Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AwoxTestin markası ne, pozitif görünüyor hayırlı olsun
Yalancı cıkarmıyor awox, tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza
Ya gerçekten mi? Umarım öyledir. Peki ne zaman kan testi versem kesin sonuç alırımYalancı cıkarmıyor awox, tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza![]()
Regl gecikmesiyle kan testi öneriyorlar ama sizin cok net var sağlık ocağında verebilirsiniz bence. Beta artışını takip edersinizYa gerçekten mi? Umarım öyledir. Peki ne zaman kan testi versem kesin sonuç alırım
Tamam bügün vereyim ben o zaman ay çok heyecanlandımRegl gecikmesiyle kan testi öneriyorlar ama sizin cok net var sağlık ocağında verebilirsiniz bence. Beta artışını takip edersiniz
Merhaba bunu yorumlar mısınız regli olmam gereken günün ikindininde yaptım testiYa gerçekten mi? Umarım öyledir. Peki ne zaman kan testi versem kesin sonuç alırım
Net göremiyorum çekim açısından da olabilir bence bir iki gün sonra tekrar deneyinMerhaba bunu yorumlar mısınız regli olmam gereken günün ikindininde yaptım testi
TeRegl gecikmesiyle kan testi öneriyorlar ama sizin cok net var sağlık ocağında verebilirsiniz bence. Beta artışını takip edersiniz
Tahlil sonucum geldi. Beta 50 çikti. Doktor iki gün sonra yine yaptır dedi. Ne demek bu şimdi acabaRegl gecikmesiyle kan testi öneriyorlar ama sizin cok net var sağlık ocağında verebilirsiniz bence. Beta artışını takip edersiniz
Ben gördüm çizgi net var kan verin nasıl göremiyorlar anlamıyorumMerhaba bunu yorumlar mısınız regli olmam gereken günün ikindininde yaptım testi
Tebrik ederim sağlıkla al kucağına bebeğini, beta artışını takip etmek için yeniden tahlil vermeni istemiş, gebeliğin sağlıklı ilerlediğini görmek içinTe
Tahlil sonucum geldi. Beta 50 çikti. Doktor iki gün sonra yine yaptır dedi. Ne demek bu şimdi acaba
2 gğn sonra beta ver 2 katını geçmesi lazım mesela ben 71 ile ögrneşştim 2 gün sonra 450 olmuştuTe
Tahlil sonucum geldi. Beta 50 çikti. Doktor iki gün sonra yine yaptır dedi. Ne demek bu şimdi acaba
Çok teşekkür ederim ☺☺Tebrik ederim sağlıkla al kucağına bebeğini, beta artışını takip etmek için yeniden tahlil vermeni istemiş, gebeliğin sağlıklı ilerlediğini görmek için
2 gğn sonra beta ver 2 katını geçmesi lazım mesela ben 71 ile ögrneşştim 2 gün sonra 450 olmuşt
Muhakkak yapacağım en azından tam anlamıyla mutlu olabilirim şuan arada kaldım böyle :)2 gğn sonra beta ver 2 katını geçmesi lazım mesela ben 71 ile ögrneşştim 2 gün sonra 450 olmuştu