Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 EylülEylülü bekleyenlerrr nerdesiniz![]()
Benim de 5 sanırım çok heyecanlı hep hüsran oluyor ama5 Eylül
İnşallah hüsran olmama dileğiyle...Benim de 5 sanırım çok heyecanlı hep hüsran oluyor ama![]()
Ee belirti var mı durumlar nasılİnşallah hüsran olmama dileğiyle...![]()
Test yaptım ben negatif çıktı yumurtlama tarihine göreEe belirti var mı durumlar nasıl![]()
Ee daha var ama 5 eylül değil miydi canım senin batTest yaptım ben negatif çıktı yumurtlama tarihine göre
5 Eylül de yumurtlamaya göre çıkanlar olmuş ya ondan kan verdimEe daha var ama 5 eylül değil miydi canım senin bat
Daha 1 hafta var sen ümidi kesme yine de bu ay olmazsa ben de aşılama yaptircam ilk kezzzGöğüs hassasiyeti var halen bu ayda adet olursam aşılama için konuşacağım
İnşallah hiç ümidim yok açıkçasıDaha 1 hafta var sen ümidi kesme yine de bu ay olmazsa ben de aşılama yaptircam ilk kezzz
Vallahi benim de yok hiç olmucak gibi geliyo artıkİnşallah hiç ümidim yok açıkçası
Benimde öyle o yüzden aşılama deneyecem tekrarVallahi benim de yok hiç olmucak gibi geliyo artık
Haber ver arada merak ediyorum adet tarihimiz falan aynı canımBenimde öyle o yüzden aşılama deneyecem tekrar
Tamam asko inşallah yazarim her sayfaya yazdigim için karıştırıyorumHaber ver arada merak ediyorum adet tarihimiz falan aynı canım
Ben kendimi hatirlatirim canimm merak etmeTamam asko inşallah yazarim her sayfaya yazdigim için karıştırıyorum![]()
Tamam askoo insallah ikimizde güzel haberler alırızBen kendimi hatirlatirim canimm merak etme![]()
Amin canimmmTamam askoo insallah ikimizde güzel haberler alırız![]()