- 16 Ekim 2016
- 212
- 84
- 18
- Konu Sahibi vermissenli
Mide bulantisu ama hafif.. Kist olabilir mi arkadaslar..?"(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim regl oldun mu hamile misin yoksa bende de ayni belirtiler var bir de sol gogsumde sizlamaMide bulantisu ama hafif.. Kist olabilir mi arkadaslar..?"(
Evet hamileymisim canim.Canim regl oldun mu hamile misin yoksa bende de ayni belirtiler var bir de sol gogsumde sizlama
Tebrik ederim cnm.Neolur dua et benim bat a da bir hafta var bikaç gündür kasıklarımda batma var.baş ağrısı ve arada yüzümde uyuşma ve baş dönmesi var.Birde çok halsizim.Umutlanmalı mıyım sizceEvet hamileymisim canim.
Agirlik sag kasigim batiyor benim arada sola geciyor gogsumde sizlama var insaAllah hamisimdir bi de hayatimda hic cikarmadigim kadar sivilcem ciktiEvet hamileymisim canim.
Aynen canim benim de idrar negatif cikti 2 gun once yaptim bakalim adet olcak gibi sancim oldu bu sabah daBenim de bazen sag bazen sol bazen ikisinde birden batma var. Adetime 5 gun var idrar testi negatif
Insallah gebelik belirtisidir. Beklemek zor gercektenAynen canim benim de idrar negatif cikti 2 gun once yaptim bakalim adet olcak gibi sancim oldu bu sabah da
Ben daha ilk aydan beklemekten yoruldum. Uzun zaman bekleyenler icin cok zor en kisa zamanda gebe kalirsin insallahben biraktim test fln yapmayi ama kafaya takmadanda olmuyo iwtebu adet sancisi gibi oluyo sinirleniyorum((
Hakkinda hayirlisi olsun canim insAllah gonlundeki gibi olur da hamilesindir. Belirtiler bazen tutuyor ben bilemem ki. Ben de bile 19 ocak ta olmam gerekiyordu adetim. O kadar test yaptim cikmadi. En sonunda kist mi var diyr doktora gittim.orda silik cikti. Hersey Nasip.:)Tebrik ederim cnm.Neolur dua et benim bat a da bir hafta var bikaç gündür kasıklarımda batma var.baş ağrısı ve arada yüzümde uyuşma ve baş dönmesi var.Birde çok halsizim.Umutlanmalı mıyım sizce
Hakkinda hayirlisi olsun cnm. Bnde de suan bi sivilce cikti gecmiyor. InsAllah sende hamilesindir..Agirlik sag kasigim batiyor benim arada sola geciyor gogsumde sizlama var insaAllah hamisimdir bi de hayatimda hic cikarmadigim kadar sivilcem cikti
Saol cnm.İnşallah seninde hakkında hayırlısı olurHakkinda hayirlisi olsun canim insAllah gonlundeki gibi olur da hamilesindir. Belirtiler bazen tutuyor ben bilemem ki. Ben de bile 19 ocak ta olmam gerekiyordu adetim. O kadar test yaptim cikmadi. En sonunda kist mi var diyr doktora gittim.orda silik cikti. Hersey Nasip.:)
Benim de gebelik yok test yaptirdim belirtiler devam ediyor anlamadim ya offKan testi yaptirdim bu gun dayanamayip hcg 0.10 negatif yani adetime 4 gun var
Senin adetine kac gun canim doktor bana hemen belli olmayabilir daha erken dediBenim de gebelik yok test yaptirdim belirtiler devam ediyor anlamadim ya off(
Benim 2 gun vardi yapildiginda canim bana da bekle bakalim adetin gecsin dedi ama umudum kalmadiSenin adetine kac gun canim doktor bana hemen belli olmayabilir daha erken dedi