Gebeliğe Hazırlık BAT a 3 gün kala erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eylul9921

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2021
1.306
1.793
63
Kızlar bata 3 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım sizce var mı durum nedir. Hemen belirdi silik çizgi ama acaba testin kendi çizgisi mi

Eklentiler

• IMG_20211011_085052.webp
    IMG_20211011_085052.webp
    46 KB · Görüntüleme: 753
  • IMG_20211011_085042.webp
    IMG_20211011_085042.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 733
Silik bı çizgi var gibi cnm kan ver bence
Şuan hastaneye gitmem biraz sıkıntılı 2 gün bekleyip tekrar evde yapıp öyle gideyim diyorum hastaneye. yine böyle belli belirsiz silik çizgi olduğunda kimyasal olmuştu şimdi korkuyorum yine öyle olacak diye 😔

Kızlar bata 3 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım sizce var mı durum nedir. Hemen belirdi silik çizgi ama acaba testin kendi çizgisi mi
Canım çizgiyi gördüm inşallah bebişin seninledir ve sağlıklı ilerler 😇

Bende bu testle hamileliğimi öğrenmiştim ve silik çizgi görüyorum bence var ama daha çok yeni en mantıklısı kan testi vermek

Şuan hastaneye gitmem biraz sıkıntılı 2 gün bekleyip tekrar evde yapıp öyle gideyim diyorum hastaneye. yine böyle belli belirsiz silik çizgi olduğunda kimyasal olmuştu şimdi korkuyorum yine öyle olacak diye 😔
Benimde kimyasalla souçlanmıştı malesef zaten 2 gün sonra hastaneye gidip kan versende ondan 2 gün sonra tekrar gitmen gerekecek sağlıklı yükseliyor mu diye

Benimde kimyasalla souçlanmıştı malesef zaten 2 gün sonra hastaneye gidip kan versende ondan 2 gün sonra tekrar gitmen gerekecek sağlıklı yükseliyor mu diye
Evet biliyorum 😔 o yüzden hani 1 hafta geçsin regl en azından hani kimyasal sa o zamana kadar belli olur zaten 😔 evde koyukaşmayı takip ederim

Inşallah sağlıklıdır inşallah güzel ilerler herşey yolundadır umarım. Sevinemedim bile kaygı dan 😊
Kuzucuk kafama takma inan çok zor oluyor insan yıpranıyor akışına bırak inşallah guzel ilerler ❤️

Bende bu testle hamileliğimi öğrenmiştim ve silik çizgi görüyorum bence var ama daha çok yeni en mantıklısı kan testi vermek
Evet canm kan testi vermem gerekiyor ama 1 hafta bekleyeyim diyorum en azından kimyasal sa belli olurdu o zamana kadar 😔

Kötüye yormayın inşallah vardır ama evet koyulaşma takip edin benimde kimyasal olmuştu o yüzden test yapmaya korkuyorum bugün regly günüm gelmedi daha gecikince yapicam umitlendirmek istemiyorum kendimi inşallah siz hayırlı haber alırsınız 🙏🏻

Evet biliyorum 😔 o yüzden hani 1 hafta geçsin regl en azından hani kimyasal sa o zamana kadar belli olur zaten 😔 evde koyukaşmayı takip ederim
Evet en garantisi 1 hafta sonra ver kanını zaten allah korusun kimyasalsa 1 haftaya kendini belli eder.

Kötüye yormayın inşallah vardır ama evet koyulaşma takip edin benimde kimyasal olmuştu o yüzden test yapmaya korkuyorum bugün regly günüm gelmedi daha gecikince yapicam umitlendirmek istemiyorum kendimi inşallah siz hayırlı haber alırsınız 🙏🏻
İnşallah sizde hayırlı haberi tez zamanda alırsınız Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah canm 🙏

Aynı durumdayız ben ayın 25 de düşürdüm birde üstüne hasta oldum üzüntüden ilaç kullandım bu ay kendime söz verdim reglim gecikse de hemen test yapmıycam 10 gün bekleyeceğim diye :)

Aynen canm bende öyle düşündüm hastaneye ulaşımım zaten çok kolay değil maalesef en azından 1 haftada kendini belli eder 😔
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir canım moralini yüksek tut herşey rabbimin elinde ol der ve olur :)

Aynı durumdayız ben ayın 25 de düşürdüm birde üstüne hasta oldum üzüntüden ilaç kullandım bu ay kendime söz verdim reglim gecikse de hemen test yapmıycam 10 gün bekleyeceğim diye :)
Inşallah güzel haberler verirsiniz sizde. Herşey gönlünüzce olsun

Back
X