• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat günü hcg 34

banaderlerelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
1.569
621
38
Kızlar pazar günü 9.5 bugün 34 çıktı. Yükseliş iyi mi? Doktor kimyasal olabilir demişti 9.5 çıkınca 🥺 ilk gebeliğim heyecanlıyım çok

Benim değerim 13 çıkmıştı doktor bana hamilesin diyemeyiz herkeste çıkar gibi saçma sapan konuşmuştu şuan 7. Haftadayım , sadece takip edin ve stres yapmayın hayırlısıyla gelişir inşallah 🙏🏻
Yaa sorma ağzından zorla laf aldık zaten 😕peki kan vermek için dört beş gün geçse bir sıkıntı olur mu canım. Tsh için de veriyorum kan kalmadı vücutta 🥲

Yaa sorma ağzından zorla laf aldık zaten 😕peki kan vermek için dört beş gün geçse bir sıkıntı olur mu canım. Tsh için de veriyorum kan kalmadı vücutta 🥲
Sorun olmaz bence ya benim kendi aile hekimim 25 değeri görünce hamilesin zaten kan vermene gerek yok demişti her doktor o kadar farklı ki 😅 4-5 gün bekleyin hem değer de artmış olur , sağlıklı beslenin mutlaka yumurta , ceviz , avakado , badem tüketin mutlaka 🙏🏻 bitki çayı içmeyin , ağır şeyler kaldırmayın biraz dikkatli olun bu süreçte

Sorun olmaz bence ya benim kendi aile hekimim 25 değeri görünce hamilesin zaten kan vermene gerek yok demişti her doktor o kadar farklı ki 😅 4-5 gün bekleyin hem değer de artmış olur , sağlıklı beslenin mutlaka yumurta , ceviz , avakado , badem tüketin mutlaka 🙏🏻 bitki çayı içmeyin , ağır şeyler kaldırmayın biraz dikkatli olun bu süreçte
Şimdi kendi doktorumla konuştum daha çok yeni dedi. Olumsuz bir şey görmeyene kadar kan vermeye gerek yok dedi:) bakalım.
Yemeye çalışayım canım 🙏🏻

Benim 21 çıkmıştı. Hiç bı daha tahlil de yapmadım 7-8 haftada doktora gittiğimde gördüm bebeğimi. Olumsuz bir durum olsa zaten belirti verir kafanızı rahat tutmaya çalışın bence

Back
X