Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan hastaneye gitmem biraz sıkıntılı 2 gün bekleyip tekrar evde yapıp öyle gideyim diyorum hastaneye. yine böyle belli belirsiz silik çizgi olduğunda kimyasal olmuştu şimdi korkuyorum yine öyle olacak diyeSilik bı çizgi var gibi cnm kan ver bence
Canım çizgiyi gördüm inşallah bebişin seninledir ve sağlıklı ilerlerKızlar bata 3 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım sizce var mı durum nedir. Hemen belirdi silik çizgi ama acaba testin kendi çizgisi mi
Bende bu testle hamileliğimi öğrenmiştim ve silik çizgi görüyorum bence var ama daha çok yeni en mantıklısı kan testi vermekKızlar bata 3 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım sizce var mı durum nedir. Hemen belirdi silik çizgi ama acaba testin kendi çizgisi mi
Benimde kimyasalla souçlanmıştı malesef zaten 2 gün sonra hastaneye gidip kan versende ondan 2 gün sonra tekrar gitmen gerekecek sağlıklı yükseliyor mu diyeŞuan hastaneye gitmem biraz sıkıntılı 2 gün bekleyip tekrar evde yapıp öyle gideyim diyorum hastaneye. yine böyle belli belirsiz silik çizgi olduğunda kimyasal olmuştu şimdi korkuyorum yine öyle olacak diye![]()
Inşallah sağlıklıdır inşallah güzel ilerler herşey yolundadır umarım. Sevinemedim bile kaygı danCanım çizgiyi gördüm inşallah bebişin seninledir ve sağlıklı ilerler![]()
Evet biliyorumBenimde kimyasalla souçlanmıştı malesef zaten 2 gün sonra hastaneye gidip kan versende ondan 2 gün sonra tekrar gitmen gerekecek sağlıklı yükseliyor mu diye
Kuzucuk kafama takma inan çok zor oluyor insan yıpranıyor akışına bırak inşallah guzel ilerlerInşallah sağlıklıdır inşallah güzel ilerler herşey yolundadır umarım. Sevinemedim bile kaygı dan![]()
Evet canm kan testi vermem gerekiyor ama 1 hafta bekleyeyim diyorum en azından kimyasal sa belli olurdu o zamana kadarBende bu testle hamileliğimi öğrenmiştim ve silik çizgi görüyorum bence var ama daha çok yeni en mantıklısı kan testi vermek
Evet en garantisi 1 hafta sonra ver kanını zaten allah korusun kimyasalsa 1 haftaya kendini belli eder.Evet biliyorumo yüzden hani 1 hafta geçsin regl en azından hani kimyasal sa o zamana kadar belli olur zaten
evde koyukaşmayı takip ederim
İnşallah canm inşallah sağlıklı ve güzel ilerler hiçbir sorun olmaz inşallahKuzucuk kafama takma inan çok zor oluyor insan yıpranıyor akışına bırak inşallah guzel ilerler![]()
İnşallah sizde hayırlı haberi tez zamanda alırsınız Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah canmKötüye yormayın inşallah vardır ama evet koyulaşma takip edin benimde kimyasal olmuştu o yüzden test yapmaya korkuyorum bugün regly günüm gelmedi daha gecikince yapicam umitlendirmek istemiyorum kendimi inşallah siz hayırlı haber alırsınız![]()
Aynı durumdayız ben ayın 25 de düşürdüm birde üstüne hasta oldum üzüntüden ilaç kullandım bu ay kendime söz verdim reglim gecikse de hemen test yapmıycam 10 gün bekleyeceğim diye :)Kötüye yormayın inşallah vardır ama evet koyulaşma takip edin benimde kimyasal olmuştu o yüzden test yapmaya korkuyorum bugün regly günüm gelmedi daha gecikince yapicam umitlendirmek istemiyorum kendimi inşallah siz hayırlı haber alırsınız![]()
Aynen canm bende öyle düşündüm hastaneye ulaşımım zaten çok kolay değil maalesef en azından 1 haftada kendini belli ederEvet en garantisi 1 hafta sonra ver kanını zaten allah korusun kimyasalsa 1 haftaya kendini belli eder.
İnşallah güzel haberler verirsiniz sizde bize isteyen herkese rabbim nasip etsinAynı durumdayız ben ayın 25 de düşürdüm birde üstüne hasta oldum üzüntüden ilaç kullandım bu ay kendime söz verdim reglim gecikse de hemen test yapmıycam 10 gün bekleyeceğim diye :)
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir canım moralini yüksek tut herşey rabbimin elinde ol der ve olur :)Aynen canm bende öyle düşündüm hastaneye ulaşımım zaten çok kolay değil maalesef en azından 1 haftada kendini belli eder![]()
Inşallah güzel haberler verirsiniz sizde. Herşey gönlünüzce olsunAynı durumdayız ben ayın 25 de düşürdüm birde üstüne hasta oldum üzüntüden ilaç kullandım bu ay kendime söz verdim reglim gecikse de hemen test yapmıycam 10 gün bekleyeceğim diye :)
Çok teşekkür ederim allah razı olsun aminn inşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalır ve kucağımıza alırız amin :)İnşallah güzel haberler verirsiniz sizde bize isteyen herkese rabbim nasip etsin![]()