bat 6 gün kalanlar

yesimankara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2025
91
27
3
25
bat 6 günüm kaldı. hiç bir belirti yok. test yapmaya da korkuyorum. yine negatif çıkar diye :( sizler ne durumdasınız :KK24:

bat 6 günüm kaldı. hiç bir belirti yok. test yapmaya da korkuyorum. yine negatif çıkar diye :( sizler ne durumdasınız :KK24:
bat 9 eylül ama ağustos ayında kimyasal gebeliğim oldu ondan bir kac gün sarkma payı veriyorum
belirti olarak bel ağrım cok fazla sağ kasığımda arada bıcak saplanır gibi kramplar giriyor ve kasık ağrım mevcut ara ara beyaz akıntı durumum var bacaklarım ağrıyor ve sürekli kafamı koydğum yere uyuma durumu basladı ama bunu belirtiden pek saymıyorum cünkü normaldede uykuyu seven biriyim sivilcelenmem basladı buda hem regl belirtisi hem gebelik umarım tutar bu ay

bat 9 eylül ama ağustos ayında kimyasal gebeliğim oldu ondan bir kac gün sarkma payı veriyorum
belirti olarak bel ağrım cok fazla sağ kasığımda arada bıcak saplanır gibi kramplar giriyor ve kasık ağrım mevcut ara ara beyaz akıntı durumum var bacaklarım ağrıyor ve sürekli kafamı koydğum yere uyuma durumu basladı ama bunu belirtiden pek saymıyorum cünkü normaldede uykuyu seven biriyim sivilcelenmem basladı buda hem regl belirtisi hem gebelik umarım tutar bu ay
Evet regl ile hamilelik çok benzer oluyor 🥺 inşallah şu mübarek gün hayrına hepimiz mucizemizle buluşuruz 🤲💕

Benimde bat 9 eylul canim 1 hafta öncesine kdr kasiklarim agriyordu simdi agri arada oluyor yürürken bastma oluyor bazen son 2 gundur migde bulantim var gibi istah kaybim var yemege baslayincada sürekli yiyesim geliyor karnimda sislik hissi var sanki gaz varmis gibi bazen bu belirtilerim hicbiri olmuyor bazen oluyor test yaptim negatifdi yarin erken gebelik testi yapicam ilk idrarla insallah cift cizgiyi görürüm 🥹

Back
X