- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
- Konu Sahibi Minikfaremmm
Şubat ayını da kaçıranlar umudu bu aya kalanlar buyrun buraya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim için kapandı adet başladıKapandi mi şubat![]()
Ovulasyon yapıyormusunŞuraya yerimi alaym![]()
Hayır hiç yapmadım ben o testiOvulasyon yapıyormusun
Hosgeldin belirti var mı benim belim bacaklarm aktif ağrıyor başka belirti yokBat 10 mart ama kenara ilişeyim ben de:))
Canım benim takvim egöre 9 mart.. Yumurtlamaya göre 7 mart hangine inancamŞubat ayını da kaçıranlar umudu bu aya kalanlar buyrun buraya
Regli döngüne inan. Benim döngüm 28 gün. 12. Gün yumurtlama oluyor. Yumurtlamadan 1 diye baz alırsak 14. Gün değil 16. Gün regl oluyorum. Yani 28 e tekabül ediyor.Canım benim takvim egöre 9 mart.. Yumurtlamaya göre 7 mart hangine inancamzaten bu ay yok gibi bi his var içim de Allah hayırlısını versin hepimiz için
Eğer öyleyse ya ni 9 u ise beklenen tarih yaptığım testler çok erken olduğu için hala umudum var ama yok 6 sı gibiyse umudum kalmadı bu aydanRegli döngüne inan. Benim döngüm 28 gün. 12. Gün yumurtlama oluyor. Yumurtlamadan 1 diye baz alırsak 14. Gün değil 16. Gün regl oluyorum. Yani 28 e tekabül ediyor.
Gebelik belirtisi olabilir kasık ağrısı canımArkadaşlar merhaba merak ettim konuşmak istedim benimde bat 10 mart tahmini, 25 şubatta şeffaf uzayan akıntı gördüm , 26-27 değerlendirdim, bir umut tabi, ve dün tam bir hafta sonrası oluyor ilişki de olmadı düzgün başka,şeffaf uzayan hemde yumurta akı kıvamında bir akıntı geldi benden bildiğiniz adet olcam gibi ağrıyor karnım,acaba tekrar yumurtluyor olabilir miyim, 5 gün kaldı adetime hiç olammıştı böyle bir ayda bir kere oda hem geç hem zor yumurtlama görüyorum anlam veremedim soruma cevapta bulamadım,
ÇOK AĞRIyor ama bu kadar ağrı gebelik belirtisi olabilir mi, valla doktora gitcem meredeyse ama gücüm dermanım yok o kadar ağrıyorGebelik belirtisi olabilir kasık ağrısı canım
AA canım Benimde aynı çok felaket ağrıyor Du bende dayanamadım gittim.. Meğer vajinit olmuşum fitil kullandım geçti bence git enfeksiyon olabilir....ÇOK AĞRIyor ama bu kadar ağrı gebelik belirtisi olabilir mi, valla doktora gitcem meredeyse ama gücüm dermanım yok o kadar ağrıyor
SAĞ yumurtalığım ağrıyor sadece kist falan var belki de, vajinit nedir, yasak var diye çekiniyorum gitsem mi acabaAA canım Benimde aynı çok felaket ağrıyor Du bende dayanamadım gittim.. Meğer vajinit olmuşum fitil kullandım geçti bence git enfeksiyon olabilir....
Vajinit yani vajinal enfeksiyon canım Benimde çok ağrıyordu doktor enfeksiyon olmuş dedi hemen geçiyor ilaçlarla bence bekletme git bi belkide kist vs olabilir bi baktırSAĞ yumurtalığım ağrıyor sadece kist falan var belki de, vajinit nedir, yasak var diye çekiniyorum gitsem mi acaba