Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben battan once ogrendim cnm
bata 1 hafta kala ögrendim :)Bat tarihinden önce gebe olduğunu öğrenen arkadaşlar, hikayelerinizi bizimle paylaşırmısınız lütfen..
Kaç gün önce ve nasıl öğrenmiştiniz?
4 günüm kaldı test almadım. Senin de 4 günün var değil mi? Yaptın mı hiç test?Alsef
bata 1 hafta kala ögrendim :)
Ayy hadi bakalım. At canım fotosunu istersen biz de bakalım. İnşallah bebeğin seninledir. Ben 14 üne kadar test yapmayı düşünmüyorum beklicempazartesi yani 14 kasımda olmam gerekiyor, 3 gün kaldı sayıyorum..test yapıyorum ben sürekli..internetten bi paket almıştım, 10 lu diye sipariş verdim 20 li çıktı..her gün 2 sefer yapıyorum :)
bu sabahki çok silik bi ikinci çizgi vardı ama baya silik yani..
ovulasyon testiyle ögrendim ben ilk gebelik testiyle ve kanla dogruladım,gebelik testim cok silikti hayalet bir çizgi vardı,1 hafta kala nasıl öğrendin?
Ayy hadi bakalım. At canım fotosunu istersen biz de bakalım. İnşallah bebeğin seninledir. Ben 14 üne kadar test yapmayı düşünmüyorum beklicem
ovulasyon testiyle ögrendim ben ilk gebelik testiyle ve kanla dogruladım,gebelik testim cok silikti hayalet bir çizgi vardı,
Mecbur. Önceden yapardım hep tek çizgi. Hatta inanmayıp kan verdiğim bile oldu. Sonuç : birkaç gün içinde adet oldum hep. Artık bıraktım test yapmayınası bekliyosun valla helal :)
Mecbur. Önceden yapardım hep tek çizgi. Hatta inanmayıp kan verdiğim bile oldu. Sonuç : birkaç gün içinde adet oldum hep. Artık bıraktım test yapmayı
İlk denemeyse heyecanı çok başkadır :) Allah gönlüne göre versinhaklısın cnm, benim ilk deneme olduğu için çocukça bi heyecan var üzerimde..dedim ya 10 sene aradan sonra karar verdik, o sebeple zor bekliyorum bat tarihini..ya tutarsa diye işte..
İlk denemeyse heyecanı çok başkadır :) Allah gönlüne göre versin
yüksel ihtimal hamilesin :) bnce bir tane daha test yap onda cıkan sonuca görede kan ver :)benimki de hayalet![]()