıma geldi baktım şoka girdim gerçekten planlamadan oluyormuş bu işler , Allah sana da nasip etsin en yakın zamanda o güzel duyguyu:KK31:
Ay ya sen anlatirken ben hamile kalmisim gibi ben mutlu oldum canim benim insaLALAH saglikla kucagina alirsin Rabbim bizlere de isteyen herkese naiso etsin insaALLAH:dua:

Back
X