• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 9 Mart

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim takvim egöre 9 mart.. Yumurtlamaya göre 7 mart hangine inancam 🤦‍♀️ zaten bu ay yok gibi bi his var içim de Allah hayırlısını versin hepimiz için
Regli döngüne inan. Benim döngüm 28 gün. 12. Gün yumurtlama oluyor. Yumurtlamadan 1 diye baz alırsak 14. Gün değil 16. Gün regl oluyorum. Yani 28 e tekabül ediyor.

Bakalım benim de 8 mart 🙂 Belirti olarak yumurtlamadan 1 hafta sonra acik kahve akintim oldu ondan sonra adet agrilari ve bel agrisi oldu ama gelip geciyo kalici degil bugunde süt beyazı bir akıntı gelldi ilk defa oyle birsey gordm 😄 bakalim insallaaahh tutunmustur bu ay bebisim😂

Regli döngüne inan. Benim döngüm 28 gün. 12. Gün yumurtlama oluyor. Yumurtlamadan 1 diye baz alırsak 14. Gün değil 16. Gün regl oluyorum. Yani 28 e tekabül ediyor.
Eğer öyleyse ya ni 9 u ise beklenen tarih yaptığım testler çok erken olduğu için hala umudum var ama yok 6 sı gibiyse umudum kalmadı bu aydan 😔

Arkadaşlar merhaba merak ettim konuşmak istedim benimde bat 10 mart tahmini, 25 şubatta şeffaf uzayan akıntı gördüm , 26-27 değerlendirdim, bir umut tabi, ve dün tam bir hafta sonrası oluyor ilişki de olmadı düzgün başka,şeffaf uzayan hemde yumurta akı kıvamında bir akıntı geldi benden bildiğiniz adet olcam gibi ağrıyor karnım,acaba tekrar yumurtluyor olabilir miyim, 5 gün kaldı adetime hiç olammıştı böyle bir ayda bir kere oda hem geç hem zor yumurtlama görüyorum anlam veremedim soruma cevapta bulamadım,

Arkadaşlar merhaba merak ettim konuşmak istedim benimde bat 10 mart tahmini, 25 şubatta şeffaf uzayan akıntı gördüm , 26-27 değerlendirdim, bir umut tabi, ve dün tam bir hafta sonrası oluyor ilişki de olmadı düzgün başka,şeffaf uzayan hemde yumurta akı kıvamında bir akıntı geldi benden bildiğiniz adet olcam gibi ağrıyor karnım,acaba tekrar yumurtluyor olabilir miyim, 5 gün kaldı adetime hiç olammıştı böyle bir ayda bir kere oda hem geç hem zor yumurtlama görüyorum anlam veremedim soruma cevapta bulamadım,
Gebelik belirtisi olabilir kasık ağrısı canım

ÇOK AĞRIyor ama bu kadar ağrı gebelik belirtisi olabilir mi, valla doktora gitcem meredeyse ama gücüm dermanım yok o kadar ağrıyor
AA canım Benimde aynı çok felaket ağrıyor Du bende dayanamadım gittim.. Meğer vajinit olmuşum fitil kullandım geçti bence git enfeksiyon olabilir....

AA canım Benimde aynı çok felaket ağrıyor Du bende dayanamadım gittim.. Meğer vajinit olmuşum fitil kullandım geçti bence git enfeksiyon olabilir....
SAĞ yumurtalığım ağrıyor sadece kist falan var belki de, vajinit nedir, yasak var diye çekiniyorum gitsem mi acaba

Merhaba kızlar bende yerimi alıyım burda ,adetim düzensiz bu ayın 10-15 arası olmam lazım psikolojik olarak her ay belirti hissederdim ama bu ay hiç bişey hissetmiyorum😂 sanırım bünye alıştı😂

SAĞ yumurtalığım ağrıyor sadece kist falan var belki de, vajinit nedir, yasak var diye çekiniyorum gitsem mi acaba
Vajinit yani vajinal enfeksiyon canım Benimde çok ağrıyordu doktor enfeksiyon olmuş dedi hemen geçiyor ilaçlarla bence bekletme git bi belkide kist vs olabilir bi baktır

Back
X